Ledus skulptūras Jelgavā aplūkojamas līdz mēneša beigām

No 14.februāra, līdz mēneša beigām Uzvaras parkā Jelgavā apskatāmi 14.Starptautiskā Ledus skulptūru festivāla darbi, tostarp ledus bārs un slīdkalniņi.


Starptautiskā Ledus skulptūru festivāla laikā izveidotās ledus skulptūras, ledus bārs un slīdkalniņi Uzvaras parkā Jelgavā būs aplūkojami līdz februāra beigām. Parks būs atvērts darba dienās no pulksten 12 līdz 20 un brīvdienās no pulksten 11-20.


14.Starptautiskais Ledus skulptūru festivāls ar plašu aktivitāšu un kultūras programmu klātesošos priecēja no 10. līdz 12.februārim. Kā arī festivāla atklāšanas dienā, 10.februārī, tika noteikti uzvarētāji.


Žūrija, izvērtējot darbus, godalgoto pirmo vietuIndividuālo skulptūru kategorijāpiešķīra Kestutim Musteiķim no Lietuvas par darbu „Vai tiešām visa pirmsākums ir ābols?”, otro vieta saņēma Ruslans Korovkovs no Bulgārijas ar darbu „Transcendentālā pasaule” un trešā vieta tika Donātam Mockus no Lietuvas par darbu „Mr. Paganini”.


Komandas skulptūru kategorijāpirmā vieta tika piešķirta Kārlim Īlem un Viļius Matutis no Latvijas par darbu „Liesma, kas ceļ spārnos”, otrā vieta tika Džulustanam Markovam un Kunijai Takasajevai no Krievijas par darbu „Ikedzukuri” un trešā vieta - Igoram Nareiko un Sergejam Loginovam no Krievijas darbam „ Leģenda par slaveno NANI”.


Žūrijas balvassaņēma Sergejs Tcelebrovskis no Krievijas par darbu „Pārpasaulīga mīlestība”, Andrejs Molokovs un Sergejs Tcelebrovskis no Krievijas par darbu „Mīklainais Helovīns” un Agnese Rudzīte-Kirillova ar Donātu Mockus no Latvijas un Lietuvas par darbu „Bioķīmija”.


Ieeja Uzvaras parkā ir no Lapskalna ielas pie 1. kases. Maksa pieaugušajiem 1 lats, skolēniem, studentiem un pensionāriem 50 santīmi un bērniem līdz 7 gadiem ieeja bez maksas.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs
,


Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67424107sec.