Ventspils zinātnes centrs VIZIUM aicina bagātināt vasaru ar jauniem piedzīvojumiem vasaras nometnē «TehnoEko»

Jau otro vasaru Ventspils zinātnes centrs VIZIUM aicina visus zinātkāros 1. - 6. klašu skolēnus uz vasaras dienas nometni “TehnoEko 2023”, kurā tiek piedāvātas dažādas radošas un izzinošas aktivitātes un nodarbības gan zinātnes centra ekspozīcijas zālē, gan mācību klasēs un laboratorijā, kā arī pilsētvidē un dažādos apskates objektos.

VIZIUM vasaras nometne ir unikāla un daudzpusīga, jo skolēniem tiek piedāvātas izglītojošas tehnoloģiju nodarbības, kurās saistošā veidā tiek apgūtas jaunas prasmes tehnoloģiju pielietošanā – bērni darbojas ar dažādiem robotiņiem, kā arī apgūst jaunas programmas un vietnes, tāpat notiek nodarbības ekspozīcijas zālē, kur, pildot interesantus uzdevumus, tiek iepazīti zinātnes centra eksponāti. Savukārt zinātnes centra laboratorijā nometnes dalībnieki veic eksperimentus, vienkāršā un radošā veidā apgūstot ķīmiju un fiziku.

Ja vienu nometnes dienas daļu skolēni pavada izglītojošās un aizraujošās nodarbībās, tad otru - kārtīgi izkustoties dažādās aktivitātēs VIZIUM terasē, dabā un pilsētvidē, dodoties uz Ventspils parkiem, pludmali, pārgājienos un ciemos pie robežsargiem, ugunsdzēsējiem vai zemessargiem.  

Savukārt ceturtdienas ir nometnes ekskursiju dienas, kad bērni dodas uz kādu no Kurzemes apskates objektiem, muzejiem, mini zoo vai citām atrakciju vietām. Vasara tiek pavadīta svētku noskaņās, jo pavisam nesen zinātnes centrs VIZIUM atzīmēja pirmā gada jubileju, tāpēc arī katras sesijas noslēgumā nometnes dalībniekiem tiek organizētas jautras ballītes kopā ar zinātnes centra talismanu robotiņu Ziciņu.

Ventspils zinātnes centrs aicina ikvienu 1. – 6. klases skolēnu bagātināt savu vasaru ar neaizmirstamiem piedzīvojumiem, jauniem draugiem un vērtīgām zināšanām, piesakoties uz kādu no atlikušajām nometnes sesijām:

    • 4. sesija: 24.07.-28.07.

    • 5. sesija: 31.07.- 04.08.

    • 6. sesija: 07.08.-11.08.

Nometnes dalībniekiem tiks nodrošinātas pusdienas un uzkoda launagā.

Dalības maksa par nometni ir 190 EUR par 1 sesiju (5 darba dienas). Piesakot nometnei 2 bērnus, otrajam bērnam tiek piešķirta 10% atlaide no dalības maksas. Pieteikties nometnei iespējams aizpildot anketu: www.adre.se/piesakiestehnoeko2023.

Apmaksu par dalību nometnē būs iespējams veikt zinātnes centra VIZIUM kasē, ka arī nepieciešamības gadījumā ar pārskaitījumu, apmaksājot rēķinu.

Plašāka informācija pieejama pa tālr. 28632351 vai rakstot uz e-pastu: [email protected]. Dienu pirms nodarbības dalībniekiem tiks nosūtīts atgādinošs e-pasts.

Informējam, ka Ventspils Digitālā centra rīkoto publisko pasākumu laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils Digitālā centra un Ventspils zinātnes centra VIZIUM mājas lapā, sociālajos tīklos, kā arī drukātajos izdevumos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47895718sec.