Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Šeku reku, un februāris jau otrajā pusē. Gada īsākā mēneša trešā nedēļas nogale solās būs pasākumiem un notikumiem bagāta. Katram tik jāatrod sev sirdij tīkamākais.

Rēzeknē ar vērienu svin Meteņus

Svētdien, 2024. gada 18. februārī, no plkst. 10.00 līdz 15.00, ikviens aicināts apmeklēt Meteņdienas tirgu Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā (Raiņa ielā 29a), kur kopīgi atdzīvināsim mūsu senču tradīcijas un iezvanīsim pavasara atnākšanu. Būs tirgošanās un mielošanās, muzicēšana un dejošana, kā arī dažādas Meteņiem raksturīgas izdarības. Plašāka informācija atrodama šeit.

Izbaudīt ziemu Ziemeļlatgalē

Jau devīto gadu pēc kārtas Balvu un Ludzas novadu tūrisma speciālisti un uzņēmēji ir sagatavojuši brīvdienu piedāvājumu visai ģimenei “Izbaudi ziemu Ziemeļlatgalē”, kas 2024. gadā norisināsies 17. un 18. februārī Balvu, Viļakas, Baltinavas un Kārsavas apkārtnē. Plašāka informācija atrodama šeit.

Rotko muzejs piedāvā īpašas cenas

Ziemas izstāžu sezonas noslēgumā svētdien, 2024. gada 18. februārī, visas dienas garumā Rotko muzejā izstādes skatāmas par akcijas cenām. Plašāka informācija atrodama šeit.

Ja esi Liepājā

Sestdien, 2024. gada 17. februārī, no plkst. 11 līdz 14 Liepājas 17.–19. gadsimta interjera muzejs “Hoijeres kundzes viesu nams” atkal aicina uz “Maizes dienu”. Pie vēsturiskā nama manteļskursteņa maizes krāsns jau no plkst. 11 rosīsies maizniekmeistars Aivars Ozols, bet no plkst. 13 “Hoijeres krogu” pieskandinās Rucavas lauku kapela “Paurupīte. Plašāka informācija atrodama šeit.

Kaņiera ezerā mitrāju talka

Lai mērķtiecīgi apsaimniekotu Kaņiera ezera zāļu purvus un niedrājus, Dabas aizsardzības pārvalde sestdien, 17. februārī, aicina uz talku “Savīti dzīvībā. Mitrāji un cilvēks”. Gada dzīvotnes – mitrāju, sakopšanā līdzdarboties tiek aicināti vietējie Ķemeru Nacionālā parka iedzīvotāji un ikviens interesents. Plašāka informācija atrodama šeit.

Ceļojuma stāstu vakars kopā ar Artūru Jenotu - Limbažos

Ceļojumu stāstu vakari sarunu formā, kur ceļotāji dalīsies ar saviem aizraujošajiem piedzīvojumiem un atklājumiem ceļojot gan tuvākās, gan tālākas vietās. Mūsu pirmais piedzīvojumu meklētājs Artūrs Jenots atklās savu pieredzes stāstu un ceļā piedzīvoto ejot Santjago ceļu. Plašāka informācija atrodama šeit.

Kandava aicina uz pankūku dienu

17.februārī, Kandavas novadpētniecības muzejs gaidīs tevi uz starptautisko pankūku dienu no pulksten 10:00 - 16:00. Vairāk informācijas www.kandava.lv. Adrese: Kandavas novadpētniecības muzejs, Talsu iela 11, Kandava, Kandava pilsēta, Tukuma novads. Plašāka informācija par pasākumiem Tukuma novadā atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.75707293sec.