Novembrī notiks Rīgas Starptautiskais Ziemassvētku tirdziņš

Pasaules kulinārijas gardumi, neatkārtojamas pašdarinātas dāvaniņas un iespēja iegādāties saviem mīļajiem to, ko parasti par naudu nevar nopirkt, — tas viss jūs sagaida 14.Starptautiskajā Ziemassvētku tirdziņā. Šo pasākumu Latvijas labdarības organizāciju atbalstam rīko Rīgas Starptautiskais sieviešu klubs, un tas notiks svētdien, 28.11.2010, laikā no 1100 līdz 1700 Rīgā, Radisson Blu Hotel Latvija telpās (pie Elizabetes un Brīvības ielas krustojuma); turklāt šogad tirdziņš piedzīvos arī savu pirmo izsoli.

Šis gaidītais notikums aizsāk gada nogales pasākumu laiku, un šogad tirdziņa apmeklētājiem būs iespēja piedalīties aizraujošu lietu vairāksolīšanā. Izsolē varēs iegūt iespēju baudīt brīvdienu atpūtu ekskluzīvā jumta stāva dzīvoklī Liepājā vai Blackberry telefonu, ko laipni piedāvā telekomunikāciju operators Bite Latvija. Turklāt klusajā izsolē vairāksolīšanai tiks piedāvāts plašs klāsts visai ģimenei noderīgu lietu, sākot ar maltītēm Rīgas restorānos, spa procedūrām un dāvanu kartēm un beidzot ar rotaļlietām un dažādām modes precēm.

Ik gadu tirdziņā piedalās pārstāvji no ārvalstu vēstniecībām Latvijā, demonstrējot savas valsts nacionālos ēdienus un tradicionālos izstrādājumus. Šogad starp 25 dalībvalstīm pirmo reizi redzēsim arī Apvienoto Karalisti, bet Itālija tirdziņa apmeklētājus kā allaž lutinās ar gardo Parmesan sieru, prosciutto un īpašiem modes jaunumiem. Hokeja un kļavu sīrupa mīļotājus priecēs Kanādas piedāvājums, bet neparasto garšu cienītājiem noteikti vēlēsies apmeklēt Korejas stendu ar eksotiskajiem Āzijas labumiem.

Tirdziņš vienmēr ir piedāvājis lielisku iespēju iegādāties oriģinālas dāvaniņas no visas pasaules, un šis gads nebūs izņēmums. Vairāk nekā 20 tirgotāju piedāvās neatkārtojamas un neparastas pašdarinātas lietas un izstrādājumus gan no Latvijas, gan visas pasaules.

Pērn Starptautiskā Ziemassvētku tirdziņa atklāšanā piedalījās goda viešņa Vaira Vīķe-Freiberga un Latvijas Starptautiskās skolas bērnu koris. Tirdziņa laikā Latvijas labdarības organizācijām tika savākti 11000 latu. Visi izsoles ieņēmumi un ienākumi no vēstniecību un Rīgas Starptautiskā sieviešu kluba pārdotās produkcijas tiek ziedoti vietējām labdarības organizācijām. Ziedojumi ļauj atbalstīt trūcīgās ģimenes, jaunās māmiņas, vecāka gadagājuma cilvēkus un no vardarbības cietušos cilvēkus gan Rīgā, gan Latvijas novados. Sīkāku informāciju par Rīgas Starptautiskā sieviešu kluba atbalstītajām labdarības organizācijām meklējiet www.iwcr.lv.

Rīgas Starptautiskais sieviešu klubs ir nevalstiska organizācija, kas dibināta 1992.gadā. Pašlaik klubā darbojas apmēram 100 sieviešu no 32 valstīm, kas aktīvi iesaistās Latvijas kultūras izzināšanā un dažādu labdarības projektu īstenošanā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Avis
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.89749193sec.