Jūrmalas kūrortviesnīca ir iekļauta katalogā "Pasaules atveseļojošās viesnīcas"

Viesnīca "Amber SPA Boutique Hotel" ir iekļauta visaptverošā rokasgrāmatā par pasaules līmeņa viesnīcām, kas piedāvā atveseļošanās kūres. Rokasgrāmatā, kuru atbalsta Viljama Dž. Klintona fonds ir iekļauta noderīga informācija, iedvesmojošas fotogrāfijas, kā arī tiek sniegts ieskats par pasaules labākajām atveseļošanās viesnīcām gan no ceļotāju, gan no profesionāļu redzespunkta.

Līdz ar mūsu ikdienas saspringto ikdienas darbu grafiku pieaug vēlme brīvdienās un ceļojumos atjaunot spēkus garīgi un fiziski. Tāpēc šajā rokasgrāmatā ir iespēja iepazīties ar visu piecu kontinentu dažādām viesnīcām, kas aicina atgūt spēkus un pievērsties veselīgam dzīvesveidam – sākot ar speciālista konsultācijām, spa procedūrām, speciāli veidotu ēdienkarti un beidzot ar klientam īpaši izstrādātu vairāku dienu atveseļošanās programmu.

Viesnīcu "Amber SPA Boutique Hotel", restorānu "MyLife", boulingu, fitnesa centru un spa salonu zem viena jumta apvieno starptautiskais wellness klubs "Balans", kas atrodas Jūrmalā, Bulduros. Kluba "Balans" filozofija ir sniegt apmeklētājiem zināšanas par optimālu rezultātu sasniegšanas veidiem veselības un skaistuma uzturēšanā, iemācīt rast interesi un iedvesmu sava organisma atveseļošanā un īstenot šo procesu komfortablā vidē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Cēsu novads aicina uz Muzeju nakti 2024! Cēsu TIC
18. maijā aicinām ieplānot ciemošanos Cēsu novada muzejos! Šī gada Muzeju nakts ietvaros vairāk nekā 15 novada muzeji un apskates vietas ciemos | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 11.05.2024 Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.05.2024 - 13.05.2024 Ziedēšanas laiks Whitehouse terasē Whitehouse
Esiet laipni aicināti Whitehouse restorānā terasē, lai nesteidzīgi baudīt izsmalcinātus ēdienus Rīgas sirdī. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Hotel Jūrmala SPA
,


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.734694sec.