Ventspils Digitālais centrs Zinātnieku naktī aicina uz radošajām darbnīcām «Kosmosa izpēte»

Ventspils Digitālais centrs aicina ikvienu interesentu piedalīties bezmaksas radošajās darbnīcās “Kosmosa izpēte”, kas norisinās Eiropas Zinātnieku nakts ietvaros. Darbnīcās būs iespēja uzzināt vairāk par zvaigznēm un meteorītiem, izmantojot dažādus digitālos rīkus, kā arī apgūt apģērbu apdrukas tehniku, kas sniedz iespēju apdrukāt audumu mājas apstākļos.

Zinātnieku nakts aktivitātes norisinās Digitālās transformācijas centrā, kur abās zālēs būs sagatavotas dažādas interesantas aktivitātes par kosmosa tēmu. Austrumu zālē dažādās stacijās būs iespēja uzzināt vairāk par zvaigznēm, mākoņiem, meteorītiem un Starptautisko kosmosa staciju, izmantojot mobilās lietotnes, datorspēles, video un robotikas elementus.  Savukārt Rietumu zālē apmeklētāji varēs apgūt, kā, izmantojot vienkāršus sadzīves priekšmetus, apdrukāt audumu vai kādu apģērbu gabalu.

Ventspils Digitālā centra Zinātnieku nakts darbnīcas “Kosmosa izpēte” norisināsies 29. septembrī plkst. 15.00 – 18.00 Digitālās transformācijas centrā, Akmeņu ielā 5:

    • Austrumu zālē plkst. 15.00 - 18.00:

        ◦ Iespēja uzzināt dažādus interesantus un noderīgus faktus par kosmosu, izmantojot dažādus digitālos rīkus.

        ◦ Praktiski darbojoties, tiks iegūta interesenta informācija par zvaigznēm, mākoņiem, meteorītiem un Starptautisko kosmosa staciju.

    • Rietumu zālē plkst. 17.00 – 18.00:

        ◦ Darbnīcas dalībnieki apgūs, kā mājas apstākļos izveidot apģērba apdrukas uzlīmes un apdrukāt kādu apģērba gabalu!

        ◦ Vēlams paņemt līdzi sen aizmirstus vai novalkātus t-kreklus, kleitas vai citu apģērbu, kuram nepieciešams piešķirt “otru dzīvi”!

        ◦ Uz vietas būs pieejamas arī dažādas NASA, kosmosa un planētu uzlīmes.

Darbnīcās aicināts piedalīties ikviens interesents, bez vecuma ierobežojuma! Darbnīcas ir bezmaksas un nav nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās.

Aktuālā informācija par apmācībām pieejama mājas lapā www.digitalaiscentrs.lv, Digitālā centra sociālajos tīklos Facebook un Instagram (@vdcentrs), kā arī Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, rakstot uz e-pastu [email protected] vai zvanot pa tālruni 63607607.

Informējam, ka Ventspils Digitālā centra rīkoto pasākumu laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils Digitālā centra portālā www.digitalaiscentrs.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook, Instagram

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47798491sec.