Vēlaties daudz naudas? Lidojiet sestajā sēdvietu rindā

Visticamāk, ne vienam vien ceļotājam reiz gadījies aizdomāties, kuras lidmašīnas sēdvietas uzskatāmas par veiksmi nesošām.

Protams, viss atkarīgs no tā, kādu veiksmi meklējat, taču tiem, kas vēlas piedzīvot finansiālu uzplaukumu, lidsabiedrība Jetstar Asia, pamatojoties uz Fen-šui mācības stūrakmeņiem, iesaka ceļot sestajā rindā.

Tiesa gan, tas ir visai ironiski, jo sestā sēdvietu rinda lielā daļā aviolaineru atrodama biznesa klases salona vidū – tātad nepieciešamas visai palielas investīcijas, lai varētu cerēt uz biezāku maciņu nākotnē.

Aviokompānija Jetstar Asia ielūdza Fen-šui ekspertu Deividu Tongu, lai analizētu enerģijas plūsmas tai piederošo 17 Airbus A320 aviolaineru salonos. Šāds solis sperts par godu ķīniešu Jaunā gada svinībām – ar mērķi noteikt, kur pasažieriem jāsēž, kā arī kurp un kad jālido, lai maksimāli palielinātu iespēju kļūt bagātiem.

Kompānija savdabīgā pētījuma rezultātus publiskojusi interneta vietnē Fengshui.jetstar.com, kurā pasažieri var iegūt detalizētu pārskatu, balstoties uz viņu norādīto vārdu, dzimumu un dzimšanas datiem. Turklāt iespējams izvēlēties arī "veiksmes veidu" – no bagātības līdz mīlestībai, veselībai, panākumiem karjerā un draugu lokā.

Lai gan rezultāti atkarīgi no katra individuālā pasažiera, CNN ziņo, ka vispopulārāko rezultāti vidū minēta 3., 4, 13., 14., 23. un 24. sēdvietu rinda tiem, kas vēlas uzlabot attiecības ar esošajiem vai arī sastapt jaunus draugus, kā arī 9., 19. un 29. rinda vīriešiem, kam visvairāk rūp veselība. 1., 11. un 21. rinda tiek ieteikta sievietēm, kas tiecas pēc materiālas bagātības, taču kopumā tiem ceļotājiem, kas uz lidmašīnas klāja kāps agri no rīta, paveikšoties visvairāk.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.07.2024 - 07.07.2024 Ķēniņa Tālivalža svētki Trikātā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
6.jūlijā no pl.11.00 aicinām uz Ķēniņa Tālivalža svētkiem Trikātā, kas būs piepildīti ar viduslaiku tematiskām un sportiskām aktivitātēm. | Skatīt vairāk
Strūve nav skrūve! Madonas TIC
20. jūlijā ceļotāju diena Madonas novadā, jo šogad UNESCO Pasaules mantojumā iekļautajam Strūves ģeodēziskajam lokam 200 gadu, kopš mērījumu | Skatīt vairāk
Taizemes kulinārā pieredze! Estravel Latvia
Labākai dzīvei, enerģijai un aizraujošam piedzīvojumam - Īpašas tūres un kulinārijas meistarklases Taizemē! | Skatīt vairāk
no 363 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 09.07.2024 Atpūta augstākajā viesnīcā Kosta Blanka! Atlantic Travel
🌴Gran Hotel Bali / Spānija 🍎Ēdināšana - Brokastis ✈️ Izlidošana 12.07 - 7 naktis | Skatīt vairāk
no 843 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com