Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Šoreiz nedēļas nogale mums pagarinās līdz pat pirmdienai, jo arī 1. maijs ir brīvs. Tādēļ šo nedēļas nogali var patiešām izbaudīt jaudīgi! Un interesantu pasākumu nudien netrūkst!

Jaudīgākie un skaļākie spēkrati izstādē «Auto 2023» Ķīpsalā!

Jau šonedēļ – no 28. līdz 30. aprīlim – Ķīpsalā notiks starptautiskā autoindustrijas izstāde “Auto 2023”, kurā visskaļāk sevi pieteiks “Auto Exotica” ar visdrosmīgāk pārveidotajiem un arī restaurētajiem spēkratiem – gan sportiskiem auto braukšanai pa ielām, gan tikai sacīkstēm paredzētiem automobiļiem un motocikliem. Plašāka informācija atrodama šeit.

Klāt Valpurģu nakts

Aprīļa pēdējā svētdienā – 30.aprīlī – «Latvijas Valsts mežu» dabas parks Tērvetē aicina visus uz ikgadējo un maģisko Valpurģu nakti «Meža sirdspuksti», piedāvājot vēl nebijušu un ļoti plašu izklaides programmu dabā gan lieliem, gan maziem. Plašāka informācija atrodama šeit.

Jelgavā ieskandina tūrisma sezonas atklāšanu

29.aprīlī Jelgavas iedzīvotāji un pilsētas viesi no pulksten 12 līdz 17 aicināti uz aktīvā tūrisma sezonas ieskandināšanas pasākumu Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalmā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Daugavpilī atklāj aktīvā tūrisma sezonu

Aprīļa izskaņā Daugavpilī ar velobraucienu atklās aktīvā tūrisma sezonu. 29. aprīlī plkst. 11.00 sāksies velobrauciens pa pilsētas ielām un promenādēm kopā ar pilsētas gidu. Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūra aicina visus aktīvās atpūtas cienītājus piedalīties šajā braucienā, kuru organizē sadarbībā ar tūrisma klubu “Sniegpulkstenīte”. Plašāka informācija atrodama šeit.

Dodies izbraucienā ar “Ferdinandu”

Gulbenes-Alūksnes bānītis arī 2023.gadā piedāvās doties īpašos braucienos ar tvaika lokomotīvi Gr-319 "Ferdinands" priekšgalā. Pirmais izbrauciens jau 29. aprīlī! Plašāka informācija atrodama šeit.

Publiskais pārgājiens pa Kārsavas vēstures takām

Ludzas novada tūrisma centrs sadarbībā ar Kārsavas kultūrvēstures centru “Līču mājas” 29. aprīlī aicina ikvienu pievienoties 17 kilometru garā izziņas piedzīvojumā “Kuorsova- Rogu pylskolns- Buozova- Kuorsova”. Plašāka informācija atrodama šeit.

Latgales vēstniecība GORS sāk desmit gadu jubilejas svinības

2023. gada 29. aprīlī Latgales vēstniecība GORS aicina uz desmit gadu jubilejas pasākumu cikla “10 kā 1” notikumu  - pirmatskaņojumu dziesmuspēlei latgaliski “Trasuns. Fabulas”, kas ir piecu komponistu - Platona Buravicka, Oresta Silabrieža, Ievas Paršas, Sniedzes Prauliņas un Ernesta Mediņa muzikālais jaundarbs. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.458812sec.