Valmieras čempionātā startēs vairāk nekā 300 orientieristi

2015. gada 22. un 23. augustā Zilaiskalnā un Lauvaskalnā norisināsies Valmieras čempionāts orientēšanās sportā. Pirmajā sacensību dienā Zilaiskalnā orientieristi sacentīsies vidējā distancē, bet otrajā dienā Lauvaskalna apkārtnē sportisti mēros garās distances. Valmieras meistarsacīkstēm pieteikušies vairāk nekā 300 sportisti.

Sacensības, kuras ir ne tikai Vidzemes lielākās pilsētas čempionāts, bet arī Latvijas kausa izcīņas 13.posms, rīko Ziemeļvidzemes orientēšanās centrs un Latvijas orientēšanās federācija ar Valmieras pilsētas pašvaldības atbalstu.
Starp 317 dalībniekiem, kas ir pieteikušies Valmieras čempionātam, 11 dalībnieki ir atrodami vīriešu elitē un 4 dalībnieces - sieviešu elites grupā. Vīriešu konkurencē favorīts uz uzvaru kopvērtējumā ir Latvijas izlases sportists Artūrs Pauliņš, kuru pārspēt centīsies Kristaps Ozoliņš. Starta sarakstā atrodams viss Latvijas kausa kopvērtējuma labāko trijnieks - gan līderis K.Ozoliņš, gan Guntis Māliņš, gan  Ainārs Lupiķis. Sieviešu elitē grūti izdalīt vienu favorīti, bet cīņa par labāko trijnieku būs interesanta starp trīs Mežmalas/Madona komandas sportistēm - Rūtu Putniņu, Maiju Ceruku, Sandru Jāņekalnu - un Ozons pārstāvi Madaru Brici.
Sacensību apvidus - Zilaiskalns un Lauvaskalns - piedāvā Latvijai netipisku kalnainu apvidu. Zilaiskalnā distance vīsies arī pa ciematu, bet Lauvaskalnā dalībniekus sagaidīs purvains apvidus.

Vairāk informācijas par sacensībām meklējama mājaslapā zvoc.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.06.2024 - 17.06.2024 Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.06.2024 - 04.07.2024 Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
13.-14.07. VIVAT CURLANDIA Bauskā! Bauskas TIC
Senās mūzikas festivāls VIVAT CURLANDIA Bauskā ar ārvalstu un pašmāju senās mūzikas koncertiem Bauskas pilī, Bauskas Sv.Gara baznīcā, Bauskas | Skatīt vairāk
Aizvadi vasaru "SAULI TVEROT" Cēsu novadā! Cēsu TIC
Jaunajā Cēsu novada vasaras ceļvedī ir apkopotas idejas neaizmirstamiem piedzīvojumiem, jautrām aktivitātēm un daudz kā cita noderīga! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com