salātu recepte.

Apskatām 1 - 40 no 66 vārdam 'salātu recepte'

Šefpavāra ieteikumi stiprāko Lieldienu olu novārīšanai un pēc svētkiem pāri palikušo olu pagatavošanai

Lieldienas bez olām, visticamāk, nav iespējamas, bet, ja tās plānots vārīt lielā daudzumā, tad tikpat neiespējami būs visas šīs olas apēst. Protams, ja zaudēsi visās olu kaujās...

Gavēņa laika recepte: Vidusjūras pastas salāti gavēņa laikam

Turpinoties gavēņa laikam, piedāvājam idejas jūsu maltīšu dažādošanai. Šoreiz – Vidusjūras pastas salāti...

Trīs Vidusjūras virtuves aromātiskākās garšvielas – rozmarīns, timiāns un raudene

Vidusjūras virtuve Latvijā ir iecienīta un tādas garšvielas kā rozmarīns, timiāns un raudene padara izcilu gandrīz katru ēdienu, sniedzot iespēju katram virtuvē sajusties kā šefpavāram...

Idejas ziemas brīvdienām Rēzeknē

Ziemas atpūta Rēzeknē ir ne tikai aktīva, bet arī relaksējoša pieredze, kas ļauj izbaudīt Latgales dabu un kultūru vienuviet...

Recepte: Rihards Lepers grilē Jāņu vistu

Jāņu mielastā esot galdā jāceļ apaļas – saules – formas ēdieni, lai svinētu gaismas uzvaru. Aktieris Rihards Lepers ņem apaļu kāpostu...

Aprīļa trešās nedēļas nogales pasākumi Tukuma pusē

No piektdienas līdz svētdienai gaidīsim tevi Tukuma pusē uz koncertiem, teātra izrādēm, radošajām meistarklasēm un citiem aizraujošiem notikumiem...

Kā garšīgi apēst vārītās Lieldienu olas? «Lidl» piedāvā piecas receptes

Daudziem noteikti būs pazīstama šī situācija - Lieldienas atnākušas, olas skaisti novārītas un nokrāsotas, arī jautrās olu kaujas jau aizvadītas...

Recepte: Elitas Patmalnieces Lieldienu katliņā top pavasarīgā skābeņu zupa

Jūs teiksiet – olas ir tipisks Lieldienu ēdiens? Modes māksliniece Elita Patmalniece atbildētu – jā, ja vien tās glīti gozējas skābeņu zupas šķīvī...

Recepte: Kristīne Virsnīte cep fritatu

Garšīgam ēdienam nav jābūt sarežģītam, reizēm pilnīgai laimei pietiek ar ceptiem kartupeļiem – par to pārliecinājusies ceļotāja, satura veidotāja un ētera personība...

Dubaijas ēdiena kultūra - mantojums un spilgtākie restorāni

Gaidot pavasari, daudzi latvieši steidz ceļojumos uz siltiem galamērķiem, tostarp Dubaiju, uz kuru viegli var aizceļot ar nacionālo lidsabiedrību “airBaltic”...

Recepte: Emīls Balceris gatavo tortilju ar maltās gaļas iesmiņu

Kad pavasaris jau ar roku sasniedzams, bet pasaule turpina būt pelēcīga un drūma, grupas “Musiqq” mūziķis Emīls Balceris nepadodas...

Padomi svētku laikam – kā izvairīties no vēdergraizēm?

Ziemassvētki un Jaunais gads bieži vien mums saistās ar daudzveidīgu svētku galdu – kā nekā, svētkos galdā esot jāceļ deviņi ēdieni...

Kurus produktus visbiežāk ēdam par maz?

Uzturs – mūsu ikdienas enerģijas, vitamīnu un minerālvielu avots. Atzīmējot Pasaules uztura dienu (16. oktobris), ir noderīgi pārskatīt savu ēdienkarti un izvērtēt...

Ķirbis – krāšņs, daudzveidīgs un vērtīgs uzturā! Stāsta speciālisti

Lai kādas būtu mūsu attiecības ar ķirbjiem – vai tie garšo vai nemaz nav mūsu gaumē –, tos nevar nepamanīt! Rudenī košie un daudzveidīgie ķirbji rotā veikalu...

Tirdzniecības centrā VALLETA skatāms veltījums restorānam «Gauja»

No 1965. gada līdz 1992. gadam vietā, kur šobrīd izveidots tirdzniecības centrs VALLETA, atradās modernākais un lielākais universālveikals Vidzemē un restorāns “Gauja”...

7 iemesli, kāpēc noteikti jāēd zemenes

Vārds “noteikti” nebūt nav pārspīlējums! Tirgus un veikalu stendi vai lūzt no dažādu zemeņu šķirņu pārpilnības, jo tām šobrīd ir sezona gan virknē Eiropas valstu...

Zaļumu nozīme ikdienas uzturā – skaidro speciālisti

Zaļumus ik pavasari gaidām ar lielu nepacietību – gan apkārtējā dabā, gan savā ēdienkartē. Turklāt gan dārza, gan savvaļas zaļumi var būt labs...

Veselīgas ēšanas pamatprincipi, kas noderēs ne tikai janvārī. Iesaka uztura speciāliste

Janvāris viennozīmīgi ir jaunu apņemšanos mēnesis. Vairums cilvēku pēc Vecgada svētkiem izvirza sev mērķi – jaunajā gadā sākt jaunu dzīvi...

Trīs Signes Meirānes receptes Jaunā gada svētku galdam

Ko jūs šogad liksiet svētku galdā? Rasols, siļķe kažokā, vīns un šampanietis… tas viss jau ir apnicis! Aizrautīgā kulināre un 13 bestselleru autore Signe Meirāne ir sagatavojusi...

Kad gaisā virmo Ziemassvētku smarža un garša!

Ziemassvētku smaržu un garšu rada garšvielas no visas pasaules – tās papildina gan jau labi zināmas un pārbaudītas ģimenes receptes, gan piešķir citādas...

Ziemassvētki Zviedrijā: 4 padomi, kā noķert svētku sajūtu

Ja šogad Ziemassvētkos tā vien gribas nomainīt ierasto pulcēšanos pie svētku galda un doties piedzīvojumā ar ģimeni, Zviedrija būs īstais galamērķis, kas...

Latvijas šefpavāri atklāj «Chef’s BOX» – restorānu tiem, kas ceļā

2022. gada 21.jūlijā, klātesot Latvijā plaši pazīstamiem šefpavāriem Laurim Aleksejevam (36.līnija), Mārim Jansonam (Kest), Mārtiņam Sirmajam (Ramen Riga), Andrim Rūmītim (Hercogs Garden) un Kristīnei Vīksnai (Tower Cafe)...

Latvijā strauji aug vegānisko recepšu popularitāte

Ilgtspējīga dzīvesveida popularitāte pasaulē turpina pieaugt. Par to liecina arī Rimi lietotnes pārtikas atkritumu mazināšanai “Iztukšo savu ledusskapi”...

Aptauja: 37% Latvijas ģimeņu maltītes gatavo kopā ar bērniem

Maltītes gatavošana ģimenei var būt jauks iemesls kopā būšanai ar pilngadīgiem un nepilngadīgiem bērniem, kuri dzīvo kopā ar vecākiem...

Pavāru labākās receptes uzzini virtuves sarunās «Riga Food» viesistabā

9. un 10. septembrī pārtikas izstādē “Riga Food 2021” Ķīpsalā būs atvērtā tipa virtuve un omulīgi iekārtota viesistaba...

Kabaču laiks ir klāt! Kā tos veselīgi un garšīgi pagatavot?

Aizvien lielāku popularitāti gardēžu vidū iemanto kabaču ēdieni, īpaši šobrīd – kabaču sezonas pilnbriedā. Tādēļ, domājot par veselīgām...

Jaunais Hercoga Ģimenes Brančs 2+2 Itālijas garšās – jau no 12.janvāra!

Kad pārvietošanās pa pasauli ir stipri ierobežota, neviens nav aizliedzis doties garšu ceļojumā...

5 lietas, ko Tu nezināji par tortiļām un to pasniegšanu

Tortiļu pagatavošana padara īpašu gan ikdienas, gan svētku maltīti, un, pieaugot šī ēdiena popularitāte...

Trīs idejas maltītēm, kuras ērti pagatavot dabā

Arvien aktuālāka kļūst brīvā laika pavadīšana svaigā gaisā – dārza ballītes un pikniki brīvā dabā ir viens no veidiem, kā pavadīt...

Trīs vasarīgas pastas salātu idejas maltītēm svaigā gaisā

Sākoties vasarai, pienācis īstais laiks ieviest jaunu ēšanas paradumu un doties baudīt...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI» šefpavāra Ērika Aleksejeva

Šefpavārs Ēriks Aleksejevs dizaina viesnīcā KURSHI, Jūrmalā apmeklētājiem sniedz...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Baltic Beach Hotel» pārdošanas direktora Oļega Bļinova

Baltic Beach Hotel pārdošanas direktors Oļegs Bļinovs ir pārliecināts, ka Baltic Beach Hotel & SPA ir...

100 gados Latvijas virtuvē ienākuši simtiem jaunu produktu, garšvielu un recepšu

100 gados ne tikai mainījusies Latvija, bet arī valstī pieejamie produkti, receptes, ēšanas kultūra. Pēc...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Pica Lulū» līdzīpašnieka Elmāra Taņņa

Pica Lulū līdzīpašnieks Elmārs Tannis pusi sava mūža nodzīvojis un veltījis Latvijas sabiedriskās...

Mīlestības svētku vakariņas TEX MEX stilā - ātri, krāsaini, garšīgi

Lai visu mīlētāju jeb Svētā Valentīna dienā pārsteigtu mīļoto, iespējams pagatavot ātras, krāsainas un garšīgas vakariņas...

UNESCO nedēļas laikā aicina uz pasākumiem Latvijas Nacionālajā vēstures muzejā

Atzīmējot Latvijas uzņemšanu Apvienoto Nāciju Izglītības, zinātnes un kultūras organizācijā...

Vasaras piedāvājums Jelgavas gardēžiem «Izgaršo vietējo»!

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar Jelgavas pilsētas un Jelgavas novada ēdināšanas uzņēmumiem no 1.jūlija līdz 30.septembrim aicina gardēžus baudīt piedāvājuma "Izgaršo vietējo!" ietvaros tapušos ēdienus...

«Valmiermuižas Vēstniecība» šefpavāra Dzintara Kristovska meistardarbnīca topošajiem pavāriem

Šā gada 9. februārī Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā norisināsies meistardarbnīca, kurā četru...

Uzzini par pasaulē labākajiem ēdienu festivāliem

Pasaulē ir vairāki grandiozi ēdienu festivāli, ko...

Oficiāli atver pirmo «Pizza Hut» restorānu Latvijā

Vecrīgā, Audēju ielā 14, tiks oficiāli atklāta pasaulē iecienītā picērija Pizza Hut. Tas ir vienīgais šī...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com