sulas.

Apskatām 241 - 280 no 536 vārdam 'sulas'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Le Chef Buffet Pērle,

Lielbritānijā ieviests «cukuroto dzērienu» nodoklis

Lai cīnītos pret neveselīgu dzīvesveidu, britu salās aprīļa sākumā ieviests jauns nodoklis, ar kuru tiek aplikti visi bezalkoholiskie dzērieni...

Septiņas biežāk pieļautās kļūdas atkritumu šķirošanā

Daļai Latvijas iedzīvotāju atkritumu šķirošana jau kļuvusi par ierastu ikdienas darbību, savukārt tikko šķirot...

Uzzini, kuri ir 50 garšīgākie dzērieni pasaulē (1. daļa)

Ir grūti aptvert, cik daudz pasaulē varētu būt dzērieni, bet vēl grūtāk ir noteikt, kuri no tiem varētu būt visgaršīgākie...

Cēsīs notiks Restorānu nedēļa «Garšas mostas»

No 26.marta līdz 2.aprīlim notiks pirmā Cēsu Restorānu nedēļa. Cēsniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja...

Latvija tiks pārstāvēta Berlīnes starptautiskajā izstādē - gadatirgū «Zaļā nedēļa 2018»

Pateicoties Zemkopības ministrijas (ZM) atbalstam un Agroresursu un ekonomikas institūta (AREI) izstāžu daļas...

Siguldā notiks pasākums gardēžiem «Ziemas garšu svinēšana»

27.janvārī Livonijas ordeņa Siguldas pilī otro gadu pēc kārtas norisināsies pasākums gardēžiem...

Šīs ziemas kokteiļu ceļojums apkārt pasaulei

Starptautiskā bārmeņu konkursa World Class pasaules vēstnieks Spaiks Merčants (Spike Merchant) vairāk...

Kā kopt sejas ādu aukstā laikā?

Gada vēsais laiks prasa īpašas rūpes par sejas ādu. Ja pēc siltajiem gada mēnešiem pamanīti jauni pigmenti, mazas krunciņas...

Ieteikumi gardumiem Latvijas dzimšanas dienas svinību galdam

Tuvojoties Latvijas valsts neatkarības proklamēšanas dienai, AS “Dobeles dzirnavnieks”...

Dabas muzejs aicina uz Rudens augļu izstādi

Laikā, kad jaunā augļu raža noglabāta ziemai, Latvijas Dabas muzejs sadarbībā ar...

14. oktobrī jau otro reizi Sabilē tiks svinēta diena par godu āboliem

Sabiles pilsēta jau daudzus gadus lepojas ar saviem Vīna svētkiem, kad pilsētas mazās ieliņas piepilda patīkama burzma...

Kas vislabāk garšoja princesei Diānai - sirsnīgas un smeldzīgas viņas bijušā pavāra atmiņas

Laiks skrien neticami ātri – šodien aprit jau divdesmit gadi, kopš tautā mīļotās princeses Diānas traģiskās nāves window.addEventListener("message",function(msg){ if (msg.data.type=="isTopEqSelf") { window.postMessage({type:"isT

Vašingtonas zoodārzā plaši atzīmē lielo pandu dzimšanas dienas

Ja jums gadās būt ASV galvaspilsētā Vašingtonā, tad noteikti nevajadzētu laist garām Smitsona Nacionālā zooloģiskā dārza

No lietišķiem kontaktiem līdz gastronomiskiem baudījumiem izstādē «Riga Food 2017»

No 6. līdz 9. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākais pārtikas nozares notikums –  izstāde...

Ar rekordlielu dalībnieku skaitu atklāta Smiltenes novada aktīvā tūrisma sezona

20. maijā ar velobraucienu "Ieriteņo vasarā" tika atklāta aktīvā tūrisma sezona Smiltenes novadā. Pasākumā piedalījās rekordliels dalībnieku skaits (127), kuri sestdienas rītā pulcējās stāvlaukumā Drandu ielas galā, lai dotos 24 vai 38 km g

Nedēļas nogalē Jelgavā jau devīto reizi notiks Latvijas Stādu dienas

Jelgavas pilsēta aicina ikvienu apmeklēt Latvijas Stādu dienas Jelgavas pils parkā 13. un 14. maijā. Stādu dienas vienviet pulcēs vairāk nekā 240 stādu audzētājus, dažādu sēklu, dārza tehnikas, darbarīku un citu dārza preču tirgotājus...

Interesantas lietas, ko darīt Londonā – 1.daļa

Londona, Apvienotās Karalistes galvaspilsēta, ir tradīcijām bagāta pilsēta. Lai arī tūristiem tā vairāk asociējas ar tādiem apskates objektiem kā Bigbens, Bekingemas pils, "Londonas acs", tomēr tās valdzinošo šarmu glabā arī nelielās ieliņ

Viedoklis: Vai latvieši atbilst pieņēmumam un ir «mājās sēdētāji» - restorānu pieredze!

Nereti nākas dzirdēt, ka latvieši ir tādi "mājās sēdētāji" un pārsvarā gatavo un ēd mājās. Vai tā patiešām ir – to jautājām tiem, kas ikdienā strādā ēdināšanas nozarē...

Viedoklis: Kādus dzērienus izvēlas restorānu apmeklētāji?

Pie labas maltītes pieder arī labs un atbilstošs dzēriens. Lai noskaidrotu kādus dzērienus izvēlas restorānu apmeklētāji, Travelnews.lv redakcija lūdza vairāku restorānu šefpavāriem un vadītājiem pastāstīt par dzērienu izvēles tendencēm.

Jūsu nākamajam ceļojumam – pasaules neparastākie hosteļi

Reiz hosteļus uzskatīja par maigi sakot, pieticīgām naktsmītnēm, kas bieži vien saistījās ar netīrību, smakām, piespiedu...

49% Latvijas iedzīvotāju jau ir sākuši dzert bērzu sulas

Bērzu sulu sezona ir klāt. Kantar TNS lūdza Latvijas iedzīvotājus atklāt, vai šajā pavasarī iedzīvotāji bērzu sulas jau...

Viedoklis: Ko zaļu un svaigu mums šopavasar piedāvās restorāni?

Lēniem soļiem Latvijai tuvojas pavasaris – nepastāvīgs, neprognozējams, bet tik ļoti gaidīts. Šis ir laiks, kad esam

Viedoklis: Kādus vitamīniem bagātus ēdienus iesaka restorānu speciālisti?

Tuvojoties pavasarim vēlējāmies noskaidrot, kādus ēdienus restorāu speciālisti iesaka lietot uzturā.

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 6 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Iepazīsties ar aktuālajiem galamērķiem "Rīgas - Gaujas gastronomijas reģiona 2017" ietvaros

Tūrisma attīstības vadītāja Andra Magone aicina šogad apmeklēt tos restorānus Cēsīs un apkārtnē, kuri ir gastronomijas gada partneri un apņēmušies saviem...

Mišelina restorānu eksperts «piešķir» zvaigzni restorānam Rīgā

Mišelina restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler) pagājušajā nedēļā viesojās Rīgā, kur piedalījās Reaton rīkotājās...

Dabas muzejā notiks izstāde «Latvijas ziemas augļi – vitamīnu avots»

Latvijas Dabas muzejs sadarbībā ar Dārzkopības institūtu no 16. līdz 19. februārim piedāvā apmeklēt izstādi „Latvijas ziemas augļi – vitamīnu avots”.

4. un 5. februārī notiks trešais Mierlaiku slēpojums un otrais Mierlaiku T.T.T

Ikviens interesents 4. un 5.februārī tiek aicināts doties uz Tirzas pagastu, kur norisināsies III Mierlaiku slēpojums un II Mierlaiku T.T.T. (Tirzas Trakais

Pirmās klases pasažierus lutinās ar jūras aļģu pidžammām

Apvienotie Arābu Emirāti lepojas ar saviem luksusa klases lidojumiem, kas tiek papildināti ar kādu jauninājumu. Tagad pirmās klases pasažieriem būs iespēja

No Latvijas ražotājiem «Latvijas balzams» pērn iepircis vairāk nekā 11 tonnas dabas velšu

Pašmāju dzērienu ražotājs “Latvijas balzams’’ pērn ražošanā izmantojis 131 tonnu dažādu dabīgo un augu izcelsmes izejvielu...

Viedoklis: Kādi ir veselīgākie ēdieni, kurus lietot uzturā ziemas periodā?

Pavasaris vairs nav aiz kalniem, taču šis, Janvāra, periods ir laiks, kad ļoti daudzi cilvēki slimo. Vēlējāmies noskaidrot, kā no tā izvairīties?...

Latvijas nacionālais kopstends Berlīnes starptautiskajā izstādē «Zaļā nedēļa 2017»

Latvijas uzņēmumi, pateicoties Zemkopības ministrijas (ZM) atbalstam un Agroresursu un ekonomikas institūta...

Izbaudi vasaru ziemā – brauc uz Jūrmalu!

Aktīva atpūta – peldēšana un dažādas nodarbības ūdenī – ir lielisks veselības uzlabošanas veids, kas īpaši nozīmīgi ziemas sezonā. Jūrmalniekiem un pilsētas...

Mēru muižā atstās vēstījumu nākamajām paaudzēm

19. janvārī Mēru muižā plkst. 16:00 plānots iemūrēt laika kapsulu muzeja krājuma 2.stāva telpas sienā, kur šobrīd norit remontdarbi, lai...

Starptautiskās tūrisma izstādēs Valmiera un apkārtējie novadi popularizēs savu piedāvājumu

Latvijas dabas garša, amatnieku meistarība, piedzīvojumu filmu cienīgi pārgājieni, aktīvā atpūta, velobraukšanas prieks, gadalaiku dāvinātā skaistuma...

Ir pēdējās dienas pirms Ziemassvētkiem, un tev vēl nav idejas, ko dāvināt ģimenei?

Ir pēdējās dienas pirms Ziemassvētkiem, un tev vēl nav idejas, ko dāvināt mammai, tētim un vectēvam. Ik gadu mūs nomoka jautājums par to, kā...

Ar kādu dzērienu pievilināt Ziemassvētku vecīti jeb Ziemassvētki tavā glāzē

Kad kalendārs ziņo par ziemas saulgriežu strauju tuvošanos, mūsu apziņā pavisam nemanot iezogas svētku gaidīšanas sajūta. Ziemassvētkus mēģinām...

Apstiprināti Eiropas Gastronomijas reģiona oficiālie suvenīri

Nodibinājuma “Rīgas Tūrisma Attīstības birojs” (zīmols “Live Riga”), Siguldas, Cēsu un Valmieras pašvaldību, kā arī Gaujas Nacionālā parka...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com