"Biešu carpacio ar kazas sieru, aveņu vinagretmērci un ciedru riekstiem" no restorāna Burkāns

Recepte "Biešu carpacio ar kazas sieru, aveņu vinagretmērci un grauzdēdiem ciedru riekstiem"

Sastāvdaļas:

Bietes 0,4 kg

Kazas siers 0,1 kg

Salds krējums 0,1 kg

Rucola 0,05 kg

Ciedru rieksti 0,02 kg

Rozā pipari

Aveņu vinagretmērcei:

Olīveļļa 0,1 l

Aveņu etiķi 0,05 l

Laima sula 1 ēdk.

Greipfrūtu sula 1 ēdk.

Medus 0,02 kg

Biešu marinēšanai:

Ķimenes, jūras sāls, timiāns, rozmarīns, olīveļļa – viss pēc garšas un sajūtām

Pagatavošana:

Bietes nomazgā un iemarinē. Cep 180 grādos aptuveni 2 stundas. Tad atdzesē, nomizo un sagriež plānās šķēlēs. Saldo krējumu uzputo, tad iecilā iekšā kazas sieru. Pagatavo aveņu vinagretmērci, vienkārši sajaucot kopā visas iepriekšminētās sastāvdaļas. Uz šķīvja kārto bietes, kazas sieru, apslaka ar aveņu vinagretmērci, dekorē ar rukolu, grauzdētiem ciedru riekstiem un rozā pipariem.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ieelpo pavasari Pastaru vējdzirnavās Preiļu novada TIC
Pastaru vējdzirnavas ir vienīgās Latvijā rekonstruētās holandiešu tipa dzirnavas ar grozāmo vējtveres mehānismu. | Skatīt vairāk
Latvija
Līgo laika lustes Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma novads aicina ikvienu uz aizraujošiem pirmssvētku pasākumiem, kas ienesīs īstu svētku noskaņu. | Skatīt vairāk
Pasākumi Zemgalē Zemgales Tūrisma asociācija
Ieplāno viesošanos Zemgalē, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Naktsmītnes Tavām brīvdienām EnterGauja
Gaujas Nacionālajā parkā: no dabas ieskautiem kempingiem līdz brīvdienu mājām, no elegantām viesnīcām līdz karaliskām pilīm, muižām | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com