Aviokompānija pasažierus apdāvina Ziemassvētkos

Kanādas lidsabiedrība WestJet gan maziem, gan lieliem ceļotājiem ļāvusi atkal noticēt Ziemassvētku vecītim. Tā vietā, lai brīvdienās pasažierus apbēdinātu ar ziņām par reisu kavēšanos vai nozaudētu bagāžu, lidsabiedrība saviem klientiem sagādāja pavisam citādu Ziemassvētku pārsteigumu.

Izmantojot interaktīvu Ziemassvētku vecīša stendu, aviosabiedrība WestJet 250 pasažieriem Toronto un Hamiltonas starptautiskajās lidostās vaicāja, kādas dāvanas viņi vēlētos saņemt svētkos. Vēlmju sarakstā ietilpa visdažādākās mantas – sākot no apakšveļas līdz "televizoram ar lielu ekrānu".

Kad pasažieri kāpa uz lidmašīnu klāja un devās uz savu iecerēto galamērķi Kalgari, vairāk nekā 150 lidsabiedrības darbinieki nekavējoties steidzās uz vietējiem tirdzniecības centriem. Viņi, uz brīdi kļūstot par Ziemassvētku vecīša palīgiem, čakli strādāja pie dāvanu iegādes un iesaiņošanas, lai tās varētu pasniegt brīdī, kad pasažieri piezemēsies Kalgari lidostā.

Liels bija ceļotāju pārsteigums, kad viņi uz bagāžas konveijera ieraudzīja savas sapņu dāvanas. Valdot patiesam priekam un līksmībai, daži pasažieri notikušo nodēvēja par "īstu Ziemassvētku brīnumu".

Četrus mēnešus plānotais projekts WestJet kalpojis arī kā lieliska reklāmas kampaņa. Turklāt aviokompānija solījusi, ka ģimenēm plāno dāvināt arī bezmaksas brīvdienu lidojumus, ja projekta videoklipa skatījumu skaits pārsniegs 200 000. Tiesa gan, jau šobrīd tas apskatīts vairāk nekā 15 miljonus reižu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ziemeļkipra - pagarini vasaru! Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu / Augusts - oktobris | Skatīt vairāk
no 427 EUR
Latvijas čempionāts vieglatlētikā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Jāņa Daliņa stadionā norisināsies Latvijas čempionāts vieglatlētikā, kura programmā iekļauta septiņcīņa un desmitcīņa. | Skatīt vairāk
Atpūta Lasvegasā! - Jaudīgi! Estravel Latvia
Iestartē vasaru - Lidojums un viesnīca Vegasā // Piedāvājumi 7-14 naktīm // Lidojums no Rīgas | Skatīt vairāk
no 1419 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 09.07.2024 Atpūta augstākajā viesnīcā Kosta Blanka! Atlantic Travel
🌴Gran Hotel Bali / Spānija 🍎Ēdināšana - Brokastis ✈️ Izlidošana 12.07 - 7 naktis | Skatīt vairāk
no 843 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com