Būs iespēja iejusties Džekija Čana ādā Jelgavas tunelī

No 18. līdz pat 27. maijam Jelgavas vēja tunelī notiks Džekija Čana nedēļa. Tās laikā katram klientam būs iespēja lidot filmēšanai speciāli sagatavotajā tunelī, kas ieies pasaules kino industrijas vēsturē ar aizraujošām gaisa cīņām un Džekiju Čanu galvenajā lomā. Ar visiem lidotgribētājiem strādās tie paši lidošanas instruktori, kas trīs nedēļu garumā gan apmācīja, gan arī daudzās ainās dublēja slaveno aktieri. Ar instruktoriem būs iespēja tikties klātienē, lai uzzinātu par filmēšanas aizkulisēm.

Džekija Čana dublieris un AERODIUM instruktors Kaspars Rums: „Man ir liels gods, ka bija iespēja dublēt Džekiju Čanu dažādās lidošanas epizodēs. Apbrīnojama ir viņa personīgā pieredze, labsirdīgā daba un viņa gadiem neraksturīgā fiziskā izturība un kustīgums. Tomēr darbs nebija no vieglajiem. Astoņpadsmit dienas pēc kārtas strādājām no agra rīta līdz vēlam vakaram. Čans bija ļoti prasīgs pret sevi un visu komandu, lai filmēšana izdotos lieliska! Viennozīmīgi esmu ieguvis milzīgu pieredzi un iedvesmu, kurā ar lielāko prieku dalīšos ar klientiem gan šajā nedēļā Jelgavā, gan arī visas vasaras sezonas laikā AERODIUM vēja tunelī Siguldā!”

Ivars Beitāns, AERODIUM valdes priekšsēdētājs: „Esam gandarīti, ka Džekijs Čans un viņa komanda ir ļoti apmierināta ar paveikto Jelgavas tunelī. Viņi augstu novērtēja latviešu profesionalitāti, uzslavējot gan AERODIUM, gan „Film Angels Studio” cilvēku darbu. Priecē arī tas, ka Džekijs Čans ir sajūsmā par pašu lidošanas procesu vēja tunelī. Džekija Čana viesošanās Latvijā ir rezultāts veiksmīgai darbībai izstādes „World Expo 2010” laikā Šanhajā. Pirmo reizi iepazināmies, kad Čans izmēģināja lidojumu Latvijas paviljonā. Lidošana viņam iepatikās, tāpēc jau tolaik tika izteikta iespēja, ka viņa jaunākajā filmā varētu tikt iekļauti AERODIUM akrobātikas elementi un, iespējams, tos varētu izpildīt arī mūsu pašu instruktori. Teju divus gadus strādājam pie tā, lai viņš savas jaunākās filmas lidošanas epizodi filmētu tieši Latvijā. Mūsu komandai, partneriem un jelgavniekiem bija liels gods uzņemt tik augsta līmeņa viesi pie sevis un parādīt valsti, no kuras esam nākuši.”

Laikā no 18. aprīļa līdz pat 8. maijam Jelgavas vēja tunelī tika filmēta epizode no jaunākās Džekija Čana filmas „Ķīniešu zodiaks”. Filmēšanā piedalījās un Latvijā viesojās arī pasaulslavenais Honkongas aktieris, režisors un kaskadieris Džekijs Čans. Līdz šim AERODIUM šo informāciju nekomentēja, jo tāda bija filmu studijas „China Hero” vēlme. Filma pirmizrādi piedzīvos zīmīgā datumā – šī gada 12. decembrī.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Nometnes & sporta spēles Bauskas novadā Bauskas TIC
Plāno nometnes & sporta spēles Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Deju skolas "Demo" KONCERTS Tukumā Tukuma TIC
16.jūnijā Tukuma pilsētas Kultūras namā aicinām apmeklētājus turpināt svinēt deju studijas – skolas "DEMO" 25 gadu dzimšanas dienas svinības | Skatīt vairāk
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Brīvdienas ģimenēm ar bērniem Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsti tūrisma piedāvājumu ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.180058sec.