Gulbene aicina uz draudzīgo festivālu "Picnic Jam 2012"

No 2012. gada 13. līdz 15. jūlijam Lejasciema estrādē, Lejasciemā, Gulbenes novadā notiks vērienīgs pasākums - festivāls "Picnic Jam".

Iepriekš Lejasciema estrādē lielo atsaucību guvušais pasākums "Foam Kingdom" ir uzklausījis cilvēku vēlmes un lielā pieprasījuma dēļ pasākums norisināsies divas naktis un vienu dienu - šoreiz gan ar jaunu nosaukumu "Picnic Jam". Lai paspilgtinātu pasākuma norisi, divās naktīs būs iespēja pabūt ne tikai putu karalistē, bet arī citos "Baltic Dance Factory" rīkotajos projektos.

Festivāls norisināsies uz divām brīvdabas skatuvēm. Galvenā skatuve katru nakti apmeklētājus pārsteigs ar savādāku vizuālo noformējumu, pasākuma konceptiem un tehniskajiem risinājumiem. Mazās skatuves galvenais vizuālais trumpis būs grandiozs video projekciju šovs, kurš norisināsies abu vakaru gaitā. Projekciju saturs un formas būs VJ Kosmoss pārziņā.

Festivāla ietvaros uzstāsies vairāk kā 30 Latvijā atzīti un populāri DJ. Uz galvenās skatuves divu dienu laikā kāps tādi Latvijā populāri DJ kā Beatax, Trakais Mārtiņš, [Ex] da Bass, Andre Crash, Goldberg, Virus 332, Bumblebeat un Ace Mashers.  Mazās skatuves DJ pārstāvēs dažādus mūzikas stilus, lai pasākums tiktu padarīts pēc iespējas krāsaināks. Apmeklētājus priecēs sekojoši DJ - Luxintelligent, RUDice, Junior High, John Kuzmin, Blood Groove b2b Kikis, Dmitriy Bamboviy, Kaspar Kochker, DJ Crack, Da White, Dj Richy, Vol –T, Ikazz, Ideology of Sound, Jānis Liepiņš, Makars, Gaver, Offito, Unknow Crusade, J.Breeze un Trebland.

Sestdienā, jau sākot no plkst. 10:00, dienas atpūtas teritorijā tiks piedāvāti dažādi izklaides pasākumi un atrakcijas (sporta aktivitātes, ūdensatrakcijas, stafetes, erudīcijas spēles un citas). Iespēja iegūt dažādas balvas, pasākuma paspilgtināšanai un savas atpūtas uzlabošanai.

Pasākuma ietvaros, pirmo reizi plašākai cilvēku un skatītāju auditorijai tiks piedāvātas "Latvijas dīdžeju sporta spēles", kuru ietvaros ikviens apmeklētājs varēs izmēģināt savus spēkus dažādās amizanto spēļu nominācijās un uzdevumos. Jautras un nedaudz trakulīgas aktivitātes uzlabos ikviena noskaņojumu!

Mārtiņš Lāčplēsis piedāvās ikvienam piknikotājam iegūt īpašu privāto fotosesiju. Aktīvi balējieties "Picnic Jam 2012" festivāla pirmajā dienā un iegūstiet iespēju nākamajā dienā savu dienu papildināt ar privātu fotosesiju kopā ar Mārtiņu Lāčplēsi. Sekojiet līdzi informācijai un jau tuvākajā laikā uzziniet, kas būs jādara, lai tiktu pie skaistas dāvanas  sev un savai draugu kompānijai.

Vairāk informācijas par pasākumiem Gulbene interneta vietnē www.gulbene.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.05.2024 - 11.05.2024 Sarunu vakars ar Kasparu Znotiņu Tukuma TIC
Aicinām baudīt teātra, dzejas un kino sarunu vakaru Kandavas vīna namā kopā ar Kasparu Znotiņu 10.05.2024 19:00 | Skatīt vairāk
Latvija 7 EUR
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 08.05.2024 Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Gulbenes novada TIC
,


Alūksnes TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.42230797sec.