Rīgas restorānu nedēļā piedalījies rekordliels skaits apmeklētāju – vairāk kā 19 000

Rīgas Rīgas restorānu nedēļa (RRN), kas norisinājās no 28. oktobra līdz 10. novembrim, ir noslēgusies ar izciliem panākumiem, pierādot tās nozīmīgo lomu Latvijas gastronomijas ainavā. Ar rekordlielu dalībnieku skaitu – 63 restorāniem – un vairāk nekā 19 000 pārdoto porciju, šī rudens RRN kļuvusi par vēsturiski veiksmīgāko.

Dalībnieku skaita pieaugums un plašā viesu interese apliecina, ka gan piedāvājums, gan pieprasījums Rīgas restorānu nedēļas ietvaros ir augošs. Pasākumā piedalījās gan labi zināmi restorāni, gan jauni uzņēmumi, piedāvājot gardēžiem iespēju baudīt īpaši izveidotas ēdienkartes par pievilcīgām cenām. Šogad ēdienkartes bija pieejamas trīs cenu kategorijās – 30, 35 un 40 eiro –, sniedzot apmeklētājiem izvēles iespējas, kas atbilst dažādiem budžetiem un gaumēm. Šīs rudens RRN radošā koncepcija tika izstrādāta sadarbībā ar fotogrāfu Filipu Smitu. Tās pamatā bija ideja par restorānu modes nedēļu un jaunajām rudens kolekcijām, kas apvienoja gastronomiju ar mākslu un stilu. Šī pieeja piedāvāja ne tikai gardēžu ēdienu pieredzi, bet arī unikālu vizuālu baudījumu, kas uzsvēra katra ēdiena estētisko vērtību un rudens sezonas bagātību.

Artūrs Arnicāns, šefpavārs restorānā Harper Woolf, kas atrodas Pullman Riga Old Town viesnīcā, pauda gandarījumu par piedalīšanos: "Vienmēr ir aizraujoši skatīties, kā cilvēki nāk uz restorāniem un atklāj jaunas garšas. Prieks, ka Live Riga (Rīgas investīciju un tūrisma aģentūra) spēj atrast labākos komunikācijas kanālus, lai šī nedēļa būtu pilna ar rezervācijām un restorāni sniegtu gastronomiskas emocijas."

Restorānu nedēļa veicina ne vien lielāku apmeklētāju plūsmu restorānos, bet arī sniedz iespēju pavāriem radoši izpausties, radot unikālas un sezonāli iedvesmotas ēdienkartes. Savukārt apmeklētāji, izmantojot īpašo piedāvājumu, ne tikai izbauda jaunu garšu buķetes, bet arī iepazīst augsta līmeņa kulinārijas tradīcijas.

"Mēs ar lielu prieku piedalāmies Rīgas restorānu nedēļā, piedāvājot viesiem ne tikai augstākā līmeņa servisu, bet arī aizraujošas ēdienu, kokteiļu un vīnu kombinācijas. Bieži vien viesi veikalā neuzdrošinātos iegādāties šādus produktus, bet šeit mēs radām vidi, kurā ir iespējams atklāt autentiskas garšas, uzdrīkstēšanos un pārliecību. Mūsu mērķis ir, lai katrs viesis, dodoties prom, būtu ieguvis jaunu pieredzi un nobaudījis ko nebijušu,” savā pieredzē dalās Inese Vīcupa, restorāna WHITEHOUSE vadītāja.

Sakām paldies visiem dalībniekiem un apmeklētājiem, kuri veicināja šo īpašo pieredzi un kopā radīja vēl vienu veiksmīgu gastronomijas notikumu! Nākamā Rīgas restorānu nedēļa norisināsies 2025. gada pavasarī – no 31. marta līdz 13. aprīlim.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Izzini maršrutu: Bauska-Mežotne-Code Bauskas TIC
Šajā maršrutā ikvienam ir iespēja iepazīt gan senatnīgus parkus, gan baudīt mākslas un kultūras piedzīvojumus, kā arī aktīvi pavadīt laiku dabā. | Skatīt vairāk
Latvija
Ieelpo pavasari Pelēču ezera purva takā Preiļu novada TIC
Pelēču ezera purva dabas izziņas taka pavasarī aicina apmeklētājus iepazīt unikālu purva ainavu un daudzveidīgu augu un dzīvnieku pasauli. | Skatīt vairāk
Saulgriežu STIRNU BUKS Tukuma TIC
Abavas senlejas dabas parkā, sprigani un lecīgi kopā izbaudītu šī gada visgarāko dienu, bet novakarē kopīgu veiktu Uguns aizdegšanas rituālu. | Skatīt vairāk
Dzīvās mūzikas ceturtdiena Mārupes Hercogā Hercogs Mārupe
Katru ceturtdienu plkst.19.00 Hercoga terasē dzīvās mūzikas koncerti. Rezervē galdiņu pa tel.29106538! Piedāvājumā arī svaigas austeres! | Skatīt vairāk
15 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com