Tūrisma vakarā aicina sagatavoties ceļojumam ar velosipēdu

Tuvojoties velotūrisma sezonai, Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina ikvienu apmeklēt tematisko tūrisma vakaru Ceļojumā ar velosipēdu un uzzināt kā veiksmīgāk sagatavoties veloceļojumam. Tematiskais tūrisma vakars notiks 27. martā, pulksten 18:00 Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī un šoreiz vakara viesis būs Biznesa augstskolas Turība pasniedzējs un aktīvā tūrisma profesionālis Ainārs Brencis.

Pēdējo gadu laikā arvien vairāk ceļotāju izvēlas savas brīvdienas pavadīt tuvākos un tālākos ceļojumos ar velosipēdu. Velotūrisms ir lielisks veids kā iepazīt dažādas tūrisma apskates vietas, baudīt dabu un reizē uzlabot savu veselību un fizisko formu. Lai ceļā justos droši, velotūristam svarīgi ir precīzi izplānot ceļojuma maršrutu un paņemt līdzi nepieciešamo ekipējumu.

Velobraukšanas entuziasts Ainārs Brencis 2004. gadā devies 19 dienu garā ceļojumā apkārt Latvijai ar velosipēdu, pieveicot 1500 kilometru garu distanci. Ceļojumos ar velosipēdu iepazīta arī Lietuva un Igaunija. Tematiskā tūrisma vakara dalībniekiem būs iespēja klausīties stāstos par ceļojumu norisi un to laikā gūtajiem iespaidiem.

Tematiskā tūrisma vakara gaitā Ainārs Brencis stāstīs arī par praktiskiem padomiem, kas jāņem vērā velotūristam gatavojoties ceļojumam. Būs iespējams uzzināt par to kā izplānot drošu un interesantu ceļojuma maršrutu, kāds ekipējums ir jāņem līdzi, kā izvēlēties pareizo velosipēdu, kā arī tiks stāstīts par nakšņošanas iespējām, atpūtu un sadzīvi ceļojuma laikā.

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina ikvienu rast iedvesmu savam iespējams pirmajam ceļojumam ar velosipēdu vai uzzināt par kādu interesantu vietu, kur noteikti jāaizbrauc ar velosipēdu. Tematiskais tūrisma vakars Ceļojumā ar velosipēdu notiks 27.martā, pulksten18:00, Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī. Ieejas maksa pieaugušajiem, studentiem un pensionāriem 3.00 EUR (2.11 LVL), skolēniem 2.50 EUR (1.76 LVL), bet pirmsskolas vecuma bērniem bez maksas. Informācija un pieteikšanās pa tālruni 63005445, e-pastu [email protected] vai mājas lapā www.tornis.jelgava.lv.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 01.05.2024 Strūklakas modināšana TUKUMĀ Tukuma TIC
Kā katru gadu arī šoreiz pulcēsimies 1. maijā, lai modinātu strūklaku, kopā priecātos un sagaidītu silto pavasari. | Skatīt vairāk
Latvija
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51946187sec.