Turpmāk «Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel» un «Radisson Blu Elizabete Hotel» viesnīcas vadīs Daniels Baranovskis

Turpmāk «Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel» un «Radisson Blu Elizabete Hotel» viesnīcas vadīs Daniels Baranovskis

Par uzņēmuma "Radisson Hotel Group" viesnīcu “Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel” un “Radisson Blu Elizabete Hotel” klastera ģenerāldirektoru iecelts Daniels Baranovskis (Daniel Baranowski).

D. Baranovskis ir Kanādas un Polijas pilsonis, kurš izglītību ir ieguvis Toronto. Viņam ir vairāk nekā 20 gadu pieredze viesmīlības un tūrisma nozarē, ieņemot vadošus amatus starptautiskās viesnīcu ķēdēs. D. Baranovskis ir labi pazīstams ar Baltijas tirgus specifiku, jo pirms tam 7 gadus strādājis Baltijas tirgū, veiksmīgi vadot “Radisson Hotel Group” viesnīcas Viļņā un Tallinā.

D. Baranovskis uzsver, ka viens no pamatelementiem viņa vadībā būs sadarbības organizēšana ar Rīgas tūrisma un viesmīlības asociācijām un pašvaldību.  Viņš uzskata, ka Rīgas atpazīstamībai ir būtisks faktors ilgtermiņa izaugsmē: “Es labprāt turpināšu darbu pie sadarbības iespēju radīšanas ar dažādām asociācijām un pašvaldību, lai kopīgi palielinātu tūristu plūsmu uz Rīgu. Es esmu pārliecināts, ka Latvijas galvaspilsēta ir izcils ceļojumu galamērķis, kas pārsteigs ikvienu tūristu ar unikālo kultūru, cilvēkiem un, protams,  viesnīcu pakalpojumu augstajiem standartiem.  Es uzskatu, ka kopīgi varam padarīt Rīgu par vienu no tūristu iecienītākajiem galamērķiem Eiropā.”

Jaunais klastera ģenerāldirektors D. Baranovskis uzraudzīs viesnīcu darbību, nodrošinot augstākos pakalpojumu standartus. “Viesnīcu biznesa centrālais elements ir cilvēki, tāpēc uzskatu, ka ir jābūt pastāvīgai mijiedarbībai starp viesnīcas komandu un viesiem. Manas vērtības atspoguļojas ikdienas darbā, tāpēc manu vadības stilu raksturo enerģiska un demokrātiska darba vide, kurā vadītājs strādā plecu pie pleca ar savu komandu. Ierastā biroja darba modeļa vietā es cenšos atrast aizvien jaunus risinājumus, lai uzlabotu viesu pieredzi un uzturētu augstu darba morāli.”

Viens no "Radisson Hotel Group" atbildīgas uzņēmējdarbības pamatprincipiem ir rūpes par sabiedrību. Piemēram, katru gadu atbildīgās uzņēmējdarbības mēnesī "Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel" un “Radisson Blu Elizabete Hotel” darbinieki brīvprātīgi strādā pop-up kafejnīcā, lai vāktu ziedojumus SOS Bērnu ciematiem Latvijā. Šogad  nedēļas laikā tika saziedoti 2000 eiro, ko viesnīcas dubultoja līdz 4000 eiro un ziedoja SOS Bērnu ciematu vasaras nometņu organizēšanai. Tāpat šī gada maijā "Radisson Blu Latvija Conference & SPA Hotel" un "Radisson Blu Elizabete Hotel" pārdošanas komanda kopā ar vairāk nekā 20 ilgtermiņa partneriem iestādīja 2500 priedes 1,33 hektāru platībā Latgales reģionā, veicinot  mežu atjaunošanos un dabas daudzveidības saglabāšanu un apliecinot apņemšanos rūpēties par vidi un veidot ilgtspējīgāku nākotni.

Par “Radisson Hotel Group”:

"Radisson Hotel Group" ir starptautiska viesnīcu grupa ar plašu un ātri augošu viesnīcu tīklu, kurā jau šobrīd ietilpst vairāk nekā 1360 viesnīcas 95 valstīs. Grupas zīmoli ietver “Radisson Collection”, “Radisson Blu”, “Radisson RED” un citus. Grupas misija ir nodrošināt augstākās kvalitātes pakalpojumus un sasniegt oglekļa neitralitāti līdz 2050. gadam.

Par “Radisson Blu”:

“Radisson Blu” ir augstākās klases viesnīcu zīmols, kas viesiem piedāvā izcilas kvalitātes  pakalpojumus modernās telpās. “Radisson Blu” viesnīcas atrodas lielākajās pasaules pilsētās, pie centrālajām pasaules lidostām un populārākajiem atpūtas galamērķiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. Pasākums aptvers teritoriju no rallija pilsētas Liepājas līdz pat galvaspilsētai Rīgai. | Skatīt vairāk
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
Atpūta Lasvegasā! - Jaudīgi! Estravel Latvia
Iestartē vasaru - Lidojums un viesnīca Vegasā // Piedāvājumi 7-14 naktīm // Lidojums no Rīgas | Skatīt vairāk
no 1419 EUR
Agrās rezervēšanas piedāvājumi! Estravel Latvia
Ieplānojiet atvaļinājumu eksotiskā galamērķī - uzsildiet ziemu! | Skatīt vairāk
no 619 EUR
Uzņēmumi


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


SIXT Latvija
,


Esplanāde
,


Skyline Bar
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com