Izbaudi pasaules krāsainību Starptautiskajā Ziemassvētku tirdziņā

Svētku noskaņa un spilgtas emocijas sagaida ikvienu, kurš šī gada 28.11.2010 apmeklēs Rīgas Starptautiskā sieviešu kluba organizēto starptautisko Ziemassvētku tirdziņu. Tas notiks Radisson Blu Hotel telpās Rīgā, Elizabetes un Brīvības ielu krustojumā no plkst. 11:00 līdz 17:00.

Pirmo reizi tirdziņa četrpadsmit norises gados tajā notiks izsole, kurā katrs dalībnieks varēs piedalīties spraigā vairāksolīšanā, lai saņemtu savā īpašumā vērtīgas balvas. Izsole sāksies plkst. 14:00 un tajā varēs laimēt airBaltic biznesa klases biļeti divām personām lidojumam uz jebkuru no aviokompānijas piedāvātajiem gala mērķiem, Bite Latvija piedāvāto Blackberry Curve mobilo telefonu, kruīzu uz Stokholmu ar prāmi Tallink, kā arī iespēju divatā pavadīt neaizmirstamu nedēļas nogali Vilhula Manor Country Club un Schlossle Hotel viesnīcās, vai arī baudīt debešķīgu maltīti restorānā Vincents. Ekskluzīvs piedāvājums ir sarūpēts kolekcionāriem un sporta cienītājiem, proti, hokeja nūja ar slavenā Artūra Irbes parakstu un kanādiešu hokejista Sidnija Krosbija (Sidney Crosby) Vankūveras Olimpisko spēļu formas krekla autentiska reprodukcija. Ne mazāk interesanta solās būt klusā izsole ar vairāk kā sešdesmit brīnišķīgiem izsoles priekšmetiem un to kombinācijām.

Gardēžus priecēs pasaules kulinārijas gardumi, kurus nobaudīt un iegādāties varēs vairāk kā astoņpadsmit ārvalstu vēstniecību Latvijā stendos. Itālija tirdziņa apmeklētājus kā allaž lutinās ar gardo Parmesan sieru, prosciutto un īpašiem modes jaunumiem. Hokeja un kļavu sīrupa mīļotājus priecēs Kanādas piedāvājums, bet neparasto garšu cienītājiem noteikti vēlēsies apmeklēt Korejas stendu ar eksotiskajiem Āzijas labumiem.
Pirmā Advente ir kā atgādinājums sarūpēt skaistas un neparastas dāvanas sev tuvajiem un mīļajiem cilvēkiem. Tāpēc Starptautiskajā Ziemassvētku tirdziņā esošajos pašmāju ražotāju un vēstniecību stendos būs plašs produktu klāsts, kurā ikviens atradīs meklēto.

Izsolēs un vēstniecību stendos gūtie ienākumi tiks ziedoti labdarības mērķiem, padarot gaišāku arī mūsu līdzcilvēku ikdienu. Pērn Starptautiskajā Ziemassvētku tirdziņā, kuru svinīgi atklāja bijusī Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga, Latvijas labdarības organizācijām tika savākti 11 000 latu. Tie ļāva palīdzēt dienas aprūpes centram Namiņš, Šabada Luboviča zupas virtuvei, resursu centram sievietēm Marta, Brenguļu pagasta pamatskolai, Vītolu fondam un vēl daudziem citiem.

Rīgas Starptautiskais sieviešu klubs ir nevalstiska organizācija, kas dibināta 1992. gadā. Pašlaik klubā darbojas apmēram 100 sieviešu no 32 valstīm, kas aktīvi iesaistās Latvijas kultūras izzināšanā un dažādu labdarības projektu īstenošanā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


Novatours
,


Rija Domus Hotel
,


Avis
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49839902sec.