«Grand Hotel Kempinski Riga» jauna pārdošanas vadītāja

Grand Hotel Kempinski Riga, Latvijā pirmā pieczvaigžņu luksus klases Kempinski viesnīca, paziņo, ka no 2023. gada. 3. jūlija par viesnīcas vadošo pārdošanas direktori kļūst Laura Kārkliņa-Cimdiņa.

Laurai ir bijis daudzveidīgs karjeras ceļš, kura pirmssākumi ir meklējami Sarkanā Krusta organizācijā. 2021. gadā savas darba gaitas turpina, pievienojoties Air Baltic tūrisma industrijas nozarei un drīz vien savu karjeru turpinājusi uzņēmumā Baltic Hospitality Group kā vecākā pārdošanas speciāliste.

2008. gadā Laura pievienojās Tal Aviation un vadīja četru aviokompāniju pārdošanas pasākumus. 2011. gadā viņa kļuva par Globe AIR vecāko kontu menedžeri, pārdodot Čehijas aviopārvadājumus Latvijā, un vēlāk ieņēma Baltic Miles atlīdzības un lojalitātes nodaļas vecākās konta menedžeres pienākumus.

Grand Hotel Kempinski Riga komandai, Laura pievienojās no Aeroflot, kur no 2015. līdz 2022. gadam bija tūrisma nodaļas direktore Baltijas valstīs.

Laura Kārkliņa - Cimdiņa ir pieredzējusi tūrisma industrijas eksperte ar padziļinātu pieredzi aviācijā. Viņa ir ļoti cienījama profesionāle, kura ir ieguvis starptautisku pieredzi un ieņēmusi nozīmīgus amatus starpautiskās kompānijās.

Ar savām plašajām zināšanām par Baltijas tirgu un novatorisko domāšanu un pieredzi vadības jomā, Laura, viesnīcā Grand Hotel Kempinski Riga, pārraudzīs pārdošanu un zīmola komunikāciju, īpaši koncentrējoties uz stratēģiju izstrādi, lai palielinātu uzņēmuma ieņēmumus no viesu numuriem un citiem pasākumiem, kā arī palielinātu tirgus daļu pieaugumu.

Man ir tas gods pievienoties Grand Hotel Kempinski Riga komandai,” sacīja Laura. “Šis ir jauns posms ne tikai man, bet arī viesnīcai. Es priecājos pievienoties tik talantīgai un mērķtiecīgai komandai un būt daļai no viesnīcas, kas apvieno tradīcijas un nodrošina izcilību it visa ko tā dara un sniedz saviem klientiem. Mans galvenais mērķis ir pilnveidot savu komandu un palīdzēt viņiem pilnībā izmantot savu potenciālu. Es stingri ticu, ka attiecīgās vides nodrošināšana darba vietā veicinās radošumu, nepārtrauktu mācīšanos un personīgo izaugsmi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 30.04.2024 NBS orķestra DŽEZA DIENA Tukumā Tukuma TIC
30. aprīlī plkst. 19.00 Tukuma pilsētas Kultūras namā Latvijas Nacionālo bruņoto spēku Jūras spēku orķestra “Džeza dienas koncerts”. Ieeja bez | Skatīt vairāk
Latvija
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Grand Hotel Kempinski Riga
,


Stage 22
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.47355199sec.