Foto: Restorāns Čarlstons
Autors: Daiga Bazule
Avots: BalticTravelnews.com
Rīgas restorāna Čarlstons šefpavārs Haralds Mekšs ir sagatavojis jaunu speciālo dienas ēdienkarti. Jaunajā ēdienkartē ir pieejamas gan lieliskas pastas, gan citi ēdieni, ko iespējams nobaudīt katru dienu no pulksten 12.00 līdz 17.00.
Speciālā dienas ēdienkarte ietver zupu, salātus, pamatēdienu un desertu. Dienas ēdienkartē Haralds Mekšs ir iekļāvis Tirgus zivju buljona zupu ar svaigiem maurlokiem, cukurzirnīšu pākstīm un svaigiem redīsu dīgstiem, kas būs kā radīta, lai vēl vairāk sajustu pavasara vēsmas. Salātu piedāvājumā Dūmota teļa gaļas salāti, kas gatavoti no zemā temeratūrā uz alkšņa malkas dūmotas, plāni grieztas teļa karbonādes, kraukšķīgām romiešu lapām, pipargurķīšiem, ķiršu tomātiņiem, krēmīgas tunča mērces un balzāmetiķa karameles. Savukārt pamatēdienam Čarlstona šefpavārs ir sagatvojis pastu, ko iespējams baudīt ar garšaugos sautētu, plucinātu jēra gaļu, ar vīnā sautētām mīdijām vai dūmotu teļa karbonādi. Bet punkts uz i šajā ēdienkartē ir Mūsmāju dzērveņu pankūku rullīši ar kļavu lapu sīrupu un putotu skābo krējumu.
Vairāk informācijas interneta vietne www.charlestons.lv
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.