Lieldienu recepte no Tavernas pūra - Raibais zaķu laika kārtojums

Par godu Lieldienām tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv piedāvā recepti svētku galdam no latviešu restorāna Taverna pavāres Liānas Eglītes recepšu krājumiem.

Raibais zaķu laika kārtojums

Sastāvdaļas:

Kāļi – 2 gabali

Burkāni – 4 gabali

Kartupeļi – 4 gabali

Ķirbis – neliels gabaliņš

Kūpināta cūkas krūtiņa

Sīpoli – 2 gabali

Olas – 3 gabali

Majonēze – 3 ēdamkarotes

Muskastrieksts, sāls, pipari

Pagatavošana:

1. Kāļus, burkānus, kartupeļus un ķirbi nomizo un sagriež plānās šķēlītēs.

2. Ņem apaļo tortes formu (ar noņemtajām maliņām), ietauko ar eļļu, un kārto dārzeņu šķēlītes pa kārtām, lai veidotos dažādu krāsu secība. Uzkaisa garšvielas.

3. Starp kārtām liek uz pannas apceptus sīpolus un kūpinātu krūtiņu.

4. Nobeigumā kārtojumu pārlej ar sakultu olu un majonēzes masu.

5. Cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā apmēram 40minūtes.

Labu apetīti!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Vasaras saulgriežu pasākumi Gaujas Nacionā EnterGauja
Apvienojot senču tradīcijas ar Latvijas pirmatnīgās dabas burvību, arī šogad Gaujas Nacionālais parks piedāvā daudzveidīgus pasākumus. | Skatīt vairāk
Latvija
Ieelpo pavasari Galēnu muižas parkā Preiļu novada TIC
Galēnu muižas parks pavasarī aicina apmeklētājus iegrimt mierpilnā dabas un mākslas saspēlē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.06.2025 - 18.06.2025 Apceļo Leišmalīti! Bauskas TIC
Dodoties brīvdienu maršrutā, iespējams iepazīt dabu, kultūru, vēsturi un cilvēkus pierobežā! | Skatīt vairāk
Latvijas labumi - ābolu sidrs un steiks! Lauku Ceļotājs
Aicinām - ceturtdien, 12. jūnijā no plkst. 14.00 līdz 19.00, garšu ballīte Āgenskalna tirgū! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com