šefpavārs.

Apskatām 241 - 280 no 777 vārdam 'šefpavārs'

Rixwell Segevold Hotel ,

Atrodi mūsdienu Latvijas garšu kopā ar šefpavāru Valteru Zirdziņu

Tuvojoties mūsu valsts Neatkarības atjaunošanas dienai, aizvien vairāk cilvēku plāno, kā...

Viedoklis: Kā Rīgas restorānu nedēļā tiks pārsteigti viesi?

Rīgā notiks Live Rīga organizētā Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir jau piecpadsmitā...

Noteikti 30 labākie restorāni Latvijā 2019

Novērtējot sešdesmit dažādus restorānus visā Latvijā, ārvalstu ekspertu žūrija noteikusi 30 labākos restorānus Latvijā 2019.gadā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI» šefpavāra Ērika Aleksejeva

Šefpavārs Ēriks Aleksejevs dizaina viesnīcā KURSHI, Jūrmalā apmeklētājiem sniedz...

Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā notika starptautiskais konkurss «Learn, Know, Do, Can, Show»

Jaunie profesionāļi un savu amatu meistari noskaidroti VSIA “Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums” rīkotajā...

Restorānā «Light House Jurmala» viesus priecēs jaunā pavasara ēdienkarte - Foto

20 bildes. Restorāna «Light House Jurmala» šefpavārs Fjodors Kasatkins viesiem sagatavojis pavasarīgu jaunās sezonas ēdienkarti...

Valmierā atklāj jaunu un gaumīgu kultūrtelpu

Jaunā telpa ne vien mūsdienu Latvijas garšu baudīšanai, bet arī dažādām mūsdienu Latvijas...

Viedokļi: Kā mainās restorānu ēdienkarte, iestājoties pavasarim?

Restorānu sfērā sezonu maiņa ir ļoti būtisks aspekts ēdienkartes izstrādē. Mainās pieejamo izejvielu klāsts, kā arī mainās klientu velmes. Par to, kādas tieši pārmaiņas var novērot ēdienkartē...

Kāpostu vīstoklis, rasols un šašliks - kā mainījusies Latvijas virtuve 100 gados?

Raksturojot ēdienu tradīcijas no desmitgades uz desmitgadi, var redzēt, ka ar pirmās desmitgades ...

Atzītākie Latvijas šefpavāri aicina izbaudīt vakariņas uz ezera

Ekskluzīvs pop-up restorāns, kas atrodas uz peldoša plosta vienā no skaistākajiem Latvijas ezeriem...

Viedoklis: Kādas tendences vērojamas vēlo brokastu piedāvājumā?

Brančs (brunch) ir brokastu un pusdienu apvienojums jeb, latviski runājot, vēlās brokastis. Šis...

Rīgā durvis ver unikāla velo-kafejnīca «The Hub Cafe»

Rīgas centrā apmeklētājiem durvis vaļā vēris unikāls kafejnīcas koncepts, kas zem viena...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Radisson viesnīcu grupas» pārdošanas direktores Latvijā Ludmilas Holcas

"Radisson Hotel Group" (Radisson viesnīcu grupa) ir viena no lielākajām viesnīcu kompānījām Eiropā un...

Francijā noskaidro pasaulē labākos pavārus (video)

Francijas pilsētā Lionā 2019. gada 30. janvārī kopā pulcējās 24 jauni pavāri no visiem...

Rīgas kulināro mantojumu prezentē pasaules lielākajā gastronomijas un viesmīlības nozares festivālā


Durvis vērs nebijuša koncepta restorāns - godīgas cenas restorāns «ATVĒRTS»

Februāra pirmajās dienās durvis vērs Baltijā pirmais godīgo cenu koncepta restorāns, kurā...

Rīgas kulināro mantojumu prezentē pasaules lielākajā gastronomijas un viesmīlības nozares festivālā

Pasaules lielākajā gastronomijas un viesmīlības nozares festivālā SIRHA, kas šajās dienās notiek Francijas pilsētā Lionā, apmeklētāji un...

«Promo Cash&Carry Gastro» studijā viesojas Igaunijas restorāna «Söe» šefpavārs Pāvels Gurjanovs - Foto

50 bildes.  «Promo Cash&Carry Gastro» studijā viesojas Igaunijas restorāna «Söe» šefpavārs Pāvels Gurjanovs...

Vairāki Latvijas labākie šefpavāri aicina uz pop-up restorānu mežā!

Līdz šim nebijis pasākums gaidāms Madonā - ziemas pop-up restorāns "TAS NAV TAS...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Indonēzijā atvērts pirmais «zero-waste» restorāns

"Zero Waste" ("nulles atkritumi", arī "nulles izšķiešana") kustība pasaulē radās pagājušā gadsimta...

Rīgā ieskandina Eiropas Ziemassvētkus

Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums bija izvēlēts kā 27. Ziemassvētku Eiropā...

Divi augstu vērtēti restorānu šefpavāri piedāvā noderīgas idejas Vidzemes novada pārtikas ražotājiem

28. novembrī, īpašā Vidzemes plānošanas reģiona rīkotā tīklošanās un jaunu kontaktu veidošanas pasākumā Dikļu pils klētī satikās...

Restorāna «Piramīda» šefpavārs Artūrs Brucis dalās ar rupjmaizes kārtojuma recepti

Tuvojoties svētku sezonai, restorāna "Piramīda" šefpavārs Artūrs Brucis piedāvā vienkāršu un...

Rīgā norisinās Baltijas valstīs lielākais vīna un šampanieša festivāls

Festivāls Riga Wine & Champagne pulcē pasaules vadošos vīna ekspertus, lai gardēžiem un vīnmīļiem no...

Viedokļi: Ko tūrisma nozares profesionāļiem nozīmē Latvija?

Klāt tik ilgi gaidītā simtgades svētku kulminācijas nedēļa, kad pie sirds cēli nesam Latvijas karoga...

Festivāls «Riga Street Food» iekļuvis pasaules gada labāko publisko pasākumu pieciniekā

13. janvārī Vecrīgā notikušais ielu ēdienu festivāls "Riga Street Food" iekļuvis 2018. gada labāko publisko pasākumu piecniekā un...

Pārtikas ražotāji pošas uz izstādi Parīzē «SIAL 2018»

21.oktobrī tiks atklāta Pasaules lielākā pārtikas inovāciju izstāde- SIAL 2018.  Piecas dienas, līdz 25.oktobrim Latvija prezentēs savu...

Nedēļas nogalē Briselē notiks Rīgas dienas «Feel Riga.Taste Riga»

22.un 23.septembrī, Briselē, Spāņu laukumā (Place d’Espagne) Rīga ielūdz visus, lai kopā ar Eiropas Savienības galvaspilsētu...

Ar medījumu gatavošanas meistarklasi svētkos Jērcēnos noslēgsies reģionālā gardēžu ceļa «Taste HansEATica» garšas darbnīcu cikls Vidzemē

Sestdien, 8. septembrī, svētkos Jērcēnos ar nosaukumu “Ne pūku, ne spalvu!” risināsies reģionālā gardēžu ceļa...

Rīgas apmeklētākais bārs “Skyline Bar” pārsteidz ar jauno konceptu

Rīgā, Radisson Blu Latvija Conference & SPA Hotel 26. stāvā, ar vērienīgu pasākumu tika prezentēts...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie luksus viesnīcas «Dome Hotel & SPA» īpašnieka Gundara Ozola

Viesnīcas Dome Hotel & SPA īpašnieks Gundars Ozols kopš pavasara pats aktīvi iesaistījies tās vadībā un tālākajā...

Gardēžu ceļa “Livonijas garša” pieturvietu saimnieki andelēsies ar īpašiem labumiem Burtnieka ezera svētkos

Jau sestdien, 25. augustā, Burtniekos, pie Burtnieku centra laivu kanāla, tuvi un tāli viesi varēs...

Eksperts: “Rudzu maize baro zarnu traktu no abām pusēm!”

Lai atzīmētu Latvijas Maiznieku biedrības 25. jubileju, jau 7. septembrī izstādē “Riga Food 2018” Ķīpsalā...

Viedokļi: Ko Latvijas restorāni dara ar ēdiena pārpalikumiem?

Pasaulē arvien attīstas "zaļā domāšana", respektīvi censties pēc iespējas mazāk izniekot...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Light House Jurmala» vadītājas Anastasijas Gorikas

Anastasija Gorika pēc vairākiem gadiem darba viesnīcas "Light House Jurmala" mārketinga menedžere...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Pica Lulū» līdzīpašnieka Elmāra Taņņa

Pica Lulū līdzīpašnieks Elmārs Tannis pusi sava mūža nodzīvojis un veltījis Latvijas sabiedriskās...

Viedokļi: Kā restorāniem šogad gāja Rīgas Burgeru festivālā?

Šajā nedēļas nogalē Rīgā norisinājās jau otrais Rīgas burgeru festivāls. Tāpat kā pērn, arī šogad festivāls...

Krāšņi izskanējuši Siguldas Opermūzikas svētki

Ar vērienīgu 80 gadus neredzētu izrādi Latvijā „Andrē Šenjē” un Galā koncertu „Marina...

Āgenskalna tirgus atsāks savu darbību 3.augustā ar āra tirdzniecību

2018.gada 26. jūlijā, Āgenskalna tirgu apmeklēja Rīgas domes priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs Andris Ameriks kopā ar...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com