Notiks tūrisma akcija «Apceļo Vidzemes šosejas pieturas»

No š.g. 1. aprīļa līdz 1. oktobrim aicinām piedalīties tūrisma akcijā “Apceļo Vidzemes šosejas pieturas”, lai iepazītu jau esošā sadarbības projekta “Vidzemes šosejas pieturas” tūrisma piedāvājumu.
Tūrisma akcija tiek veidota sadarbojoties Raunas, Smiltenes, Apes un Alūksnes novadiem, Vidzemes augstskolas Tūrisma studiju virziena studentei Zanei Krūmiņai, un pašvaldību tūrisma uzņēmējiem.
Akcijas dalībnieki tiks aicināti izmantojot viedtālruņus uzņemt fotogrāfijas un ievietot tās Instagram aplikācijā pievienojot atrašanās vietu un tēmturi #vidzemespieturas. Tūrisma akcijas objektu saraksts un noteikumi tika publicēti 20. martā pašvaldību tūrisma mājas lapās un “Vidzemes šosejas pieturas” Facebook lapā.
Dalībniekiem, kas piedalīsies akcijā būs iespēja laimēt vērtīgas balvas no pašvaldību uzņēmējiem un mājražotājiem. Trīs labākās fotogrāfijas, kuras izvērtēs fotogrāfs Ainars Gaidis un vēl divi nozares pārstāvji saņems personalizētus ceļojumu koferus. Papildus akcijas fotogrāfijām tiks piešķirtas dažādas nominācijas, kas rosinās dalībniekus būt radošiem, atraktīviem un veidot interesantas fotogrāfijas. Pilnīgi visas tūrisma akcijas fotogrāfijas arī piedalīsies izlozē, kuras rezultātā balvas saņems pieci fotogrāfiju autori.
Tas ir tik vienkārši – ceļo, uzņem fotogrāfijas un laimē balvas! Tādēļ aicinām Jūs piedalīties tūrisma akcijā “Apceļo Vidzemes šosejas pieturas” un iepazīt Raunas, Smiltenes, Apes un Alūksnes tūrisma piedāvājumu!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Māmiņdienas brančs Baltvilla
Tradicionālais māmiņdienas brančs Baltvillā 12. maijā! Uzdāvini mammai svētkus un pavadi jauku laiku kopā ar ģimeni. Nepieciešama iepriekšēja | Skatīt vairāk
35 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.88168192sec.