Tūrisma attīstības valsts aģentūra atklāj jauno tūrisma sezonu

No 6. līdz 8.februārim Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA) piedalīsies starptautiskajā tūrisma gadatirgū „Balttour 2009”. TAVA piedalīsies ar savu stendu, kurā varēs iepazīties ar jaunākajiem un aktuālākajiem izdotajiem tūrisma informatīvajiem materiāliem un plānotajām mārketinga aktivitātēm 2009.gadam.

Pavadot spraigu un aktīvu nedēļu tūrisma profesionāļiem paredzētajā pasākumā „Buy Latvia. Buy the Baltics. 2009”, TAVA tā noslēgumu organizē starptautiskajā tūrisma gadatirgū „Balttour 2009”. Pasākuma dalībniekiem būs iespēja apmeklēt „Balttour 2009”, kur varēs papildus iepazīties ar Latvijas tūrisma maršrutiem, tūrisma aģentūrām, tūrisma operatoriem, viesnīcu un SPA piedāvājumiem un transporta pakalpojumiem.

TAVA uzsākot jauno tūrisma sezonu sadarbībā ar Reģionālajām tūrisma asociācijām ir laidusi klajā četras jaunas reģionu tūrisma kartes: Kurzeme, Vidzeme, Latgale un Zemgale. Kartes ir izdotas latviešu, lietuviešu, igauņu un krievu, vācu un angļu valodās. Tās ir viegli lietojamas un ļoti praktiskas. Salīdzinot ar iepriekšējām kartēm, šajās ir norādītas kategorijas, kas raksturo attiecīgo reģionu un tā unikalitāti, piemēram, Latgalei – amatniecība. Kā arī jaunā karte ir sadalīta kvadrantos, kas atvieglo objektu atrašanu. Kartē ir arī minēti Tūrisma informācijas centri, kā arī reģionālo tūrisma asociāciju ieteiktie objekti un naktsmītnes. Rūpējoties par tūristu drošību, kartēs ir norādīti neatliekamās palīdzības bezmaksas dienestu tālruņus un tūristu karstais tālrunis, kā arī cita nepieciešamā informācija.

TAVA viena no prioritātēm ir veicināt tūrisma produktu attīstību. Izstādes laikā apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar citām jaunām brošūrām- „Saunas in Latvia”, „Golf in Latvia”, „Winter Recreation”, „New Tourism Sights in Latvia” un jaunās Latvijas Tūrisma tēla brošūras, kā arī svarīgi būtu minēt žurnālu „Tūrisms”.

Latvijas reģionu tūrisma kartes izdod TAVA un bez maksas izplata Latvijas Tūrisma informācijas birojā (Melngalvju namā, Rātslaukumā 6, Rīgā), reģionālajos Tūrisma informācijas centros, TAVA Reģionālajos birojos, kā arī Latvijas ārvalstu tūrisma birojos Berlīnē, Londonā. Kā arī TAVA izdotās brošūras un kartes tuvākajā laikā būs iespējams lejupielādēt mājas lapā www.latviatourism.lv.

Izstādes laikā tūrisma profesionāļiem būs iespēja tikties ar TAVA pārstāvjiem, uzzināt vairāk par ārzemju tūristu interesēm un vēlmēm attiecībā uz Latvijas tirgu. TAVA stendā būs pieejama informācija par plānotajiem darba semināriem, ārvalstu žurnālistu un tūroperatoru vizītēm, kā arī citām TAVA 2009. gada aktivitātēm, tai skaitā informāciju par Dižo Baltijas apceļošanu 2009.

Tūrisma attīstības valsts aģentūra ir Ekonomikas ministrijas pārraudzībā esoša valsts iestāde, kas izveidota ar mērķi īstenot tūrisma politiku.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.05.2024 - 15.05.2024 Japānas lietišķās mākslas izstāde Liepājas reģiona TIB
No 16. maija līdz 30. jūnijam Liepājas muzejā būs skatāma Japānas lietišķās mākslas izstāde | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.05.2024 - 18.05.2024 Piedalies spēlē "Cēsu luktura ceļš"! Cēsu TIC
18. maijā ikviens interesents ir laipni aicināts bez maksas izspēlēt izzinošo spēli "Cēsu luktura ceļš", kas norisināsies Muzeja nakts 2024 ietvaros! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 15.05.2024 Raxtu Raxti un Sinfonietta Rīga Liepājā Liepājas reģiona TIB
25. maijā Liepājas koncertzālē uzstāsies "Raxtu Raxti" un "Sinfonietta Rīga". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 16.05.2024 Sestdien Sama modināšanas svētki Aizkraukles novada TIC
Apmeklētājus īpaši piesaistīs viduslaiku un Kokneses biedrību organizētās aktivitātes, gadatirgus, koncerti un darbnīcas kurās darboties būs | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76879191sec.