ēdieni un dzērieni.

Apskatām 81 - 120 no 470 vārdam 'ēdieni un dzērieni'

Latvijas šefpavāri atklāj «Chef’s BOX» – restorānu tiem, kas ceļā

2022. gada 21.jūlijā, klātesot Latvijā plaši pazīstamiem šefpavāriem Laurim Aleksejevam (36.līnija), Mārim Jansonam (Kest), Mārtiņam Sirmajam (Ramen Riga), Andrim Rūmītim (Hercogs Garden) un Kristīnei Vīksnai (Tower Cafe)...

Četri mīti par pastiprinātu svīšanu un kad meklēt speciālista padomu

Kamēr svīšana ir normāls fizioloģisks process, kas pastiprinās vien tad, ja sporto, dara fiziski smagu darbu vai iestājies karsts laiks, tikmēr cilvēki tam īpašu uzmanību nepievērš...

“Mājas kafejnīcu dienas” šajā nedēļas nogalē Limbažu un Dobeles novadā

Turpinoties “Mājas kafejnīcu dienām 2022”, tavs kumoss Latvijas vasaras garšas būs atrodams 13 mājas kafejnīcās Limbažu un 11 – Dobeles novadā...

Zaubes savvaļas kulinārais festivāls atgriežas dabā

Pēc divu gadu pārtraukuma klātienē atgriežas Zaubes savvaļas kulinārais festivāls, kura tēma šogad ir “izdzīvošana dabā”...

Aicina uz našķošanos Valmieras novada Mājas kafejnīcu dienās

Valmieras novada Mājas kafejnīcu dienas ir viena īpaša augusta nedēļas nogale. Tās laikā svešinieks kļūst par ciemiņu, mājas pagalms vai kafejnīcai neikdienišķa...

Pēc divu gadu pārtraukuma atgriežas mūzikas festivāls «Limbizkvīts»

„Limbizkvīts 3” ir alternatīvs mūzikas festivāls, kas 13. augustā jau trešo gadu norisināsies Limbažu pilsdrupās. Limbažos jau izsenis ir bijušas stipras...

Aptauja: Katrs piektais Latvijas iedzīvotājs apzināti «cepinās» karstākajā dienas laikā

Iestājoties karstam, saulainam un pat svelmainam laikam, pieaug arī ultravioletais starojums, kā arī ādas apdeguma, saules un karstuma dūrienu riski...

Vai no alus tiešām var izaugt «alus vēders»?

Būsiet pārsteigti, bet “alus vēders” mēdz būt ne tikai vīriešiem, bet arī sievietēm...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

Baudi Mājas kafejnīcu piedāvājumu Gulbenes novadā

Gulbenes novadā 9.jūlijā norisināsies Mājas kafejnīcu diena, kas apmeklētājiem būs kā lielisks piedzīvojums garšu pasaulē, apceļojot Gulbenes novadu un...

Šovasar Ventspilī festivālā pulcēsies labākie Latvijas street food pārstāvji

Jau desmito reizi pasaules līmeņa sportisti, amatieri un citi ekstrēmo sporta veidu cienītāji tiksies Ventspilī – lielākajā alternatīvo sporta veidu un ielu kultūras notikumā Baltijā...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

Nedēļas nogalē aicina «Līvas ciema svētki»

21. un 22. maijā Liepājā, Jūrmalas parkā un Zvejnieku alejā norisināsies Kurzemes lielākais nemateriālā kultūras mantojuma notikums - “Līvas ciema svētki”...

Ēdienu tirdziņš «Pavasara garšas Cēsīs»

Pašā pavasara plaukumā, 15. maijā Cēsīs, Rožu laukumā no plkst. 12:00 līdz 17:00 jau otro reizi norisināsies ēdienu tirdziņš “Pavasara garšas Cēsīs”...

Liepāja aicina uz kultūras pasākumiem maijā

Liepājas Tautas mākslas un kultūras centrs aicina uz kultūras pasākumiem maijā...

Pirmā Muzeju nakts atdzimušajā Dobeles Pilī

2022. gada 14. maijā aicinām uz pirmo Muzeju nakti atjaunotajā Dobeles Pilī. Dobeles Pils apmeklētājiem būs atvērta no plkst. 11.00 – 24.00...

Idejas Lieldienu svētku galdam

Pāri visam Lieldienu svētkos jāvalda mīlestībai, savstarpējai cieņai un saticībai. Tomēr, ja gaidāt ciemiņus...

Kā pareizi uzņemt diennakts nepieciešamo ūdens daudzumu?

Ūdens piedalās dažādos cilvēka organisma procesos – tas uzlabo asins cirkulāciju, regulē ķermeņa temperatūru, “ieeļļo” un aizsargā locītavas, mitrina ādu, palīdz uzturēt optimālu ķermeņa svaru, kā arī...

«Grand Hotel Kempinski Riga» atsāk tematisko svētdienu vēlo brokastu sēriju

Vadošā pieczvaigžņu viesnīca Grand Hotel Kempinski Riga atsāk tematisko svētdienu vēlo brokastu sēriju...

Ceļotāja pieredze: Kā šobrīd ieceļot Taizemē

Tomēr pieredzējuši tūristi itin viegli apgāž šo mītu - ceļojums uz Taizemi mūsdienās var izmaksāt tikai nedaudz dārgāk par ceļojumu uz jau ierastajiem galamērķiem Ēģiptē, Tunisijā, Kanāriju salās vai Turcijā...

Marta Mackeviča: Restorāna «Stage 22» svētku ēdienkarte – mazais garšu ceļojums

Vai šajā pirmssvētku laikā vēl nav izdevies noķert Ziemassvētku sajūtu? Vai vēlies doties ceļojumā, bet jāstrādā? Vai vēlies nobaudīt gardu, izsmalcinātu maltīti...

Valmierā norisināsies Ziemassvētku tirdziņš

Trešdien, 22. decembrī, plkst. 15.00-20.00 laukumā pie Valmieras Kultūras centra norisināsies Ziemassvētku tirdziņš...

Valmieras novada vietvārdi receptēs

Valmieras novads izceļas ar savu kulināro mantojumu, it sevišķi ar to, ka daudziem ēdieniem un dzērieniem doti vietvārdu nosaukumi – Valmiera, Rūjiena, Rūja, Strenči, Salaca, Gauja, Burtnieki, Matīši u.c...

10 iemesli, lai apciemotu Lietuvu Ziemassvētkos

No ziemas pasakas Viļņā līdz Kauņas rātsnama dzīvīgi vasarīgajai noskaņai – šogad svētku laikā Lietuva aicina iedzīvotājus un viesus doties...

11 Latvijas uzņēmumi piedalīsies divās pārtikas izstādēs un tirdzniecības misijā EXPO

No 7. līdz 9. novembrim 11 pārtikas nozares uzņēmumi no Latvijas piedalīsies starptautiskajās izstādēs YUMMEX un The Speciality Food Festival, kas norisināsies paralēli EXPO 2020...

Valmieras Restorānu nedēļā lutinās gardēžus!

Koku lapām krāsojoties, Valmiera pārtop ne tikai par zelta rudens baudīšanas galamērķi, bet arī par gardēžu galvaspilsētu...

Pavāru labākās receptes uzzini virtuves sarunās «Riga Food» viesistabā

9. un 10. septembrī pārtikas izstādē “Riga Food 2021” Ķīpsalā būs atvērtā tipa virtuve un omulīgi iekārtota viesistaba...

Gulbene gatavojas Mājas kafejnīcu dienai

Gulbenē un Druvienā 4.septembrī norisināsies Mājas kafejnīcu dienas pasākums, kas apmeklētājiem būs kā lielisks piedzīvojums garšu pasaulē...

Dobele aicina uz pilsētas mājas pagalma svētku tirgu

Pagalma svētku tirgus ar nebijušiem gardiem ēdieniem, dzērieniem, iespēju iegādāties dažādus rokdarbus un piedzīvot muzikālus un radošus...

Marta Mackeviča: Glābiņš izsalkušiem atpūtniekiem – pludmales kafejnīca «Sauleskalns»

Drīdža ezera krastā atvērtā kafejnīca “Sauleskalns”, kas piedāvā arī dažādus atpūtas kompleksa pakalpojumus – ūdens transporta līdzekļu...

Aicinām uz Mājas kafejnīcu dienām Valmieras novadā!

Auksto zupu Rozes gaumē vai uz ugunskura vārītu zupu meksikāņu labākajās tradīcijās, mazās Pavlovas kūciņas, burgerus, pašceptu maizīti...

Pieci veselīga un droša uztura baušļi vasarai: iesaka uzturzinātniece

Vasara ir piemērotākais gadalaiks ķermeņa “uztankošanai” ar vitamīniem un minerālvielām. Vienlaikus tas ir atvaļinājumu un atpūtas laiks, kad...

Iecienītākais laiks, kad doties uz Gruziju – vasaras izskaņa un agrs rudens

Pēdējā desmitgadē arī tūristi no Latvijas Gruziju, kā savu brīvdienu galamērķi, izvēlās arvien biežāk...

Ceļo ar garšu Vidusdaugavā!

Lai garšām pildīts ceļojums Tevi atved uz Vidusdaugavu – te likteņupes Daugavas vidusposmā, gluži kā plūstoši ūdeņi, kopā savijušies seši novadi...

6 skaistākie galamērķi Eiropā, kur izbaudīt SUP braucienus

Peldēšana ar dēli, kas pazīstama arī kā SUP, mūsu dzīvē ir ienākusi jau diezgan daudzus gadus. Tas ir ideāli piemērots tiem, kam patīk aktīvs dzīvesveids...

10 padomi, lai karstajā laikā atvēsinātos

Šī vasara mūs priecē ar īpaši karstu un saulainu laiku, kas atsevišķās dienās pat kļūst teju nepanesams, īpaši maziem bērniem, vecāka gadagājuma cilvēkiem un hroniskajiem pacientiem...

Travelnews.lv sadarbībā ar «Coral Travel» apceļo Turciju. Sestā diena jeb mūsu viesnīca

Jā, arī Latvijā ir karsti, taču ūdens temperatūra Baltijas jūrā noteikti nesasniedz to temperatūru, kāda tā ir Vidusjūrā, Turcijas piekrastē. Gluži kā piens, teiktu latvieši...

Hokejs vakcinētajiem un pārslimojušajiem. Kāpēc orgkomiteja diskriminē ārzemju līdzjutējus?

Viens pircējs varēs iegādāties tikai divas biļetes, un tās būs personalizētas. Biļešu tirdzniecība sāksies 24 stundas pirms mača...

Beļģijas Grimbergenas abatijā pēc 200 gadu pauzes atsāk alus darīšanu

Šodien, 27. maijā, slavenajā Grimbergenas abatijā Beļģijā, tiek atklāta novatoriska alus darītava, kura kalpos kā inovāciju centrs, apvienojot gandrīz 900 gadu alus ražošanas tradīcijas...

Kāpēc Latvijas tūristi izvēlās «viss iekļauts» viesnīcas?

Daudzi atpūtnieki, kas atgriežas no atvaļinājuma pilni pozitīvām emocijām un siltām atmiņām, pārbaudot kredītkartes atlikumu, mēdz būt pārsteigti, ka ir iztērēts vairāk, nekā bija plānots...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com