Aicina uz alus meistarklasi un padomju laika bunkuru «Aldara» teritorijā

Muzeju naktij, kas šogad norisināsies 13. maijā, Aldara alus darbnīca sagatavojusi saviem apmeklētājiem plašu programmu, kuras tēma ir “Mežpilsētā”. Pasākuma laikā būs iespējams uzzināt, kā savu ikdienu padarīt ilgtspējīgāku, iepazīt dažādus mūsdienīgus kokmateriālu pielietošanas veidus, apmeklēt dažādas radošās darbnīcas un baudīt muzikālu performanci. Organizatori rīkos arī alus un ēdienu saderības meistarklases, ekskursiju ražotnē, kā arī jauno produktu degustāciju. Būs arī iespēja paviesoties bunkurā, kas būvēts pagājušā gadsimta astoņdesmitajos gados alus darītavas darbinieku vajadzībām atomkara gadījumā.

Sadarbībā ar biedrību “Zaļās mājas” apmeklētāji varēs iepazīt dažādus kokmateriālu pielietošanas veidus – sākot no audumiem, kas gatavoti no koka, līdz pat kosmosa izpētei. Savukārt Latvijas Nacionālā botāniskā dārza rīkotajās aktivitātēs būs iespēja pētīt koksnes paraudziņus un spēlēt dažādas spēles, iegūstot arī balvas – ielūgumus uz botānisko dārzu visai ģimenei.

“Ar meistarklasēm, radošajām darbnīcām, performancēm, izglītojošām un izklaidējošām aktivitātēm šogad uzbursim mežu pilsētā, radot “Mežpilsētu”. Mežs un daba ir iedvesmas un spēka avots, kas steidzīgajā ikdienā reizēm tiek nepelnīti aizmirsts, tāpēc šogad vēlamies atgādināt apmeklētājiem, cik būtiski ir saglabāt saikni ar dabu. Ar viktorīnām un dažādām meistarklasēm stāstīsim arī par dabas resursu nozīmi mūsdienās un iepazīstināsim ar alus darīšanas tradīcijām,” stāsta AS “Aldaris” “On-Trade” mārketinga aktivizāciju vadītāja Linda Mazjāne.

Šī gada īpašā aktivitāte būs alus un ēdienu saderības meistarklase, kurā būs iespējams uzzināt par katra alus izcelsmi, interaktīvi iepazīt darīšanas procesu, kā arī nogaršot galarezultātu un kopā ar profesionāļiem izzināt, kā dažādi alus veidi sader ar saldiem un sāļiem ēdieniem. Biļetes uz meistarklasi varēs iegādāties pasākuma norises vietā. Papildu ekskursijām, meistarklasēm, izstādēm un citām aktivitātēm, visus priecēs arī DJ Magnuss Eriņš, muzikāla performance “Forest Odyssey” un triāla klubs “Karters” ar dažādiem elpu aizraujošiem velotriāla paraugdemonstrējumiem. Mazākos pasākuma apmeklētājus priecēs burbuļu triki iluzionista Roberta Valdmana izpildījumā.

Pasākuma dalībniekiem būs iespēja apmeklēt arī padomju laika bunkuru uzņēmuma teritorijā, kurā saglabāts viss autentiskais aprīkojums, kāds būtu nepieciešams atomkara gadījumā - autonoma ventilācijas sistēma, kanalizācija, pirmās palīdzības stūrītis, kā arī gāzmaskas, segas, guļvietas u.c.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 01.05.2024 Strūklakas modināšana TUKUMĀ Tukuma TIC
Kā katru gadu arī šoreiz pulcēsimies 1. maijā, lai modinātu strūklaku, kopā priecātos un sagaidītu silto pavasari. | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.20681906sec.