Bitcoins izplatās: arī Japānas lētā aviokompānija «Peach» pieņems maksājumus kriptovalūtā

Pasaulē lielākā kriptovalūta iegūst arvien lielāku popularitāti - ne tikai pieaugot tās vērtībai (šobrīd ap 3300 ASV dolāriem par vienu bitcoinu), bet arī pielietošanas iespējām - arī Japānā drīzumā varēs iegādāties lidojumus ar šo valūtu.

Japānas lētā lidsabiedrība "Peach" paziņojusi, ka ar 2017.gada beigām plāno pieņemt maksājumus, kas veikti ar Bitcoiniem. Ar šādu soli, "Peach" būs pirmā Japānas lidsabiedrība, kurā varēs norēķināties ar kriptovalūtu. "Peach" arī paziņojusi, ka plāno aicināt arī citas kompānijas - un pat Japānas valdību attīstīt maksājumu iespējas un pieņemt Bitcoinus. Šis aviokompānijas solis tiekot skaidrots ar tās vēlmi piesaistīt Āzijas ceļotājus, kļūstot arvien interesantākai un modernākai.

Pēc internetā pieejamajiem datiem, Eiropā kriptovalūta Bitcoin pieņem tādas lidsabiedrības kā poļu "LOT", britu "Virgin", kā arī latviešu "AirBaltic". "Airbaltic" arī bija pirmā lidsabiedrība pasaulē, kas jau 2014.gadā sāka maksājumus pieņemt ar Bitcoin.

Šobrīd Bitcoin piedzīvo strauju vērtības kāpumu, pēdējo trīs mēnešu laikā pieaugot vairāk nekā divas reizes no 1574 ASV dolāriem šā gada 8.maijā līdz 3270 ASV dolāriem šobrīd.

Bitcoin tūrisma industrijā pieņem arī tādas vietnes kā CheapAir.com un Expedia.com, kurās iespējams iegādāties lidmašīnu biļetes, izīrēt automašīnas un iegādāties viesnīcu pakalpojumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Agrās rezervēšanas piedāvājumi! Estravel Latvia
Ieplānojiet atvaļinājumu eksotiskā galamērķī - uzsildiet ziemu! | Skatīt vairāk
no 619 EUR
Burtnieka Kausa izcīņa Ošu regatē 2024 Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Burtnieka centra laivu kanālā norisināsies tradicionālā Burtnieka Kausa izcīņa Ošu regatē 2024. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Grila & vīna vakars 28. jūnijā Jurmala Golf Club & Hotel
Grila un vīna vakars pie mums - Jurmala Golf Club & Hotel! 📆Kad? 28. jūnijā ⏰Cikos? no plkst. 18:00 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com