: +

Bauskas pils muzejā stāstīs par alkohola lietošana pilīs, muižās un klosteros 13.-17.gs. Eiropā

2015. gada 24.janvārī plkst. 14:00 Bauskas pils muzejā notiks Senā dzīvesveida skolas...

Noderīgas aplikācijas ceļotājiem - gardēžiem

Gardēžiem, kuri mīl ceļot var izbaudīt īstu garšas burvību pateicoties aplikācijām, kas pateiks priekšā, kur meklēt vietējos...

Aizvadītā gada labākos Latvijas alus darītājus paziņos 6. februārī

Izvērtējot 2014. gadā paveikto un godinot izcilākos alus darītājus un nozares nozīmīgākos sasniegumus, šī gada...

Septiņi padomi mājas pavāriem maltīšu gatavošanai ar tvaiku

Viena no slepenām, neredzamām sastāvdaļām mājas virtuvē uzturvielām bagātīgu maltīšu gatavošanā ir tvaiks...

Vai ēdienkartes dizains ietekmē izvēli doties uz restorānu?

Kas tev liek izvēlēties restorānu uz kuru doties, lai ieturētu maltīti? Protams, ka ēdiens, bet kā ar citiem faktoriem...

Meklē graudaugu pārslas, kas noderēs pēcsvētku uzturam

Lai uzlabotu pašsajūtu un atgrieztos veselīgas ēšanas ritmā, izmēģini graudu augu pārslas. Tās vari...

8 ieteikumi svētku galda rotāšanai

Jaunā gada svinības ir laiks, kad sevišķi piedomājam par īpašiem ēdieniem, kā arī radošu, svētkiem piemērotu maltītes...

Lai ziemas brīvdienās garšo latviešu ēdieni!

Kulinārais tūrisms – ēdienu un dzērienu baudīšana – uzņem apgriezienus Latvijas laukos. Šogad ''Lauku ceļotājs''...

Kolonna Hotel Group piedāvā siltā Ziemassvētku dzēriena un gardās piparkūku mīklas receptes

Ar siltiem un gardiem sveicieniem, Kolonna Hotel Group piedāvā karstā smiltsērkšķu dzēriena recepti...

Ražo velosipēdam paredzētu vīna pudeles turētāju

Ja priekšroku dod velosipēdam, nevis auto, tev iepatiksies noderīgs vīna turētājs, ko ražo "Oopsmark". Ādas materiāla izstrādātais vīna pudeles...

Eiropieši aizraujas ar Ziemassvētku maltīšu gatavošanu mājās

Ziemassvētkos teju divkārt pieaug to cilvēku skaits, kuriem ģimenē tiek gatavots svētku mielasts...

TOP 7 vēlo brokastu vietas Rīgā

Vēlās brokastis jeb brančs (brunch) ir nedēļas labākā maltīte, kad pēc saspringtas darba dienas ģimenes lokā var laiski baudīt...

Vai jau izmēģināji zaļas krāsas Kit Kat ?

Garšas pasaule nebeidz pārsteigt. Ciemojoties izgudrotāju valstī - Japānā, var sastapt oriģināla un kaut kā neierasta apvienojumu...

Tavernas pavārs Ziemassvētku galdam iesaka vitamīnu līdaku

Lai bagātinātu svētku galdu ar latviskajiem ēdieniem, izmēģini vienu no restorāna...

Jaunā Signes Meirānes grāmata «Mūsu Mantojums» ir lieliska dāvana Ziemassvētkos

Kulinārijas žurnāla un portāla "Četras Sezonas" komanda kopā ar idejas autori Signi Meirāni laidusi klajā...

Gatavo no ziemas sezonas gardumiem

Ziemas sezonā uzturā ieteicams lietot rudenī ievāktos vietējos dārzeņus – kāpostus, bietes, burkānus, kā arī ievestos sezonas...

Kipra lepojas ar senāko vīnu pasaulē - Commandaria

Kipra, kas atrodas Vidusjūras austrumdaļā, ir pazīstama ar savu burvīgo saulrietu, ar antīko laiku drupām, garšīgo halloumi sieru, kā arī...

Restorāns «Renomme» piedāvā ēdienkarti ar latviešu virtuvi jaunā veidolā

No 2015. gada 1. janvāra Latvija kļūs par Eiropas Savienības prezidējošo valsti un tā ir iespēja...

Liene Tomsone Āgenskalnā atver jaunu kafetēriju «Lapsas Māja» - Foto

30 bildes. 27. novembrī Āgenskalnā (Mārupes ielā 3/5) tika atklāta jauna kafetērija «Lapsas Māja», ko vada Liene Tomsone...

Ar konjaku «Martell» gatavo sulīgu laša fileju

Tuvojoties svētkiem, tika rīkota īpašā Martell konjaka meistarklase, kurā atzītais šefpavārs Lauris Aleksējevs un un dzērienu eksperts Edgars Grišulis...

«Fazer» un Helsinku Universitāte izpēta, ka šokolāde var būt sabalansēta uztura sastāvdaļa

Helsinku Universitātes uztura zinātnieku veiktais jaunākais pētījums apliecina: mērens daudzums...

Konjaka «Martell» degustācijas meistarklase ar šefpavāru Lauru Aleksejevu - Foto

30 bildes. Kopš 1715. gada Martell ģimene ražo konjaku ar šo vārdu, kas nāk no četriem galvenajiem Charente...

Jelgava piedāvā izgaršot vietējo

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar Jelgavas un Jelgavas novada ēdināšanas uzņēmumiem šajā ziemas sezonā ir...

Abū Dabī durvis ver pasaulē lielākais «amerikāņu kalniņu restorāns»

Pa konveijera lenti pienākošs suši, šķiet, vairs nespēj sajūsmināt nevienu ēdāju...

Ar Coolstick vīna temperatūra būs optimāla

Katrs vīna mīļotājs saprot, ka labs vīns ir jābauda tā norādītās temperatūrās. Ciemiņi var ierasties nejauši...

Noskaidroti labākie restorāni Latvijā

Pieaicinot starptautisku žūriju, otro gadu pēc kārtas noskaidroti labākie restorāni Latvijā un, tāpat kā pagājušajā gadā...

Vecrīgas restorāns «Melnā bite» nonāk populārā restorāna «International Rīga» pārvaldījumā - Foto

55 bildes. Restorānu «International Rīga» un «International Jūrmala» vadītājs Viktors Ravdive ir pārņēmis...

Vadošie Latvijas šefpravāri prognozē labākos restorānus Latvijā

''Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā 2014'' aptaujātie šefpavāri atzīst, ka Latvijā netrūkst labu restorānu...

 

25 bildes. Francijas vīni ir slaveni visā pasaulē un arī Latvijā tiem ir liela piekrišana, tāpēc 20.11.2014...

Mālpils muiža piedavā ceļojumu garšu pasaulē

Šā gada 12. decembrī, kad visa pasaule mirdz svētku brīnumu gaidās, Mālpils muižas restorāns aicina uz šefpavāres Aijas Gabrānes ceļojumu...

SADAļU ATBALSTA:
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Viesu māja “WoodStay” TAKA
Viesu māja “WoodStay” atrodas pašā Augšdaugavas nacionālā parka sirdī, starp augošām priedēm un bērziem, tikai 10-15 minūšu brauciena | Skatīt vairāk
Gaidīsim Jūs Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Lieliskas idejas tavām brīvdienām! Pasākumi, filmu vakari uz GORS terases, brīvdienas un izstādes gan maziem, gan lieliem! | Skatīt vairāk
Populārakie piedāvājumi
KOMENTĀRI
Baltijas tūrisma objekti
Atpakaļ ... | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | ... Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com