Baudi ziemu Latgalē: Ludzas novada piedāvājums

Meklē kādu lielisku brīvdienu getaway? Dodies uz Latgali un izbaudi lielisku aktīvās atpūtas piedāvājumu – dažāda veida slēpošanas trases, mini zoodārzu mīļdzīvnieku apciemošana, pastaigas sniegotos mežos un izbraucieni ar zirgiem.

Nemeklē jaunu terapiju, dodies uz brīvdienām Latgalē, satiec patiesus cilvēkus, izbaudi īstas emocijas un aizbēdz no nemitīgās steigas sajūtas.

Ludzas novads

Svetlanas Lipinkas zirgu sēta piedāvā izbaudīt ziemu braucot zirgu kamanās, var arī pēc eglītes aizbraukt, smelt spēkus pie īpaša dižozola vai iepazīt tuvāk mīļdzīvniekus.

Adrese: Kalpinka, Zaļesjes pagasts, Zilupe, Ludzas novads, +371 26153860

Ziemas Pasaku sēta Ludzas novadā

Vai Tu tici rūķiem, laumiņām, milžiem un citiem brīnumiem? Atceries kā brīnums dzīvoja Tavā sirdī, kad biji vēl mazs un ticēji brīnumainajai notikšanai ik brīdi?

“Gaitiņu” sētā no aizmirstības apcirkņiem mostas PASAKU SĒTA ar seniem stāstiem no aizlaikiem, ar siltas tējas garaiņiem ugunskura liesmās, ar ledus mājiņu zaigošanu un atkal noticēšanu lielākam BRĪNUMAM.

Apmeklējuma laikā Tevi sagaidīs: brīnumu un prieka pilna Pasaku sēta; seni stāsti pašgatavotu lukturu gaismās; lauku sētas mīļdzīvnieki samīļošanai; karsta tēja vai zupa uz ugunskura.

Ziemas pasaku sēta Tevi gaidīs visu ziemu! Tikai piesakies gan iepriekš, lai rūķi ir mājā!

Adrese: “Gaitiņi”, c.Rūzori, Mērdzenes pagasts, Ludzas novads, 29395157

Ludzas peldbaseins

Lieliska vieta ģimenes atpūtai un nesteidzīgām ziemīgām brīvdienām. Ludzas peldbaseina kompleksu veido divi peldbaseini: lielais peldbaseins – 25 m un mazais peldbaseins 10 m. SPA zona: tvaika pirts, sauna un infrasarkanā pirts, kā arī SPA vanna.

Adrese: P. Miglinīka iela 27b, Ludza, Ludzas novads, +371 65724018; Facebook.

Savukārt 22. decembrī Ludzas vecpilsētas laukumā (Baznīcas 42, Ludza) notiks Ziemassvētku tirdziņš, kurā piedalīsies amatnieki un mājražotāji. Svētki sāksies plkst. 13 un plānots līdz plkst. 19.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49188209sec.