«Mogotel» un «Accor» stiprina savu partnerību modernizējot «ibis» viesnīcu Bratislavā

“Mogotel Hotel Group” – starptautiskais viesnīcu operators ar galveno biroju Rīgā turpina paplašināt savu tīklu Centrāleiropā, veiksmīgi sadarbojoties ar “Accor” – Eiropā lielāko starptautisko viesmīlības jomas uzņēmumu. Nesen abas grupas apvienoja savus spēkus projektā, lai modernizētu viesnīcu “ibis Bratislava Centrum”, kas atrodas pašā Slovākijas galvaspilsētas un lielākās pilsētas centrā.

Saskaņā ar līgumu viesnīca “ibis Bratislava Centrum” tiks nodota pārvaldīšanai “Mogotel Hotel Group” un 36 mēnešu laikā pakāpeniski tiks veikta apjomīga tās renovācija, kas nodrošinās tās atbilstību jaunākajām viesmīlības jomas tendencēm un “Accor” tīkla “ibis” zīmola standartiem, ar kuru viesnīca turpinās savu darbību saskaņā ar franšīzes līguma noteikumiem.

“Mogotel Hotel Group”, ievērojams viesnīcu apsaimniekotājs no Latvijas, kura vērienīgās ambīcijas aptver visu Centrālo un Austrumeiropu, jau ir guvis veiksmīgus panākumus sadarbībā ar “Accor”, pārvaldot franšīzes viesnīcas Slovēnijas un Ungārijas galvaspilsētās, kā arī daudzās citās valstīs. “ibis Bratislava Centrum” projekts apliecina “Accor” un “Mogotel” kopīgo apņemšanos nodrošināt pirmklasīgu viesmīlību par pievilcīgām cenām reģiona pieprasītākajos galamērķos.

– Ar prieku dodamies vēl vienā piedzīvojumā roku rokā ar “Mogotel Hotel Group”. “ibis” zīmols piedāvā dzīvesprieka un labsajūtas pilnas vietas, kas aicina cilvēkus radīt, priecāties un būt kopā, un tādējādi zīmols ir lielisks papildinājums viesnīcu tirgum Bratislavā un Slovākijā. Ticam, ka atjaunotā viesnīca pārspēs jebkuras ekspektācijas un nodrošinās neaizmirstamu atpūtu mūsu viesiem no visas pasaules arī turpmāk, – skaidroja Dileks Sezers (Dilek Sezer), “Accor” Dienvidaustrumeiropas reģiona vecākais attīstības direktors.

Viesnīca “ibis Bratislava Centrum”, kas ietver 130 numurus un atrodas pilsētas vēsturiskajā centrā, ir vienīgā 3 zvaigžņu viesnīca apvidū, kas piesaista viesus ar nepārspējamu zemas cenas un augstas kvalitātes pakalpojumu apvienojumu. Viesnīcas izdevīgā atrašanās vieta kalna pakājē, no kura skatam paveras krāšņā Bratislavas pils, un piecu minūšu gājiens līdz vecpilsētai garantē viesiem ērtības, ļaujot bez piepūles iepazīt valdzinošo pilsētu.

- Ar lielāko prieku uzņemamies izaicinājumu atdzīvināt šo viesnīcu un sniegt saviem viesiem neaizmirstamu pieredzi. Arvien ciešākā sadarbība ar “Accor” apliecina mūsu apņēmību nodrošināt izcilu servisu, kā arī starptautisko franšīzes standartu ievērošanu. Ar nepacietību gaidām, kad varēsim atklāt “ibis Bratislava Centrum” iespaidīgās pārmaiņas, – sacīja Ivans Dokicans, “Mogotel Hotel Group” attīstības direktors.

PAR UZŅĒMUMU “MOGOTEL HOTEL GROUP AS”

“Mogotel Hotel Group AS” – starptautisks viesnīcu operators, kas atrodas Rīgā. Pašlaik uzņēmums pārvalda 24 viesnīcas ar vairāk nekā 3200 numuriem astoņās valstīs. Uzņēmuma viesnīcas darbojas Latvijā, Igaunijā, Vācijā, Polijā, Bulgārijā, Slovēnijā, Ungārijā un Ukrainā ar zīmoliem “Wellton Hotels”, “Rixwell Hotels”, “Rixwell Collection Hotels”, “RIJA Hotels”, “Wyndham”, “Wyndham Garden”, “Ramada by Wyndham”, “ibis Styles” un “Novotel”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 04.05.2024 Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.482481sec.