Dabas muzejs aicina piedalīties putnu fotokonkursā

Latvijas Nacionālais dabas muzejs izsludina fotokonkursu „Mans putns 2024” un aicina tajā piedalīties bērnus, jauniešus, pieaugušos un seniorus, kuru aizraušanās ir Latvijas putnu savvaļas dzīves mirkļu iemūžināšana fotogrāfijās. Konkursa labākie darbi no 12. aprīļa būs skatāmi fotoizstādē.

Ar mērķi rosināt sabiedrību vērot un iepazīt dabu fotokonkursu „Mans putns” Latvijas Nacionālais dabas muzejs rīko jau vairāk nekā 20 gadus, un aizvien iesniegtie darbi atklāj ko pārsteidzošu par Latvijas putnu faunu. Konkursa komisija rūpīgi izvērtē katru saņemto fotogrāfiju, pievēršot uzmanību ne tikai putnu sugām, bet arī kompozīcijai, autora izpratnei un attieksmei pret dabu.

Arī šogad, sagaidot pavasari un pirmos gājputnus (Kurzemē jau februārī manīti lauku cīruļi, ķīvītes, ziemeļu gulbji un dažādu sugu zosis), aicinām fotogrāfus amatierus piedalīties konkursā, pacīnīties par balvām un iespēju savu fotogrāfiju ieraudzīt izstādē.
 
Konkursā drīkst iesniegt tikai Latvijā uzņemtus savvaļas putnu attēlus. Fotogrāfijas tiks vērtētas četrās vecuma grupās – bērni (līdz 12 gadiem), jaunieši (13–20 gadi), pieaugušie (21–50 gadi) un seniori (vecāki par 51 gadu). Katrā vecuma grupā būs viens uzvarētājs. Viens dalībnieks drīkst iesniegt vienu līdz trīs krāsainas, 30x40 cm lielas, izdrukātas fotogrāfijas.
 
Darbus konkursam līdz 20. martam var iesniegt Latvijas Nacionālajā dabas muzejā vai sūtīt pa pastu. Laureātu paziņošana, apbalvošana un labāko darbu fotoizstādes atklāšana notiks 12. aprīlī Dabas muzejā. Par balvām laureātiem rūpējas SIA „Baltic optics”, Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs, Latvijas Nacionālais dabas muzejs un citi atbalstītāji.
Dalībniekus aicinām iepazīties ar pilnu konkursa nolikumu muzeja mājaslapā www.dabasmuzejs.gov.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.83455992sec.