Darbu sāks Galleria Riga slidotava

24.12.2010 plkst. 10:00 uz tirdzniecības centra «Galleria Riga» jumta darbu sāks 200 m2 liela slidotava. Tā būs atvērta katru darba dienu no plkst. 10:00 līdz 22:00.

Laika posmā no 2010. gada 24. decembra līdz 2011. gada 7. janvārim izbaudīt slidošanu uz jumta varēs ikviens tirdzniecības centra apmeklētājs, kurš būs iepircies vismaz piecu latu vērtībā kādā no t/c «Galleria Riga» veikaliem vai restorāniem (izņemot veikalu RIMI) un saņēmis kuponu.

Tirdzniecības centra 7. stāvā būs izvietota slidu noma un slidošanas laika reģistrācija. Ikviens «Galleria Riga» apmeklētājs, kurš būs saņēmis slidotavas kuponu, kopā ar pirkuma čeku varēs doties uz slidu nomas punktu un piereģistrēties uz noteiktu slidošanas laiku. Slidošanas kupons būs derīgs arī citās dienās, tas nav jāizmanto uzreiz. Apmaiņā pret kuponu apmeklētāji saņems slidas un iespēju slidot 45 minūtes. Tiem apmeklētājiem, kuriem ir savas slidas, arī būs jāreģistrējas slidu nomas punktā 7. stāvā.

Apmeklētājiem, kuri izmantos t/c «Galleria Riga» slidas, ķīlā nomas punktā būs jāatstāj personību apliecinošs dokuments, piemēram, studenta apliecība, autovadītāja apliecība utml. (ne pase).

Slidotavas darba grafiks būs sadalīts pa stundām, jo vienlaicīgi slidotavā varēs atrasties maksimums 30 cilvēki. Slidošanas laiks ir 45 minūtes, bet pārējās 15 minūtes paredzētas slidotavas tīrīšanai un slidu/apavu nomaiņai.

Apavu un mantu novietošanai ikviens apmeklētājs varēs izmantot slēdzamus skapīšus, kas atradīsies uz t/c jumta.

Gaidot iespēju paslidot, šajās svētku brīvdienās ikvienam ir iespēja satikt Ziemassvētku vecīti, aplūkot muzicējošos polārlāčus vai Piparkūku pilsētiņu, kā arī iepirkties kādā no 110 veikaliem vai baudīt maltīti kādā no 7 restorāniem.

Sākot ar 22. decembri līdz pat 26. decembrim, pēcpusdienās tirdzniecības centra telpās būs iespējams noklausīties metālpūšamo instrumentu kvinteta «Live brass» muzicēšanu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.05.2024 - 31.05.2024 SARĪKO PIKNIKU ABAVAS ābeļdārzā Tukuma TIC
Droši brauc ciemos uz ABAVAS vīna darītavu ar visu savam personīgajam piknikam nepieciešamo un atrodi sev vistīkamāko ābeli, zem kuras baudīt pavasara | Skatīt vairāk
Latvija
Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāp vilcienā un dodies uz Vidzemes ziemeļaustrumiem – uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.05.2024 - 03.06.2024 Karostas festivāls Liepājas reģiona TIB
No 1. līdz 9. jūnijam norisināsies Karostas festivāls. Festivāla tēma šogad – Otra iespēja. | Skatīt vairāk
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


1st-studio.com
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Jūrmalas TIC
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.30099392sec.