salāti.

Apskatām 81 - 120 no 468 vārdam 'salāti'

Via Vitalité,

35% uzskata, ka alus vislabāk sader ar sieru, 62% - ar ķiploku grauzdiņiem

35% aptaujāto norāda, ka alus vislabāk sader ar sieru, 62% uzskata, ka to labāk baudīt ar ķiploku grauzdiņiem, 71% dod priekšroku alus baudīšanai ar grilētu gaļu...

Dace Šķēle: Alus no rudzu maizes – seno tradīciju un mūsdienu risinājumu apvienojums

Pastāv uzskats, ka senatnē alus darīts tieši no maizes – ir dažādas teikas par to, ka alus radies nejauši, no maizes, kas salijusi un uzrūgusi...

Sēklu gids – kādas izvēlēties un kam paredzētas

Pavasaris ir laiks, kad daudzi no mums jūt spēka izsīkumu. Organisms pēc garās ziemas un daudzo vīrusu rosības ir manāmi saguris, tāpēc...

9 pazīmes, ka jūs guļat par maz

Nogurums, īgnums, nespēja koncentrēties un pilnvērtīgi veikt darba pienākumus vai mājas soli visai bieži ir sliktas miega kvalitātes sekas...

«Baltic Beach Hotel & SPA» aicina uz Lieldienu svinībām

Svētku nedēļas nogalē viesnīca „Baltic Beach Hotel & SPA” aicina lielus un mazus nosvinēt Lieldienas, baudot ģimenisku atpūtu, pavasarīgas pastaigas un nesteidzīgas maltītes...

Top 5 produkti, kurus iekļaut pavasara ēdienkartē – iesaka speciālisti

Pēc garās un tumšās ziemas esam zaudējuši vitamīnu un enerģijas krājumus, tādēļ pavasarī ir laiks tos atjaunot ar produktiem, kuros...

Sieviešu dienas un citi nedēļas nogales pasākumi Tukuma pusē

Saskaņā ar populāro sieviešu izteikto frāzi “Man nav, ko vilkt mugurā!”, jebkuriem svētkiem jāgatavojas savlaicīgi, tāpēc iesakām jau tagad – ieplānot savu Sieviešu dienas īpašo...

Kas jāņem vērā, ievērojot gavēni? Iesaka speciālisti

Tuvojoties pavasarim, arvien vairāk cilvēku sāk ievērot dažādus organisma atslodzes pasākumus, piemēram, pavasara kūres vai dažādas diētas...

Uztura speciāliste Lizete Puga: Vidusjūras ēdienkartes karaliene ir olīveļļa

Vidusjūras ēdienkarte ir viena no iecienītākajām visā pasaulē. Daudzkārt pētīta tās pozitīvā ietekme uz cilvēka ķermeņa un mentālo pašsajūtu, un to apstiprina arī...

Gardēžu festivāla «Ziemas garšu svinēšana» restorānu un šefpavāru piedāvājums

Tuvojoties šī mēneša gardēžu visgaidītākajam notikumam – gastronomiskajam festivālam “Ziemas garšu svinēšana” –, aicinām jau tagad...

Mutē kūstošas un apetelīgas receptes no barbekjū gatavošanas meistara

Uz atklātas uguns izcepts gaļas gabals, iespējams, ir bijis viens no pirmajiem ēdieniem, ko pagatavoja mūsu tālie priekšteči, un lai gan kopš tā laika...

Kad gaisā virmo Ziemassvētku smarža un garša!

Ziemassvētku smaržu un garšu rada garšvielas no visas pasaules – tās papildina gan jau labi zināmas un pārbaudītas ģimenes receptes, gan piešķir citādas...

Kādas Ziemassvētku maltītes pasūta iedzīvotāji dažādās Eiropas valstīs?

Ziemassvētku laiks nav iedomājams bez bagātīgi klāta galda ar 12 dažādiem ēdieniem. Uzņēmuma “Wolt” pārstāvji novērojuši, ka latvieši Ziemassvētku laikā iecienījuši...

Jāņa Asara ielā darbību uzsāks kafejnīca «Brokastnīca»

Jelgavas Vecpilsētas ielas kvartālā – Jāņa Asara ielā 1 tuvākajā laikā saimniecisko darbību uzsāks – SIA “Brokastu māja” – kafejnīca un sabiedriskās ēdināšanas pakalpojuma sniedzējs...

Travelnews.lv sadarbībā ar «Coral Travel» iepazīst Hurgadu. Kaitotāju paradīze un gardākais ēdiens

Piektā ceļojuma diena jeb ceturtā infotūres darbadiena iesākās ar ar labām ziņām un ar sliktām ziņām. Labā – mūsu jaunajā viesnīcā internets burtiski “lido”, bet sliktā...

«Pica Lulū» atver jaunu diennakts picēriju Teikā

Novembrī, picu cienītājiem durvis vērusi vaļā 17. Pica Lulū picērija, kas nodrošinās diennakts ēdināšanu tagad arī Teikas rajonā. Tā atrodas Rīgā...

Eksperti norāda uz biežāk pieļautajām pārtikas drošības kļūdām, gatavojot ēdienu mājās

Visiem zināms, ka ogas ir daudz gardākas, ja tiek noplūktas un apēstas uzreiz no krūma. Tāpat arī meža zemenes un mellenes vispirms nonāk mutē, un tikai tad sākam...

Marta Mackeviča: «Piazza Italiana» jeb latvieši var visur, arī Londonā

Katram latvietim, kurš mīl garšīgi paēst un viesojas Londonā, iesakām apmeklēt latvieša izveidotu itāļu restorānu “Piazza Italiana”...

Savādi ēdieni, kuru dēļ ir vērts posties ceļojumā

To, cik pasaule ir dažāda, vislabāk mēs izjūtam ceļojumos. Katra jauna valsts pārsteidz ar dabu, kultūru, tradīcijām un arī ēdienu...

No tradicionāliem ēdieniem līdz neparastiem eksperimentiem: galamērķi Lietuvā ēdienu cienītājiem

Kaut arī mēs paši vēl iepazīstam savu nacionālo virtuvi un atklājam jaunas garšu kombinācijas, tas neliedz doties gardēžu brīvdienās pie mūsu kaimiņiem lietuviešiem...

«Novatours» iesaka: ko vērts zināt, pošoties ceļā uz Krētu

Leģendu un mītu caurvītā Krēta ir lielākā Grieķijas sala, kas lutina ar vairāk nekā 960 km garu, gleznainu, Egejas un Lībijas jūru apksalotu piekrasti, solot...

Jaunās «Sushi Boom» telpas ļaus «Tiamo grupai» kāpināt suši bāra jaudu

Tiamo grupas suši bārs Sushi Boom no Sienas ielas tiek pārcelts tuvāk Liepājas Pētertirgum, uz Kuršu laukumu 11. Jaunā lokācija nodrošina ātrāku un...

Valkas novads: Kārķu pagasts ielūdz uz svētkiem un Māju kafejnīcu dienām

12.-14. augustā Kārķos Pagasta svētki ar meistardarbnīcām, sporta turnīriem, Katō, electro –jazz "Viņš un viņa", zaļumballi, Mājas kafejnīcām un daudz ko citu ....

Padomi, kā nepārcept gaļu un vienkāršas grila receptes ikvienam

Siltas un saulainas dienas ir īstais brīdis, lai ar ģimeni vai draugiem izbaudītu vasaras gardāko pieredzi – dažādus grilējumus...

Slavenu šefpavāru padomi, kā samazināt izmestā ēdiena apjomu

Katru gadu pasaulē izmet vairāk nekā trešdaļu no visas saražotas pārtikas. Šis skaitlis ir vēl pārsteidzošāks, ņemot vērā lielo izsalkušo cilvēku skaitu...

Uzņemam vitamīnus! TOP3 ražas veltes, ko iekļaut uzturā

Vietējās ražas laiks ir lieliska iespēja uzņemt vērtīgās vielas no tepat augušiem dārzeņiem, apgādāt organismu ar vitamīniem un minerālvielām...

Latvijas šefpavāri atklāj «Chef’s BOX» – restorānu tiem, kas ceļā

2022. gada 21.jūlijā, klātesot Latvijā plaši pazīstamiem šefpavāriem Laurim Aleksejevam (36.līnija), Mārim Jansonam (Kest), Mārtiņam Sirmajam (Ramen Riga), Andrim Rūmītim (Hercogs Garden) un Kristīnei Vīksnai (Tower Cafe)...

Marta Mackeviča: ceļinieka restorāns «Tūrists» – ideāls pastaigas noslēgums Siguldas pusē

Neraugoties uz to, vai dodaties baudīt Turaidas muzejrezervāta dabas takas karstā vasaras dienā vai priecāties par krāsainajām rudens lapām Siguldā...

Gardēžus aicina uz Mājas kafejnīcu dienām 9. - 10. jūlijā Augšdaugavas novadā

Jau šā gada 9. un 10. jūlijā visi gardēži tiek aicināti doties uz Augšdaugavas novadu, lai baudītu īstus lauku labumus, mājas virtuvi, vietējos ēdienus, interesantu kultūrprogrammu un...

Izgaršo kulināro piedāvājumu Preiļu novadā «Māju kafejnīcu dienas» pasākuma ietvaros

Mājas kafejnīcu dienas ir pasākums, kas aicina apmeklētājus uz konkrētu galamērķi, izbaudīt tā kulināro piedāvājumu, iepazīt tradīcijas un kultūru un...

Aptauja: 46% cilvēku gatavi maksāt par maltīti vairāk, ja…

Latvijas iedzīvotāji uzskata, ka ātrās ēdināšanas uzņēmumiem ir jāievēro atbildīga patēriņa un ražošanas principi, kā arī tiem ir jāveic izlietoto materiālu otrreizēja pārstrāde...

Pavasara pārgājiens ar ģimeni: izzini dabu bērniem interesantā veidā

Pastaigas dabā nāk par labu ikvienam, un uz organismu jo īpaši labvēlīgu ietekmi rada svaigais pavasara meža gaiss, tāpēc līdztekus sagatavošanās darbiem Lieldienām un...

Latvijā strauji aug vegānisko recepšu popularitāte

Ilgtspējīga dzīvesveida popularitāte pasaulē turpina pieaugt. Par to liecina arī Rimi lietotnes pārtikas atkritumu mazināšanai “Iztukšo savu ledusskapi”...

Idejas Lieldienu svētku galdam

Pāri visam Lieldienu svētkos jāvalda mīlestībai, savstarpējai cieņai un saticībai. Tomēr, ja gaidāt ciemiņus...

Valmieras Restorānu nedēļā izgaršo pavasari

Pavasaris – laiks, kad daba sāk mosties, dzenot pirmos asnus un iesārtojot vaigus ar siltajiem saules stariem. Tas ir laiks, kad ne tikai kļūstam priecīgāki, meklējam...

Iepazīsties - kebabs! Kas raksturo labu kebabu?

Kebabs ir viens no populārākajiem ēdieniem visā pasaulē, turklāt katrā vietā to gatavo mazliet citādi. Daudzviet par kebabu sauc izceptu maltās gaļas desiņu, ko...

Mundruma avots – diedzēti graudi un sēklas

„Ieviesiet ikdienas ēdienkartē arī dīgstus!” aicina „Mēness aptiekas” farmaceiti kopā ar pieaicināto eksperti sertificētu uztura speciālisti Lizeti Pugu atgādina...

Uztura speciāliste Lizete Puga: Pavasarī īpaša uzmanība jāpievērš svaigiem zaļumiem

Pēc garās ziemas mūsu vitamīnu un enerģijas krājumi bieži vien ir izsīkuši, tāpēc īpaša uzmanība būtu jāpievērš produktiem, kas nodrošina...

Izbaudi ziemu Ziemeļlatglē

Februāra trešajā nedēļas nogalē- 19. un 20. februārī,  Ziemeļlatgalē - Balvu, Viļakas, Rugāju, Baltinavas un Kārsavas apkārtnē septīto gadu noritēs...

Ēdienu pārpalikumu pagatavošanā Baltijā populārākās ir veģetārās un makaronu receptes

Gadumijas svētki aizvadīti, taču vēl aizvien par tiem atgādina gan pārtikas krājumi ledusskapī, gan gluži svaigās apņemšanās šogad ēst mazāk vai veselīgāk...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com