Travelnews.lv piedāvā: Kur svinēt Zvejnieksvētkus jeb Jūras svētkus šajā nedēļas nogalē

Vēsturiski jūlija pirmajā nedēļas nogalē tika svinēti Jūras jeb Zvejnieksvētki, bet pēdējos gados šiem svētkiem tiek piešķirta arī jūija otrā nedēļas nogalē. Kulminācija būs šajā “vīkendā”.

Liepāja

Ar svinīgu piemiņas brīdi sestdien, 8. jūlijā, pulksten 11 pie pieminekļa bojā gājušajiem jūrniekiem un zvejniekiem, sāksies un visas dienas garumā turpināsies Jūras svētku pasākumi. No pulksten 12 līdz 23.30 liepājniekus un pilsētas viesus Jūrmalas parkā un pludmalē gaidīs svētku noskaņas – mūzika, dejas un rotaļas, dažādi ēdienu aromāti, krāsas, tirgošanās un burzma, darbošanās un sarunas. Īpaši domāts un paplašināts piedāvājums bērniem un jauniešiem. Muzikālā programma uz lielās svētku skatuves priecēs ar Latvijā atzītu un populāru mūziķu sniegumu. Plašāka informācija atrodama šeit.

Kolka

2023. gada 8. jūlijā Talsu novada Kolkā tiks vērienīgi svinēti Jūras svētki. Jau no 10 rītā svinības sāksies ar Jūras svētku labumu tirdziņu,bet noslēgsies ar zaļumballi līdz pat 9. jūlija rītam. Uz svētkiem gaidīti gan lieli, gan mazi – bērniem būs dažādas atrakcijas un meistarklases, bet pieaugušie varēs baudīt teātri un koncertus. Svētku noslēgumā balle ar grupu “Zuši”. Plašāka informācija atrodama šeit.

Roja

Intars Busulis, Ivo Fomins, “Singapūras Satīns”, “Mazais Princis” un vēl virkne mākslinieku priecēs Zvejnieksvētku apmeklētājus Rojā. Tieši šeit parasti ir vislustīgāk! Plašāka informācija par svētkiem atrodama šeit.

Mērsrags

Lai ar kādi vēji pūš, Jūras svētki Mērsragā būs!  Aicināti visi, kuri gatavi izjust vēja brāzmas un viļņu varenumu vizinoties ar velkoni "Malta". Neptūns devis ziņu par savu ierašanos apciemot krasta ļaudis! Jau no paša rīta būs iespēja sportot gan tradicionāli, gan arī pavisam netradicionālos sporta veidos! Protams atrakcijas lieliem un maziem, koncerti un balle brīvdabas estrādē tieši Jums! Tiekamies Mērsragā! Kad? 8.jūlijā! Plašāka informācija atrodama šeit.

Engure

“A Eiropa”, “bet bet”, “Bermudu divstūris” un vēl virkne mākslinieku un dīdžeju priecēs Zvejnieksvētku apmeklētājus Engurē, kur lustes sāksies jau 8.jūlijā plkst. 12. Plašāka informācija atrodama šeit.

Lapmežciems

Lapmežciemā Zvejnieksvētki solās būt bagātīgi! 2023. gada 8. jūlijā svētku norises jau sāksies 10 no rīta, bet ballīte beigsies vien 5 no rīta. Plašāka informācija par svētkiem atrodama šeit.

Jūrmala

Jūrmalā Jūras svētkus atzīmēs Mellužu estrādē, kur 8.jūlija vakarā sāksies ballīte, kurā muzicēs grupa “Credo”. Plašāka informācija atrodama šeit.

Salacgrīva

8. jūlijā Salacgrīvā Ostmalā starts Jūras svētku svinēšanai tiks dots jau 9. no rīta, un noslēgsies svētku ambrāžas vien nākamās dienas rītā pēc labas ballītes. Salacgrīvā varēs satikt tādus mūziķus kā Andris Ērglis, Normunds Rutulis, grupu “Apvedceļš” un citus. Plašāka informācija atrodama šeit.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 30.04.2024 NBS orķestra DŽEZA DIENA Tukumā Tukuma TIC
30. aprīlī plkst. 19.00 Tukuma pilsētas Kultūras namā Latvijas Nacionālo bruņoto spēku Jūras spēku orķestra “Džeza dienas koncerts”. Ieeja bez | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.98514485sec.