Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Rudens ir klāt ar ar dzestrumu, vēju un lietu. Bet... vai tad esam no cukura? Aunam kājās siltas un ūdensizturīgas drānas un apavus, un dodamies baudīt nedēļas nogali, kas solās būt gana interesanta!

Valmierā priecēs Simjūdu tirgus

Rīgas iela Valmierā, kur ikdienā pilsētas dunā ietinas soļi, spindz riepas un skan vārdi, pieņems citu veidolu. Tur rudens smaržos, ietinies dobju, vagu, koku, mežu un pļavu buķetē. Tur vitamīni pākšu, miziņu, lapu un ķekaru iepakojumos būs gatavībā pildīt uzdevumu. Tur smaržas piestiķēsies, piemiedzot garšu kārpiņām. Tur skanēs krāsainība, aicinot ņirbēt pirms ziemas pieklusinātajiem toņiem un miera. Tiekamies Simjūda tirgū Valmierā 14. oktobrī no plkst. 10.00 līdz 16.00. Tas norisināsies Rīgas ielas posmā starp Kārļa Baumaņa ielu un Limbažu ielu, kā arī Vecpuišu parkā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Rīgas Zoo aicina uz dzīvnieku dienām

2023. gada 14. un 15. oktobrī notiks “Dzīvnieku dienas” – nedēļas nogale, kurā apmeklētāji ar dzīvnieka nosaukumu vārdā vai uzvārdā Rīgas zoodārzu un filiāli “Cīruļi” var apmeklēt ar 50% atlaidi. Turklāt šī ir viena no akcijām, kurā atlaides summējas – ja dzīvnieku nosaukumi ir gan tavā vārdā, gan uzvārdā, zoodārzā iekļūsi bez maksas! Plašāka informācija atrodama šeit.

Pasākums sēņotājiem Talsu novadā

Dabas aizsardzības pārvalde (pārvalde) sestdien, 2023. gada 14.oktobrī, plkst. 10.00 – 13.00 organizē rudens sēņu pārgājienu Slīteres Nacionālajā parkā. Pārgājiens notiks Šlīteres zilo kalnu apkārtnē kopā ar mikoloģi, “Lielās sēņu grāmatas” autori Initu Dānieli. Plašāka informācija atrodama šeit.

Liepājā restorānu nedēļa

Lai rudens sezonā aktualizētu vietējo viesmīlības uzņēmumu piedāvājumu, oktobra vidū notiekošajā Liepājas restorānu nedēļā varēs baudīt ne tikai daudzveidīgu ēdienu piedāvājumu, bet iepazīt no jauna pilsētas restorānu un kafejnīcu piedāvājumu kopumā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Madonas novadā aicina uz pārgājienu

Latvijas Dabas fonds izsludina Ainavu tūri 14. oktobrī Lubānā gar Aiviekstes upi akmens laikmeta garā. Ainavu tūre ir Latvijas Dabas fonda radīts koncepts - pārgājiens kopā ar dabas un kultūras ekspertiem, ko papildina ar ainavu saskanīgs koncerts un kopīgs mielasts. Dalība tūrēs ir bez maksas, bet ar iepriekšēju pieteikšanos. Plašāka informācija atrodama šeit.

Cēsīs piemin Andreju Žagaru

Šo sestdien, 2023. gada 14. oktobrī, Vidzemes koncertzālē “Cēsis” jau piekto reizi klausītājus priecēs Andrejam Žagaram veltītais opermūzikas galā koncerts “Draugi – Andrejam Žagaram” ar pasaules mēroga zvaigžņu dalību. Koncertprogrammā tiks atskaņots Džuzepes Verdi “Rekviēms”. Plašāka informācija atrodama šeit.

Murjāņos aicina uz pārgājienu

Dabas aizsardzības pārvalde (pārvalde) sestdien, 14.oktobrī, plkst. 11.00 aicina ikvienu interesentu piedalīties pārgājienā gar Gauju uz Ozolleju sausieņu pļavu Murjāņos. Triju stundu laikā, mērojot četrus kilometrus, pieredzējusī zālāju biotopu eksperte Daina Bojāre atklās, kāpēc un kā pļavas restartēt jeb atjaunot, ja tās ir aizaugušas ar krūmiem, ilgus gadus nepļautas, klātas ar sūnu slāni vai biezu kūlu. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55297518sec.