241.
Atrodi mūsdienu Latvijas garšu kopā ar šefpavāru Valteru Zirdziņu
(26/04/2019 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties mūsu valsts Neatkarības atjaunošanas dienai, aizvien vairāk cilvēku plāno, kā...
242.
Viedoklis: Kā Rīgas restorānu nedēļā tiks pārsteigti viesi?
(17/04/2019 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgā notiks Live Rīga organizētā Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir jau piecpadsmitā...
243.
Noteikti 30 labākie restorāni Latvijā 2019
(05/04/2019 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Novērtējot sešdesmit dažādus restorānus visā Latvijā, ārvalstu ekspertu žūrija noteikusi 30 labākos restorānus Latvijā 2019.gadā...
244.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI» šefpavāra Ērika Aleksejeva
(04/04/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Šefpavārs Ēriks Aleksejevs dizaina viesnīcā KURSHI, Jūrmalā apmeklētājiem sniedz...
245.
Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā notika starptautiskais konkurss «Learn, Know, Do, Can, Show»
(02/04/2019 05:38)
[lv]
Skatīt vairāk
Jaunie profesionāļi un savu amatu meistari noskaidroti VSIA “Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums” rīkotajā...
246.
Restorānā «Light House Jurmala» viesus priecēs jaunā pavasara ēdienkarte - Foto
(29/03/2019 06:27)
[lv]
Skatīt vairāk
20 bildes. Restorāna «Light House Jurmala» šefpavārs Fjodors Kasatkins viesiem sagatavojis pavasarīgu jaunās sezonas ēdienkarti...
247.
Valmierā atklāj jaunu un gaumīgu kultūrtelpu
(26/03/2019 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Jaunā telpa ne vien mūsdienu Latvijas garšu baudīšanai, bet arī dažādām mūsdienu Latvijas...
248.
Viedokļi: Kā mainās restorānu ēdienkarte, iestājoties pavasarim?
(25/03/2019 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorānu sfērā sezonu maiņa ir ļoti būtisks aspekts ēdienkartes
izstrādē. Mainās pieejamo izejvielu klāsts, kā arī mainās klientu
velmes. Par to, kādas tieši pārmaiņas var novērot ēdienkartē...
249.
Kāpostu vīstoklis, rasols un šašliks - kā mainījusies Latvijas virtuve 100 gados?
(22/03/2019 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Raksturojot ēdienu tradīcijas no desmitgades uz desmitgadi, var redzēt, ka ar pirmās desmitgades ...
250.
Atzītākie Latvijas šefpavāri aicina izbaudīt vakariņas uz ezera
(20/03/2019 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Ekskluzīvs pop-up restorāns, kas atrodas uz peldoša plosta vienā no skaistākajiem Latvijas ezeriem...
251.
Viedoklis: Kādas tendences vērojamas vēlo brokastu piedāvājumā?
(06/03/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Brančs (brunch) ir brokastu un pusdienu apvienojums jeb, latviski runājot, vēlās brokastis. Šis...
252.
Rīgā durvis ver unikāla velo-kafejnīca «The Hub Cafe»
(15/02/2019 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas centrā apmeklētājiem durvis vaļā vēris unikāls kafejnīcas koncepts, kas zem viena...
253.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Radisson viesnīcu grupas» pārdošanas direktores Latvijā Ludmilas Holcas
(31/01/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
"Radisson Hotel Group" (Radisson viesnīcu grupa) ir viena no lielākajām viesnīcu kompānījām Eiropā un...
254.
Francijā noskaidro pasaulē labākos pavārus (video)
(31/01/2019 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Francijas pilsētā Lionā 2019. gada 30. janvārī kopā pulcējās 24 jauni pavāri no visiem...
255.
Rīgas kulināro mantojumu prezentē pasaules lielākajā gastronomijas un viesmīlības nozares festivālā
(29/01/2019 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
256.
Durvis vērs nebijuša koncepta restorāns - godīgas cenas restorāns «ATVĒRTS»
(29/01/2019 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Februāra pirmajās dienās durvis vērs Baltijā pirmais godīgo cenu koncepta restorāns, kurā...
257.
Rīgas kulināro mantojumu prezentē pasaules lielākajā gastronomijas un viesmīlības nozares festivālā
(29/01/2019 05:33)
[lv]
Skatīt vairāk
Pasaules lielākajā gastronomijas un viesmīlības nozares festivālā SIRHA,
kas šajās dienās notiek Francijas pilsētā Lionā, apmeklētāji un...
258.
«Promo Cash&Carry Gastro» studijā viesojas Igaunijas restorāna «Söe» šefpavārs Pāvels Gurjanovs - Foto
(28/01/2019 06:29)
[lv]
Skatīt vairāk
50 bildes. «Promo Cash&Carry Gastro» studijā viesojas Igaunijas restorāna «Söe» šefpavārs Pāvels Gurjanovs...
259.
Vairāki Latvijas labākie šefpavāri aicina uz pop-up restorānu mežā!
(05/01/2019 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Līdz šim nebijis pasākums gaidāms Madonā - ziemas pop-up restorāns "TAS NAV TAS...
260.
Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali
(04/01/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
261.
Indonēzijā atvērts pirmais «zero-waste» restorāns
(14/12/2018 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
"Zero Waste" ("nulles atkritumi", arī "nulles izšķiešana") kustība pasaulē radās pagājušā gadsimta...
262.
Rīgā ieskandina Eiropas Ziemassvētkus
(13/12/2018 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums bija izvēlēts kā 27. Ziemassvētku Eiropā...
263.
Divi augstu vērtēti restorānu šefpavāri piedāvā noderīgas idejas Vidzemes novada pārtikas ražotājiem
(07/12/2018 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
28. novembrī, īpašā Vidzemes plānošanas reģiona rīkotā tīklošanās un
jaunu kontaktu veidošanas pasākumā Dikļu pils klētī satikās...
264.
Restorāna «Piramīda» šefpavārs Artūrs Brucis dalās ar rupjmaizes kārtojuma recepti
(29/11/2018 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties svētku sezonai, restorāna "Piramīda" šefpavārs Artūrs Brucis piedāvā vienkāršu un...
265.
Rīgā norisinās Baltijas valstīs lielākais vīna un šampanieša festivāls
(23/11/2018 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Festivāls Riga Wine & Champagne pulcē pasaules vadošos vīna ekspertus, lai gardēžiem un vīnmīļiem no...
266.
Viedokļi: Ko tūrisma nozares profesionāļiem nozīmē Latvija?
(14/11/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Klāt tik ilgi gaidītā simtgades svētku kulminācijas nedēļa, kad pie sirds cēli nesam Latvijas karoga...
267.
Festivāls «Riga Street Food» iekļuvis pasaules gada labāko publisko pasākumu pieciniekā
(02/11/2018 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
13. janvārī Vecrīgā notikušais ielu ēdienu festivāls "Riga Street Food"
iekļuvis 2018. gada labāko publisko pasākumu piecniekā un...
268.
Pārtikas ražotāji pošas uz izstādi Parīzē «SIAL 2018»
(22/10/2018 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
21.oktobrī tiks atklāta Pasaules lielākā pārtikas inovāciju izstāde-
SIAL 2018. Piecas dienas, līdz 25.oktobrim Latvija prezentēs savu...
269.
Nedēļas nogalē Briselē notiks Rīgas dienas «Feel Riga.Taste Riga»
(22/09/2018 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
22.un 23.septembrī, Briselē, Spāņu laukumā (Place
d’Espagne) Rīga ielūdz visus, lai kopā ar Eiropas Savienības
galvaspilsētu...
270.
Ar medījumu gatavošanas meistarklasi svētkos Jērcēnos noslēgsies reģionālā gardēžu ceļa «Taste HansEATica» garšas darbnīcu cikls Vidzemē
(06/09/2018 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Sestdien, 8. septembrī, svētkos
Jērcēnos ar nosaukumu “Ne pūku, ne spalvu!” risināsies reģionālā gardēžu
ceļa...
271.
Rīgas apmeklētākais bārs “Skyline Bar” pārsteidz ar jauno konceptu
(27/08/2018 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgā, Radisson Blu Latvija Conference & SPA Hotel 26. stāvā, ar
vērienīgu pasākumu tika prezentēts...
272.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie luksus viesnīcas «Dome Hotel & SPA» īpašnieka Gundara Ozola
(24/08/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Viesnīcas Dome Hotel & SPA īpašnieks Gundars Ozols kopš pavasara pats aktīvi iesaistījies tās vadībā un tālākajā...
273.
Gardēžu ceļa “Livonijas garša” pieturvietu saimnieki andelēsies ar īpašiem labumiem Burtnieka ezera svētkos
(24/08/2018 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau sestdien, 25. augustā, Burtniekos, pie Burtnieku centra laivu
kanāla, tuvi un tāli viesi varēs...
274.
Eksperts: “Rudzu maize baro zarnu traktu no abām pusēm!”
(23/08/2018 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai
atzīmētu Latvijas Maiznieku biedrības 25. jubileju, jau 7. septembrī
izstādē “Riga Food 2018” Ķīpsalā...
275.
Viedokļi: Ko Latvijas restorāni dara ar ēdiena pārpalikumiem?
(20/08/2018 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Pasaulē arvien attīstas "zaļā
domāšana", respektīvi censties pēc iespējas mazāk izniekot...
276.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Light House Jurmala» vadītājas Anastasijas Gorikas
(16/08/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Anastasija Gorika pēc vairākiem gadiem darba viesnīcas "Light House Jurmala" mārketinga menedžere...
277.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Pica Lulū» līdzīpašnieka Elmāra Taņņa
(09/08/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Pica Lulū līdzīpašnieks Elmārs Tannis pusi sava mūža nodzīvojis un veltījis
Latvijas sabiedriskās...
278.
Viedokļi: Kā restorāniem šogad gāja Rīgas Burgeru festivālā?
(08/08/2018 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Šajā nedēļas nogalē Rīgā norisinājās jau otrais Rīgas burgeru festivāls. Tāpat kā pērn, arī šogad festivāls...
279.
Krāšņi izskanējuši Siguldas Opermūzikas svētki
(31/07/2018 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar vērienīgu 80 gadus neredzētu izrādi Latvijā „Andrē Šenjē” un Galā koncertu „Marina...
280.
Āgenskalna tirgus atsāks savu darbību 3.augustā ar āra tirdzniecību
(27/07/2018 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
2018.gada 26. jūlijā, Āgenskalna tirgu apmeklēja Rīgas domes priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs Andris Ameriks kopā ar...