Galleria Riga aicina ciemos otrajā Adventē

05.12.2010, kad tiek atzīmēta otrā Advente, tirdzniecības centrs „Galleria Riga” aicina gan bērnus, gan pieaugušos uz svētku aktivitātēm – bērnu radošo darbnīcu kopā ar Agnesi Zeltiņu un rūķiem, Brīnumskapja koncertu bērniem, kā arī aplūkot piparkūku pilsētiņu, kas izveidota kā miniatūra Rīga.

Jau no plkst. 11:00 ikviens mazais tirdzniecības centra apmeklētājs 7.stāvā varēs darboties Radošajā piparkūku darbnīcā kopā ar aktrisi Agnesi Zeltiņu un palīgiem, savukārt no plkst. 12:00 mazie viesi varēs baudīt deju un dzejas projekta „Brīnumskapis” aktivitātes. Līdzīgi pasākumi tiks organizēti arī 11., 19. un 23. decembrī.

7.stāvā esošajā piparkūku pilsētiņā no plkst. 13:00 darbosies Galleria Riga ELKS dalībnieki un Rīgas Ziemassvētku koncerta Ķīpsalā dalībnieki Amanda Bašmakova un Daumants Kalniņš, kā arī koncerta producents Viesturs Tīle – viņi visi gatavos savus piparkūku namiņus. Pasākuma noslēgumā plkst. 15:00 mūziķi sniegs koncertu Ziemassvētku noskaņās. Piemēram, trīspadsmitgadīgās Amandas izpildījumā skanēs brīnišķīgā L. Koena dziesma “Alleluja”, kas skanēs arī Rīgas Ziemassvētku koncertos Ķīpsalā 25. un 26. decembrī.

Svētdien, otrajā Adventē savu darbošanos „Galleria Riga” skatlogos sāks arī muzikālie polārlāči, kuri mērojuši tālu ceļu uz Latviju, lai iepriecinātu ikvienu rīdzinieku – gan lielu, gan mazu, kā arī tiks iedegts svētku apgaismojums uz tirdzniecības centra fasādes.

Līdzās visām svētku aktivitātēm tirdzniecības centra 7.stāvā būs izvietots arī Ziemassvētku tirdziņš un dāvanu saiņošanas darbnīca. Kamēr bērni priecāsies, vecākiem būs iespēja iepirkties kādā no veikaliem, pavadīt laiku, baudot kādu no „Galleria Riga” 7.stāvā esošajiem restorāniem, vai arī iegādāties dāvanas Ziemassvētku veikaliņā. Šajā skaistajā veikaliņā vienuviet var atrast dāvanas visiem – draugiem, ģimenei, lieliem un maziem. Uzsvars tiek likts uz Latvijā ražotām, īpaši atlasītām lietām, kas arī nodrošina to, ka dāvanu klāsts ir atšķirīgs.

Tirdzniecības centrs „Galleria Riga” aicina visus Latvijas iedzīvotājus iesaistīties unikālā Ziemassvētku projektā – miniatūrās Rīgas piparkūku pilsētas veidošanā. Ikviens Latvijas iedzīvotājs ir laipni aicināts radīt savu piparkūku namiņu, jebkuru Rīgas celtni, piemēram, savu māju, skolu vai iemīļotu kafejnīcu vai arī kādu no visiem labi zināmiem tūrisma objektiem, tādējādi paplašinot un dažādojot piparkūku pilsētiņu. Izgatavotos piparkūku namiņus aicinām nogādāt t/c „Galleria Riga” līdz š.g. 26.decembrim, iepriekš piesakot savu vizīti pa e-pastu: [email protected] vai tālr. 67307000.

Piparkūku pilsēta būs apskatāma t/c „Galleria Riga” 7.stāvā laikā no pirmās Adventes līdz 15.janvārim – vecajam Jaunajam gadam.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.05.2024 - 19.05.2024 Cēsu novads aicina uz Muzeju nakti 2024! Cēsu TIC
18. maijā aicinām ieplānot ciemošanos Cēsu novada muzejos! Šī gada Muzeju nakts ietvaros vairāk nekā 15 novada muzeji un apskates vietas ciemos | Skatīt vairāk
Latvija
Terases atklāšanas ballīte ar Olgu Rajecku Hercogs Mārupe
Ierašanās no plkst. 18:30, vakariņu sākums plkst.19.00. Cena no personas 65,00 Eur, iekļaujot bagātīgas vakariņas. Vairāk info www.hercogi.lv | Skatīt vairāk
65 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 16.05.2024 Te ir darbs Nikos Travel
Sakarā ar paplašināšanos,meklējam kolēģi savā draudzīgajā kolektīvā, visas soc. garantijas, draudzīgs kolektīvs un interesants darbs,sūti CV | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Rija Domus Hotel
,


Biznesa augstskola Turība
,


Avis
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.00085592sec.