Jūrmalā jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis” laikā būs satiksmes ierobežojumi

Jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis” laikā no 28.jūlija līdz 2.augustam Jūrmalā Dzintaru koncertzāles apkaimē būs ierobežota satiksme.

Valsts policija sadarbībā ar Jūrmalas pilsētas pašvaldības policiju laikā no 28.jūlija līdz 2.augustam katru dienu no plkst. 16.00 līdz 23.00 ierobežos vai slēgs visa veida transportlīdzekļu , izņemot operatīvo transportlīdzekļu, kustību Dzintaru prospektā no Madonas ielas līdz Turaidas ielai. Ierobežota vai slēgta šajā laikā tiks arī visa veida transportlīdzekļu, izņemot operatīvo un transportlīdzekļu ar konkursa organizatoru izsniegtām caurlaidēm, kustība Turaidas ielas posmā no Meža prospekta līdz Jūras ielai un Jūras ielas posmā no Turaidas ielas līdz Konkordijas ielai.

Lai atvieglotu transportlīdzekļu kustību jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis” norises laikā no 28.jūlija līdz 2.augustam, ir izstrādāta un atbildīgajās institūcijās saskaņota satiksmes organizācijas shēma. Ceļu satiksmes organizācijas tehnisko līdzekļu izvietošanu atbilstoši šai shēmai organizē Jūrmalas pilsētas domes Pilsētsaimniecības un būvniecības pārvalde.

Jūrmalas pilsētas Pašvaldības policijai ir uzdots nepieciešamības gadījumā normatīvajos aktos noteiktā kārtībā pārvietot neatļautās vietās atstātos transportlīdzekļus.

Jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis” laikā Jūrmalā tiks palielināts to vietu skaits, kur ielu malās varēs novietot autotransportu, it īpaši ļoti apmeklētu koncertu laikā. Par papildus autostāvvietām tiks izvietotas papildu norādes zīmes vai arī aizklātas apstāšanās un/vai stāvēšanas aizlieguma zīmes.

Lūgums visiem transportlīdzekļu vadītājiem laikā no 28.jūlija līdz 2.augustam rūpīgi sekot ceļazīmēm un būt iecietīgiem, lai saglabātu sev un līdzcilvēkiem labu noskaņojumu un pozitīvas emocijas arī dienās, kad Jūrmalā ir ļoti daudz iebraucēju un ne visur iespējams aizbraukt pa ierasto maršrutu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 10.07.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 08.07.2024 Pasaules koklētāju nometnes noslēgums Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Pasaules koklētāju nometnes noslēguma koncerts notiks 7. jūlijā plkst. 12.30 pie Valmiermuižas alus darītavas. Tad ikviens aicināts uz sadziedāšanos! | Skatīt vairāk
Džerbas sala - Vai Tu zini, kur tā ir? Estravel Latvia
Vai zini, cik skaista ir tā? // 7 naktis, viss iekļauts, lidojums no Minhenes // Pagarini vasaru! | Skatīt vairāk
no 582 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.07.2024 - 09.07.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Esi klātienē un vēro pasaules meistarīgākos rallija braucējus leģendārajos Kurzemes ātrumposmos cīņā par sekundēm un uzvaru! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Liepājas reģiona TIB
,


Hotel Jūrmala SPA
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com