Jūras un Zvejnieksvētki 2012 ir klāt

Ventspils

14.07.2012

Jūras svētki. Šogad Ventspils Jūras svētkos aicina uz lielo sadziedāšanos Ostas ielas promenādē, kas par godu svētkiem būs pārvērtusies par īstu ostmalas krodziņu, kur varēs gan draugus satikt, gan svētkus godāt un svinēt, gan arī kopā dziedāt. Dziesmas par jūru, Latviju un mīlestību.

Paralēli darbosies Bērnu skatuve.

Pepija Garzeķe un kapteinis Garzeķe - rīkos konkursus, kapteiņa Garzeķes atrakcijas bērniem un jūrnieku skoliņu. Karaoke un Pepijas disenīte. Viesos grupa "Jūras Akmentiņi".

Līdzās darbosies radošā zīmēšanas un veidošanas darbnīca.

Kuģu modeļu izstāde sadarbībā ar Jaunrades namu un Ventspils Lielā Sapņu kuģa būvēšana.

Pūķu laivu sacensības un sporta, atrakciju un izklaides aktivitāšu laukums.

Līdzjutējiem un tiem, kuri izstājušies no Pūķu laivu sacensībām virves vilkšanas sacensības komandām, zābaku mešana mērķī, mezglu siešana un tīklu vilkšana Balvas un pārsteigumi. Bet vakarā Reņķa dārzā grupas "Miers un Bērziņš" koncerts un zvejnieku balle kopā ar Andri Ērgli un Jāni Strazdu.


Pāvilosta

13.07.2012

Svētku atklāšana pludmalē pie mola ar jautrām nakts dejām.

14.07.2012

Sporta spēles, kultūras un izklaides pasākumi pilsētā un pludmalē, kuģu parāde, Jūras valdnieka Neptūna sagaidīšana, aktivitātes zvejnieku stilā.

Svētku turpinājums Upesmuižas parka estrādē - koncerts un zaļumballe, svētku salūts.


Salacgrīva

14.07.2012

Jūras svētki – tradicionālie Salacgrīvas svētki ar sporta sacensībām – sviedlīnes mešanā, zvejnieku zābaka mešanā, glābšanas riņķa mešanā, basketbolā un volejbolā, ar amatnieku tirgu un izklaides programmu dienā, t.i. - koncertiem un  zivju kulinārijas "jaunumiem",  vakarā estrādē-KONCERTS un svētku zaļumballe līdz rītam.


Carnikava

07.07.2012

plkst. 8.00 GADATIRGUS (Rīgas un Jūras ielās).
plkst. 10.30 pie tautas nama "Ozolaine" aicina jūras valdnieks Neptūns. Uzstāsies deju studija "Aggressive" (VEF Rīga basketbola komandas karsējmeitenes) un Ielu vingrotāji.
plkst. 11.00 Ielu baksetbols – pie veikala "Mini Vesko".
plkst. 11.00 Volejbols – Carnikavas parkā.
plkst. 12.00 Jautrās spēles zvejnieku sētā (virves vilkšana, zābaka mešana, jautrās stafetes u.c.) – skvērā pie bērnudārza "Riekstiņš".
plkst. 13.00 Novusa turnīrs - tautas namā "Ozolaine".
plkst. 13.00 Jūras vilku zolītes  – tautas namā "Ozolaine".
plkst. 19.00 koncertā TV šova "Okartes skatuve" finālisti Sabīne Berzina un Kristaps Pujāts
plkst. 21.00 - nakts balle kopā ar grupu "Dexters" (Cēsis)


Lapmežciems

14.07.2012

plkst. 20.00 Lapežciema pludmalē jau 9. gadu pēc kārtas ar mūziku, dejām un izklaides atrakcijām notiks tradicionālais festivāls "Zvejnieksvētki 2012". Katru gadu pasākumu apmeklē vairāk kā 3000 cilvēku, savukārt šogad festivāla organizatori ir gatavi uzņemt vēl vairāk apmeklētāju piedāvājot notikumiem bagātāku pasākuma programmu kā iepriekš. Šogad papildus jau ierastajai lielajai skatuvei, uz kuras uzstājas aktuālas Latvijas mūzikas grupas, dīdžeji un muzikālie projekti,  pasākuma organizatori papildus izveidos īpašo kluba "MOJITO" telti, kā arī Speciālo CAR WASH bāru. Visās festivāla zonās muzikālās izklaides piedzīvojums turpināsies līdz saullēktam, ļaujot izbaudīt pirmos saules pieskārienus.

Festivāla norises vakarā uz lielās skatuves uzstāsies atzītie pašmāju mākslinieki: GACHO ar grupu, "OTRA PUSE", un skandalozākais Latvijas projekts "TRANSLEITERIS". No plkst.21.00 visus iesildīs grupa AK 69 ,bet nakts turpinājumā "Dance Arena" ietvaros  uzstāsies DJ Armand Keraynn, Imants Mozers un Martin Alex.

Kluba "MOJITO" telts būs domāta melodiskākas un populāras mūzikas cienītājiem. Aktīvus deju ritmus un karstas dejas pludmales smiltīs izslāpušie varēs baudīt kopā ar atspitdzinošajiem "Mojito" kokteiļiem!

Pašā festivāla teritorijas centrā atradīsies Speciālais "CAR WASH" bārs, kurā visu nakti varēsiet vērot burvīgas meitenes kopā ar putām un auto!!!


Roja

14.07.2012

Zvejniekdēlam Oskaram vārda diena, tāpēc visi Latvijas Oskari aicināti to atzīmēt Rojā! Jautras izklaides visas dienas garumā gaidāmas ne tikai Oskariem, bet arī visiem citiem lieliem un maziem svētku apmeklētājiem. Rojā viesosies gan stiprākie Latvijas vīri, gan Jūras valdnieks, kura braucienu kabrioletā pa Roju ikviens interesents aicināts pavadīt uz divriteņa, pucējoties svītrainās drēbēs.

plkst. 20:00 Rojā, Rojas pludmalē, Zvejnieksvētku svinēšna. Ūdens un kustību mīļotājiem tiks piedāvāta savvaļas ūdensvingrošana jūrā Talsu Fitnesa centra 1 treneres Elitas vadībā. Būs Zvejniekdienas sporta spēles, vizināšanās ar kuģiem, zirgiem, karuseļiem, velorikšu, dažādas izklaides un aktivitātes, un, protams koncerti, kurus sniegs Tautas deju kolektīvs "Degsme", mucu bungotāji "Ruthmical Storm", grupas "4 vēji" un "7th Floor", kā arī Liene Šomase, Igo ar grupu, Lauris Reiniks, Labvēlīgais Tips, Liene Candy. Par labu omu rūpēsies arī Dj Roberts Lejasmeijers un DJ Ufo. Īpaša uzmanība tiks veltīta Oskariem,neizpaliks gardā mazjūr`s laš` zup` un svētku salūts .


Liepāja

14.07.2012

plkst. 11:00 sāksies Zvejnieksvētki ar piemiņas brīdi pie pieminekļa bojā gājušajiem jūrniekiem un zvejniekiem.

Ar savu piedāvājumu liepājniekus un Liepājas viesus priecēs "Lauku sēta pilsētā", kā arī pagājušo gadu lielu atsaucību ieguvusī "Lielā ēdamiela". "Lielā ēdamviela" aicinās gardēžus nogaršot parastus un neparastus ēdienus no tuvām un tālām jūrām. Būs iecienītie zivju kūpinājumi, "Liepājas menciņi" un pat menciņu pīrāgi. „Lielās ēdamvielas” apmeklētāji varēs nogaršot eksotiskus, neparastus un līdz šim neredzētus ēdienus. Jūras tematikai veltītos ēdienus gatavos ap 20 dažādi ēdinātāji, ikviens varēs atspirdzināties ar miestiņu un citiem dzērieniem. Balle pie „garākā galda” turpināsies līdz pat rīta gaismai.

12:00 Pludmalē pie kafejnīcas "Red Sun Buffet" notiks "Neptūna futbola turnīrs", dažādas "Ūdens spēles jūrā", ko piedāvās "Rietumkrasts", notiks pēdējie treniņi pirms Liepājas pusmaratona, zābaku aizmešana un citas aktivitātes. "Neptūna pludmales futbola turnīrs" norisināsies visas dienas garumā un tajā pieteikties var ikviens, kurš vēlas pacīnīties par Neptūna kausu. Pieteikšanās no 2 .jūlija, iepazīstoties ar turnīra nolikumu un sūtot pieteikuma veidlapu uz epastu [email protected]. Nolikums un veidlapa tiks publicēti Liepājas Kultūras pārvaldes mājas lapā.

plkst. 20:00 vakarā ar koncertu uzstāsies īpašie viesi - grupa "Triānas parks". Liepājas bērnu un jaunatnes centrs piedāvās trīs labāko Liepājas jauno mūzikas grupu priekšnesumus.

plkst. 22:00 uz skatuves kāps kantorī mūzikas grupa "Klaidonis", bet diskotēku līdz 4:00 spēlē dīdžejs Dans. Savukārt jūras krasta smiltīs varēs dziedāt līdzi "Saulrieta dziesmām" un dejot pie "Jūras krasta disenītes"    piedāvātās mūzikas.

 

Kolka

14.07.2012

Pie steķiem

plkst. 11:30 Jūras valdnieka sagaidīšana un  svētku gājiens uz stadionu.

Stadionā

plkst. 12:00 Svētku atklāšana (piedalās  Kandavas deju skola,  Kolkas pūtēju orķestris, pašmāju dziedātāji un līnijdeju grupa).

Ev. lut. draudzes baznīcā

plkst. 16:00 Svētbrīdis, koncerts (muzicē Armands un Kaspars Ulmaņi.

Kolkas ragā (maksas pasākumi)

plkst. 18:30  grupas "Otra Puse" koncerts.
plkst. 19:30  jautrākās dziesmas un  joki no teātra izrādēm - Dailes teātra aktieru ansamblis "Ilga" (Gundars Silakaktiņš, Lauris Subatnieks, Aldis Siliņš).
plkst. 21:00 "Te ir mana dzimtene, smilšainais krasts" - uz tautas sadziedāšanos aicina Kolkas jauktais koris.
plkst. 22:00 koncertprogramma "Zaļš Balts Zils" saulrietā - Raimonds Tiguls, Kristīne Kārkle – Puriņa un draugi.
plkst. 22:40 līvu ugunskura iedegšana.
plkst. 23:00 – 4:00 svētku balle ar  Tomasu Kleinu  un "Liepājas leģionāriem".
plkst. 24:00 ritmiskā uguns – "Fire Spirit" un "Pulsa Efekts" mākslinieki.

Stadionā

plkst. 9:00 pludmales volejbols, petanks.
plkst. 10:00 sporta sacensības  bērniem.
plkst. 10:00 - 15:00 "Annels" atrakcijas.
plkst. 13:20 foto orientēšanās pa  "Kolka Cool" pēdām un  Jautrās zvejnieku spēles.
plkst. 13:30 - 18:00 "Ilgais ceļš kāpās pusstundas garumā"  ar PSRS armijas kravas auto GAZ-66 un  jaunāko seržantu  Kārklevalku (iekāpšana pie stadiona).
plkst. 9:00 varēs baudīt uzkodas un atspirdzinājumus.

Kolkas ragā

plkst. 11:00 amatnieku tirdziņš, uzkodas, atspirdzinājumi, kūpinātas zivis un citi labumi.
plkst. 15:00 – 18:00 bērnu pludmale, radošās darbnīcas, lielo ziepju burbuļu pūšana (bezmaksas).
plkst. 17:00  "Annels" atrakcijas, mobilā pirts. Kempingā "Ūši"piepūšamās atrakcijas bērniem,  zirgu izjādes, ūdens velosipēdi, "Jūras laivas", obligāta iepriekš pieteikšanās pie Luīzes Šulcas.

Līvu centrā

plkst. 14:00 - 18:00 apskatāma lībiešu izcelsmes mākslinieces Zelmas Beltes gleznu izstāde, varēs apskatīt  un  iegādāties vietējo rokdarbus.
plkst. 15:00 - 4:00 ik pēc pusstundas ar pieturām pēc pieprasījuma kursēs autobuss Delfīni - Kolkas rags - Delfīni.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64040685sec.