Ātrākie dragsteri un motocikli aicina uz sezonas noslēgumu Biķerniekos

2012. gada 2. septembrī Biķerniekos tiksies pašas ātrākās Baltijas sporta automašīnas, lai cīnītos Latvijas un Igaunijas Dragreisa Čempionātu izšķirošajā finālā "Bridgestone Dragrace Cup 2012". Uz starta stāsies arī jaudīgākie motocikli ar "lidojošo igauni" Georgu "Korki" Leonovu vadībā, kā arī pirmo reizi šogad Rīgas publikai jaunus kaskadieru trikus rādīs Austrumeiropas Streetbike Freestyle čempions Jānis Rozītis, kurš tieši Biķerniekos no speciāli sagatavotas rampas veiks 15 metru lēcienu!

Svētdien Biķernieku trasē par čempionu tituliem cīnsies gan visi pašmāju līderi, gan arī Igaunijas Dragreisa Čempionāta ātrākie dragsteri un Latvijā jau iemīļotais un atraktīvais Georgs "Korke" Leonovs jeb "lidojošais igaunis" ar dragreisam speciāli pārveidoto BMW S1000RR, kā arī somu braucēji Petri Koivuniemi un Juha Lindqvist ar Suzuki RSX-r1000. Biķerniekus pagodinās arī igauņu Buick Grand National (1987) , Pontiac Fiero (1984), Pontiac Firebird Trans AM (1988), Nissan 100 NX (1995) un daudzas citas ļoti interesantas dragreisa sacīkšu automašīnas.

Skatītājus priecēs īpaša sacensību dalībnieku parāde, kvadraciklu dragreiss, "Fantasy Park" bārmeņu šovs un Glamorous karsējmeitenes, bet sacensību izskaņā notiks tradicionālais "Rubbers" riepu kūpināšanas šovs, kurā uzvarētāju ar savām ovācijām noteiks fani. Skatītāju zonā BRIDGESTONE stendā varēs aplūkot un nofotografēties ar PRO drifta braucēja Venta Pečaka  850 zs jaudīgo 3. sērijas BMW, bet dragreisa sezonas noslēguma afterparty – Fantasy Park!

Dalībniekiem vērtīgas balvas sarūpējuši TALLINK, TSC Auto Latvija, Lieliskadāvana.lv, Ķeizarmežs, Multikino, Fantasy Park un daudzi citi. Dzirkstošo vīnu uzsauc "Alita". Safety Car – "Auto Īle un Herbst".

Biļetes cena iepriekšpārdošanā ir 6,00 Ls, bērniem līdz 6 gadu vecumam ieeja bez maksas, bet no 7 līdz 14 gadiem (uzrādot skolēna apliecību) – 2,00 Ls.

Latvijas Dragreisa Čempionāta 5. posma ģenerālsponsors – BRIDGESTONE, atbalsta TALLINK, "TSC Auto Latvija", Double Coffee, oficiālais enerģijas dzēriens "Shark", oficiālais radio "European Hit Radio", oficiālā televīzija "Kanāls 2", informē "Inbox.lv", "LNT".

Sacensības atbalsta: 1188.lv, Discomania, United Press, Ķeizarmežs, GPSPro.lv, Rubbers, Zebra, Ātruma cilts, apsardze Berkuts, Motul, Eparts.lv, DELFI Auto, BMWPower.lv, Travelnews.lv, Oho.lv, Lāčplēša alus, "Labās balvas", Avon, Alita, Motors24.lv, AutoPort, Fantasy Park, RING Automotive, Multikino, LieliskaDavana.lv, MotoPower.lv, un reklāmas aģentūra SIA "Auzas Tautumeita".


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.06.2024 - 04.07.2024 Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 04.07.2024 Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.06.2024 - 07.07.2024  Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra",” Vitalite”, "Relax". Zvaniet | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com