Vasarīgā noskaņā Rīgas sirdī atzīmē gardēžu svētkus

Ieskandinot vasaras sākumu, jūnija trešajā nedēļā pašā Rīgas sirdī – pie universālveikala “Stockmann” – norisinājās vasaras garšas svētki, aicinot viesus baudīt izsmalcinātus ēdienus un dzērienus no labākajiem Latvijas un ārzemju ražotājiem. Garšas ziņā sev ko piemērotu atrada gan gaļas, gan zivju un veģetāru ēdienu cienītāji. Tāpat bija iespēja iepazīties ar vairākiem jauniem produktiem tirgū, uzzināt ražotāju garšas un biznesa stāstus.

“Ēdiens ir bagātīga pasaule, kurā vienmēr ir kas jauns, ko iepazīt un atklāt. Vai tās būtu izsmalcinātas Latvijas delikateses vai rūpīgi atlasīti gardumi no citām pasaules vietām, allaž rūpējamies par to, lai iepirkšanās delikatešu nodaļā klientam būtu gan aizraujoša, gan izzinoša pieredze. Arī ar pasākumu vēlējāmies vērst uzmanību uz to, cik daudzveidīgas var būt mūsu vasaras garšas, neatkarīgi no tā, vai tas ir pikniks jūras krastā, pusdienas darba pārtraukumā vai svētku cienasts ģimenei,” stāsta “Delikatess” nodaļas vadītāja Sandra Gorbunova.

Pēcpusdienas garumā pasākuma viesi varēja baudīt svaigi ceptus beigeļus, vegānus gardumus, uz grila gatavotas jūras veltes, austeres, atspirdzinošus dzērienus  un citus labumus no tādiem zīmoliem kā “Oscarfish”, ”Better Bread”, “Abava”, “Mo Caviar” un citiem. Tāpat netrūka dažādas izklaidējošas aktivitātes un konkursi. Pasākuma vadītāja lomā iejutās Armands Simsons, bet viesu vidū bija Sergejs Jēgers, Lilita Zaltlere, Ieva Bondare, Romans Dāvids Andrejevs, Mārīte Kola, Anete Bilzena, Rūta Dvinska, Marina Dianova, Žanna Dubska un citi gardēži.

Lai iepazītu vasaras garšu dažādību, jūnijā “Delikatess” nodaļā īpaši izceltas dažādas delikateses, kas piemērotas grilēšanai, jūras veltes, gaisīgi deserti un atspirdzinoši dzērieni. Turklāt ir padomāts par dažādām ēšanas gaumēm, piedāvājot plašu klāstu ar vasarīgām vegānām uzkodām un bezglutēna konditorejas izstrādājumiem

“Stockmann” delikatešu nodaļā regulāri tiek ieviesti mūsdienīgi un ilgtspējīgi risinājumi klientu ērtībām: ūdens uzpildes un augļu mazgāšanas punkts, līdztekus parastajiem iepakojumiem pieejami arī pilnībā kompostējami maisiņi un sveramos piena produktus iespējams iegādāties bez iepakojuma – savos līdzi paņemtajos traukos. Rūpējoties par dažādību gan garšu, gan paradumu ziņā, viens no “Delikatess” nodaļas jauninājumiem ir īpaša nākotnes ēdienu produktu izlase. To veido ilgtspējīgi, veselīgi un atšķirīgiem ēšanas paradumiem piemēroti pārtikas produkti, īpaši domājot par cilvēkiem, kuri samazina gaļas patēriņu, izvairās no cukura vai laktozes lietošanas uzturā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.05.2025 - 22.06.2025 Jāņu ielīgošanas balle Rūjienā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
20.jūnijā plkst. 22.00-02.00 Rūjienas pilsētas estrādē Jāņu ielīgošanas balle kopā ar grupu “Deficīts”. | Skatīt vairāk
5 EUR
Līgo Višķos 2025 TAKA
Vasaras gaidītākais notikums Višķu estrādē – festivāls Līgo Višķos 2025, kuru vairāk nekā 10 gadus Augšdaugavas novada pašvaldība rīko Luknas | Skatīt vairāk
Svinam pavasari Rēzeknē Rēzeknes pilsētas TIC
Pavasara atnākšana liecina par garāku, siltāku dienu sākumu. Daba ir pārpildīta ar krāsām un dzīvību – ideāls laiks garām pastaigām un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.06.2025 - 16.06.2025 Koncertprogramma “Cauri laikiem” Valmieras novada Tūrisma pārvalde
15. jūnijā plkst.15.00 parkā pie Plāņu Tautas nama Līgo ieskaņu koncertprogramma “Cauri laikiem” kopā ar Rīgas Doma kora skolas un JVLMA | Skatīt vairāk
3 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com