Lidostā «Rīga» atvērts «Caffeine», kurā pieejamas maltītes dažādām diētām

Rūpējoties par veselīgu dzīvesveidu, klimata jautājumiem un ilgtspējīgas domāšanas principu ieviešanu dzīvē, lidostā “Rīga” atklāta jauna “Caffeine” kafejnīca, kurā pieejama ēdienu izvēle visām diētām. Tā izceļas ar atšķirīgu produktu sortimentu un ilgtspējīga iepakojuma tendencēm. Kafejnīca ir pieejama lidostas apmeklētājiem, kas izgājuši cauri drošības kontroles punktiem un atrodas drošības zonā.

Ierasto “Caffeine” produktu klāstu jaunajā kafejnīcā papildina produkti, kas piemēroti dažādiem ēšanas paradumiem un  atbilstoši ilgtspējības konceptam un pasaules iepakojumu tendencēm daļai produktu iepakojuma nav nemaz. Šādā veidā kafejnīca klientiem izceļ produktu kvalitāti, plašāku veģetāro un vegāno maltīšu sortimentu, kā arī bezglutēna un bezlaktozes produktus, arī parāda rūpes par apkārtējo vidi un to, kā ikviens var padarīt pasauli mazliet labāku, piemēram, mainot savus ēšanas paradumus.

“Caffeine” iedvesmo arī būšanu tuvāk dabai, piedāvājot klientiem produktus bez iepakojuma, lai samazinātu CO2 izmešu apjomu, kā arī rosina patērēt alternatīvus un ne mazāk gardus produktus, kas pozitīvi ietekmē ne tikai vidi, bet arī cilvēku veselību un pašsajūtu.

“Caffeine” ir pierādījums tam, ka maziem soļiem mēs īstenojam ilgtspējas mērķus un tiecamies pretī klimata jautājumu risināšanai, kas noteikti mūsu ilgtspējas stratēģijā. Esmu pārliecināta, ka arī apmeklētāji sajutīs patīkamu svaiguma vēsmu un iedvesmas dzirksti veselīgākam dzīvesveidam, uz ko mudina atšķirīgais un daļēji bez iepakojuma nopērkamais produktu klāsts. Šajā “Caffeine” sortimentu esam papildinājuši ar vairāk nekā 20 jauniem produktiem, kas ietver gan vegāniskus, gan veģetārus salātus, maizītes, vrapus, zupas un smalkmaizītes, gan arī dažādus veselīgus dzērienus un uzkodas, saka SIA “Reitan Convenience Latvia” valdes priekšsēdētāja Dace Dovidena.

Šī ir jau ceturtā “Caffeine” kafejnīca Rīgas lidostā, kas kopumā ir jau 28. kafejnīca šajā tīklā. Sortimenta izmaiņas ieviestas, atsaucoties uz klientu vēlmēm un paradumu maiņu – tendenci izvēlēties veselīgākus un ilgtspējīgākus produktus, kā arī vēlmi lidostā uzturēties mājīgākā un nepiespiestākā atmosfērā.

“Caffeine” zīmols pieder norvēģu uzņēmumam “Reitan Convenience”, kas Ziemeļeiropas valstīs un Baltijā pārstāvēta ar tādiem zīmoliem kā “Narvesen”, “7-eleven”, “Caffeine”, “R-kiosk” un “Pressbyrån”, “UnoX” un “REMA 1000”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.8934691sec.