Līgotāju priekam piedāvās vizināšanos ar kamieli Sultānu

Tuvojoties vasaras saulgriežiem, Lauku labumu tirdziņš pie Spices būs atvērts sešas dienas pēc kārtas - no 17. jūnija līdz 22. jūnijam. Tajā zemnieki piedāvās produktus Līgo svētku galdam. Sestdien, 18. jūnijā, tirdziņā bērnus vizinās kamielis vārdā Sultāns no viesu nama Rakši.

"Rakšu" pārstāve Elija Krauze: "Sestdien tirdziņā pie Spices laikā no plkst. 12:00 – 17:00 būs tuksneša karalis no ''Rakšiem'', kurš nes vareno Sultāna vārdu. Viņš ir ļoti drošs, draudzīgs un rotaļīgs. Mūsu stendā varēsiet izmēģināt kamieļu piena pozitīvo ietekmi uz veselību un organismu un iegādāties kamieļu piena produktus."

Kamieļu piens ir lielisks imunitātes stiprināšanas līdzeklis. Tas attīra organismu, kā arī kopj un mīkstina ādu. Tirdziņā no 17. jūnija līdz 22. jūnijam būs nopērkamas kamieļu piena pankūkas, cepumiņi, ziepes un dažādi kamieļu, lamu un alpaku vilnas suvenīri.

Tāpat tirdziņa apmeklētāji varēs iegādāties arī Līgo svinēšanai nepieciešamos produktus - izlejamo alu, alus kausus, Jāņu zāles un stādus, kā arī svaigus un veselīgus gardumus tieši no Latvijas zemniekiem. Plašā klāstā būs pieejami piena produkti, piemēram, sveramais biezpiens, krējums, siers, kā arī zaļumi, dārzeņi, augļi, ogas un to pārstrādes produkti, medus, smiltsērkšķu produkti, gaļa (svaiga, žāvēta, vītināta), zvejas produkti, maize, garšaugi un mājas konditorejas izstrādājumi.

Lauku labumu Līgo svētkos būs atvērts:

17. jūnijā plkst. 13:00 – 19:00

18. un 19. jūnijā plkst. 10:00 – 17:00,

20., 21. un 22. jūnijā plkst. 15:00 – 21:00

Spices Lauku labumu tirdziņš apmeklētājus pulcē piektdienās un sestdienās jau no Lieldienām. Pārdošana Lauku labumu tirdziņā pie Spices norit pilnā sparā un tā turpināsies līdz pat rudens salnām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Kaļķu vārti
,


Jūrmalas TIC
,


1st-studio.com
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.34177995sec.