Ventspils Digitālais centrs aicina ģimenes piedalīties tehnoloģiju darbnīcā «Rūķa uzdevumi»

Ventspils Digitālais centrs aicina ģimenes ar pirmsskolas vecuma bērniem piedalīties radošās un izglītojošās STEAM aktivitātēs, kas šoreiz būs ziemas un Ziemassvētku tematikā. Darbnīcā bērni kopā ar vecākiem un rūķiem eksperimentēs un pildīs dažādus interesantus uzdevumus, veicinot radošo domāšanu.

Tehnoloģiju darbnīcā “Rūķa uzdevumi” aicināti piedalīties pirmsskolas vecuma bērni (4 – 6 gadi) kopā ar pieaugušo, kas var būt gan vecāki, gan vecvecāki, auklīte, vecākais brālis vai māsa. Darbnīca norisināsies ceturtdien, 2023. gada 28. decembrī, plkst. 10:30 – 12:00 Digitālās transformācijas centrā, Akmeņu ielā 5 Pieteikties darbnīcai iespējams, aizpildot anketu: www.adre.se/pieteiktiesrukauzdevumi.

Darbnīcā bērni kopā ar vecākiem veiks dažādus rūķu uzdevumus, tādējādi uzzinot, kā veidojas sniegpārsliņas jeb ledus kristāli, kā radās tradīcija rotāt egli, veidos svētku apsveikuma dejas video, veiks dažādas aktivitātes Minecraft Edu Ziemassvētku ciemā, kā arī darbosies ar jaunajiem mBot2 robotiņiem. Visi, kuri būs veiksmīgi paveikuši Digitālā centra rūķu uzdevumus, saņems nelielu pārsteigumu!

Jaunu zināšanu apguve notiks radošā un aktīvā veidā, izmantojot planšetdatorus, robotiņus un dažādas spēles, tāpēc darbnīcas apmeklētājiem ieteicams ģērbties ērtā apģērbā.

Tehnoloģiju darbnīcu vadīs pasniedzējas Arnita Damberga un Santa Līce. Dalības maksa ir 7.35 EUR (ģimenei). Maksa jāveic pirms darbnīcas Digitālā centra kasē, Akmeņu ielā 3.

Papildus informācija Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, rakstot uz e-pastu [email protected] vai zvanot pa tālruni 63607607.

Informējam, ka Ventspils Digitālā centra rīkoto pasākumu un apmācību laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils Digitālā centra portālā www.digitalaiscentrs.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook, Instagram.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.42286491sec.