Mālpils šodien, 26.02.2023, aicina uz tirdziņu un ukraiņu boršču

Šo svētdien, 2023.gada 26. februārī, no plkst. 10.00 līdz 13.00 Mālpilī norisināsies mājražotāju un amatnieku tirdziņš. Tajā varēs iegādāties dažādus produktus, savukārt Mālpilī dzīvojošās ukraiņu dāmas piedāvās boršču, ko varēs nogaršot pret ziedojumiem. Savāktie līdzekļi tiks izlietoti, lai atbalstītu Ukrainas aizstāvjus frontes pirmajās līnijās, nosūtot nepieciešamās lietas pēc pieprasījuma.

Tirdziņa apmeklētājiem tiks piedāvāta – svaigi cepta maize, kūpinājumi, lauku olas, sezonas dārzeņi, vietējie āboli un bumbieri, sulas un sīrupi, medus, zāļu tējas, dažādas pupiņas ēšanai un sēšanai, cūku pupas, zirņi, milti, putraimi, dažādu veidu svaigie sieri, fokačas maizes, marinējumi, skābējumi, gardas mērcītes, biešu kečups. Šīs svētdienas īpašais piedāvājums – liliju sīpoli.

Saldummīļi varēs iegādāties Mālpilī gatavotās konfektes, pufīgus zefīrus, kraukšķīgās vafeles, krāsainos makarūnus, zemeņu un cidoniju čipsus, cepumus, virtuļus, sukādes, piparkūkas, popkornu, Ancītes cepumkūciņas, kā arī kafijas rūķa karstos dzērienus.

Būs pieejami arī amatnieku darinājumi – Ārijas tantes adītie “pirkstainīši” (cimdi) un Madaras adījumi – cepures, šallītes un bumbuļcimdi “dūrainīši”. Piedāvājumā arī koka sienas pulksteņi, klasiskas un košas vaska sveces, kristālu akmeņi un rotas.

Regulārs mājražotāju un amatnieku tirgus Mālpilī notiek katra mēneša otrajā un ceturtajā svētdienā! Aukstajā laikā tirgus norisinās blakus esošajā Mālpils vecajā tautas namā Kastaņu ielā 4.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44026685sec.