Siera karš var skart gastronomijas tūrismu

Brisele pieprasa Itālijas valdībai svītrot nosacījumu, ka siers var tikt izgatavots tikai no svaiga piena, jo tur siera gatavošanai drīkst izmantot tikai svaigu pienu. Tā vietā būtu jānosaka, ka var tikt atļauta arī sausā piena vai kondensētā piena izmantošana. Itālijā pretojas šim priekšlikumam. Daudzi iedzīvotāji parakstījuši petīciju valdībai. Taču tas varētu nebūt vienkārši. Cīņa par Pekorīno un Parmas sieru autentiskumu var būt arī veltīga.

Arī Francijas un Vācijas sieri ir briesmās

Arī Francijā un Vācijā nacionālā likumdošana gan neaizliedz piena pulvera izmantošanu sieru izgatavošanā, kā tas ir Itālijā, tomēr tā tiek ierobežota.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lauku māja “Gaišā” TAKA
Lauku māja “Gaišā” piedāvā naktsmītnes, pirti, banketu zāli, kamīnzāli, sporta laukumu ar volejbola tīklu, telšu vietas, ugunskura vietu. | Skatīt vairāk
Viesu māja “Vintāža” TAKA
Viesu māja “Vintāža” piedāvā atpūtu pašā Dervanišķu ezera krastā, banketu zāli svinību rīkošanai (līdz 45 cilvēkiem). | Skatīt vairāk
Ķermeņa un dvēseles harmonija Orchid Spa
Piedāvājam dažādus taizemiešu masāžas veidus, relaksējošas procedūras ar aromātiskajām eļļām un atjaunojošas SPA programmas, kas sniegs | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com