Salsas mērces aizvien vairāk izraisa saindēšanos

Ceļotājiem ASV jāuzmanās, jo meksikāņu virtuvē iecienītās salsas mērces vai avokado pasta gvakamole aizvien biežāk izraisa saindēšanos ar pārtikas produktiem Amerikas Savienotajās Valstīs. Laikā no 1998.-2008. gadam pēc saindēšanās skaits pēc uzkodu mērču notiesāšanas palielinājies vairāk nekā uz pusi, tā ziņo ASV veselības uzraudzības institūcija CDC. Īpaši daudz inficēšanās gadījumu radies pēc restorānu apmeklējuma.

Saindēšanās cēlonis pēc CDC domām varētu būt mērču svaigās sastāvdaļas, piemēram, tomāti vai koriandrs, kas netiek uzglabāti atbilstoši zemā temperatūrā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brīvdienu māja “Pakrasti” TAKA
Brīvdienu māja “Pakrasti” piedāvā 2 guļbaļķu mājas, jauku lauku pirtiņu ar slotām, lapenes pie ezera un pludmali, laivu nomu. | Skatīt vairāk
Atpūta un ūdens prieki Druskininkos  Estravel Latvia
Nakšņošana 2 personām izvēlētajā numurā vai apartamentos // brokastis // ūdens parka un saunu centra apmeklējums | Skatīt vairāk
no 103 EUR
Ātrākais veids kā tikt ziņu jaunumos! TurismaBizness.lv
Tikai 24 stundu laikā par 130 eiro + PVN ir iespējams nokļūt tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv un BalticTravelnews.com ziņu lentā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Riga Islande Hotel
,


Jūrmalas TIC
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com