Kamielis Sultāns piedalīsies skolēnu ekskursijās Rakšos

Kā jau katru gadu lielai daļai no mums vasara ir paskrējusi vēja spārniem, un gribas vēl nedaudz baudīt brīvību. Lai būtu vieglāk pāriet no atpūtas uz mācību režīmu, kamieļu audzētavā "Rakši" šajā rudenī skolēnus sagaida trīs izklaidējošas un tai pat laikā izglītojošas ekskursijas brīvā dabā pie alpakām, lamām, gvanako un kamieļiem. Šogad skolēnu ekskursijās kamielis Sultāns iejutīsies modeļa lomā, jo katram dalībniekam būs iespēja uzsēsties kamieļa mugurā un pirms izjādes nofotografēties kopā ar šo austrumniecisko dzīvnieku.

Atpūtas komplekss "Rakši" ir vienīgā vieta Latvijā, kur skolēni var brīvā dabā iepazīties, paglaudīt un pabarot no rokas tādus dzīvniekus kā lamas, gvanako, alpakas un kamieļus. Ir pagājuši seši gadi, kopš "Rakšu" īpašnieks Kristaps Blaus atveda uz Latviju pirmās lamas, un nu saimniecībā ir vairāk nekā 40 kamieļveidīgo dzīvnieku. Šajā vasarā vien ir piedzimušas četras ņipras lamiņas – Elfrīda, Rodella, Annele un Lote, un drīzumā gaidāms vēl divu alpaku ģimenīšu pieaugums. "Rakšos" nu jau par tradīciju ir kļuvusi iespēja apmeklētājiem piedalīties jaundzimušo vārdu izdomāšanā, tādēļ, iespējams, ka tieši kāda no skolēnu grupām varēs piedzīvot šo īpašo brīdi.

"Rakšos" trīs dažādās programmās tiek iekļauta izglītojošas filmiņa par kamieļveidīgajiem dzīvniekiem, gida ekskursija, izjādes ar kamieli Sultānu, pastaigas ar lamu karavānu, pārgājiens uz Sarkanajām klintīm, fotografēšanās ar dzīvniekiem un to barošana, izbraucieni ar segway jeb gravitamobili, izklaides uz batuta, šaušana mērķī ar peintbolu, kamieļu piena pankūku ēšana un citas interesantas lietas.

Atpūtas komplekss "Rakši" atrodas Amatas novada, Drabešu pagastā, un strādā katru dienu no plkst. 10:00 līdz 18:00.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.hotelraksi.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 30.04.2024 NBS orķestra DŽEZA DIENA Tukumā Tukuma TIC
30. aprīlī plkst. 19.00 Tukuma pilsētas Kultūras namā Latvijas Nacionālo bruņoto spēku Jūras spēku orķestra “Džeza dienas koncerts”. Ieeja bez | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Vidzemes Tūrisma asociācija
,


Limbažu TIC
,


Liepupes muiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60485888sec.