Rīgas Zoodārzā notiks Dzīvnieku dienas 2023

2023. gada 14. un 15. oktobrī notiks “Dzīvnieku dienas” – nedēļas nogale, kurā apmeklētāji ar dzīvnieka nosaukumu vārdā vai uzvārdā Rīgas zoodārzu un filiāli “Cīruļi” var apmeklēt ar 50% atlaidi. Turklāt šī ir viena no akcijām, kurā atlaides summējas – ja dzīvnieku nosaukumi ir gan tavā vārdā, gan uzvārdā, zoodārzā iekļūsi bez maksas!

Kā ik gadu, “Dzīvnieku dienas” notiek nedēļas nogalē ap Rīgas Zoodārza dzimšanas dienu. 14. oktobrī mums aprit 111 gadi, un šoreiz dzimšanas dienas dāvanas saņems arī zoodārza svinību viesi! Gan sestdien, gan svētdien pirmie 50 ciemiņi saņems īpašu dāvanu ar Rīga ZOO jaunās vizuālās identitātes elementiem.

Tradicionāli šis pasākums izvērties arī kā vārdos un uzvārdos visbiežāk pārstāvēto dzīvnieku sacensības. Jau divus gadus pēc kārtas visvairāk pārstāvētā dzīvnieka titulu ieguvuši Baloži, bet iepriekš aktīvākie bijuši arī Lāči, Vilki, Gaiļi, Brieži un Gulbji. Ik gadu šo iespēju izmanto aptuveni 1000 cilvēku, tāpēc nāc, lai pirmo vai kārtējo reizi vārdā vai uzvārdā atrodamo dzīvnieku pārstāvētu godam!

“Dzīvnieku dienas” būs pēdējās šosezon, kad zoodārzs strādās pēc vasaras laika – no 10.00 līdz 19.00, ieeja – līdz 18.00. Tāpat šī būs pēdējā iespēja šogad aplūkot Latvijas abiniekus un rāpuļus pirms tie sāk došanos ziemas miegā. Gaisam kļūstot arvien vēsākam, arī citi dzīvnieki – tostarp kapibaras, papagaiļi un dzērves – pārcelsies uz siltām telpām, kurās nebūs redzami zoodārza visiem.

Atlaides iegūšanai nepieciešams uzrādīt personu apliecinošu dokumentu. Ja dzīvnieka nosaukums nav latviešu valodā, tad jāspēj pierādīt tulkojuma saistība ar dzīvnieka nosaukumu, uzrādot (nofotografējot vai nokopējot) atbilstošo vārdnīcas lapu vai ierakstu uzticamā interneta resursā!

Summējas tikai “Dzīvnieku dienu” atlaides – tās nevar izmantot reizē ar grupas vai Rīdzinieka kartes atlaidi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50620198sec.