Atklāj lieliskus gardēžu gala mērķus

           

Nav nozīmes tam, kāda veida kulināriju Jūs esat iecienījis – viss atrodas nieka lidojuma attālumā.

 

Saskaņā ar organizācijas TIA pētījumu, 58% amerikāņu izklaides tūristu apgalvo, ka šogad gatavojas doties ceļojumā, lai nodotos kulinārijas vai ar vīnu saistītām aktivitātēm.

Paturot prātā šo skaitli un viedokli, uzņēmuma Travelocity darbinieki ir pārmeklējuši ikvienu pasaules nostūri, lai atrastu unikālas vietas, kur gardēžiem piestāt.

Spānija, Barselona

Šī spāņu pilsēta kļuva atpazīstama tikai pēdējo 5 gadu laikā. Gan vispārējā kultūrā, gan virtuvē dominē katalāniešu ietekmes - tradicionālo spāniešu ēdienu vietā vairāk jūtamas franču un Vidusjūras kulinārijas ietekmes.

Katalāniešu virtuvei ir raksturīgas unikālas sastāvdaļu kombinācijas, piemēram, sarkanā gaļa un zivs, putnu gaļa un augļi, cūkas cīsiņa un baltās pupiņas. Katrs ēdiens ir oriģināls savā veidā.

 

Kolorādo, Bouldera

Nav noslēpums, ka Bouldera ir tik ekoloģiski draudzīga un zaļa, kā to dēvē, tomēr par pārsteigumu var izrādīties tas, ka, pateicoties pilsētu iedzīvotājiem, tās virtuve ir kļuvusi izsmalcināta un virzīta uz dažādām tendencēm. Ņemsim par piemēru tādu vietu, kā The Kitchen Cafe, kur tiek piedāvāta eklektiska ēdienkarte ar tikpat kā nepieejamām dabiskajām sastāvdaļām, vēl jo vairāk – tā ir pilnīgi zaļa.

 

Dienvidkarolīna, Čarlstona

Daži to sauc par barību dvēselei, bet vietējie to dēvē par lauku virtuvi. Nozīmīgu lomu šajā dienvidnieku virtuvē spēlē vietējo iedzīvotāju produkcija, savukārt pavāru darbu ietekmē apkārtesošie ūdeņi – ēdieni ar jūras veltēm atrodami gandrīz katrā ēdienkartē.

 

Nevada, Lasvegasa

Lasvegasā nesen piedzīvots restorānu bums, un tas domāts vislabākajā nozīmē. Šī būs īstā vieta, uz kuru doties, ja vēlaties nogaršot ar zeltu apbērtas trifeles.

 

Apvienotā Karaliste, Londona

Šeit dažādi veikali ir gatavojuši un izmeklējuši savu produkciju gandrīz veselus 300 gadus, piemēram, Fortnum & Mason ir pazīstams ar savām izcilajām tējas šķirnēm un Paxton & Whitfield ir siera tirgotājs karaliskajai ģimenei. Tomēr Londonā Jūs varat arī izvēlēties starp pēcpusdienas tēju, Indijas kariju un klasisku krogu tūri.

 

Kvebeka, Monreāla

Šī pilsēta visur ir pazīstama ar savu franču virtuvi, tomēr uz Monreālas kulinārijas skatuves darbojas vairāk kā 80 valstu ēdienkartes. Pusdienojiet kādā no 5000 restorāniem vai pavadiet dienu, klejojot pa vietējiem tirgus laukumiem,un meklējiet tos kulinārijas dārgumus, kurus izmanto Monreālas šefpavāri.

Luiziāna, Jaunorleāna

Kad cilvēki pirmo reizi apmeklē šo pilsētu, viņi turp dodas, lai izbaudītu dalību tādos pasākumos, kā Mardi Gras vai JazzFest, bet viņi turpina šeit atgriezties, pateicoties piedāvātajiem ēdieniem. Visslavenākie restorāni ir: Emeril`s, Commander`s Palace un Antoine`s, bet vietējie ir iecienījuši šādas vietas: Jacques-Imos un Port of Call. Šīs vietas pavisam noteikti ir pelnījušas atrasties uz jebkura gardēža kartes.

Ņujorka, Ņujorka

Šajā pilsētā gandrīz uz katra stūra var nobaudīt sālsstandziņas vai ceptus kastaņus papīra maisos, bet, neskatoties uz „ielas” ēdieniem, Ņujorkā ir vairāk restorānu nekā jebkurā citā Amerikas galvaspilsētā. Šeit katrs var sev atrast patīkamāko.
                

Itālija, Roma

Šajā itāliešu pilsētā ar ēdināšanu var sacensties tikai burvīgie pilsētas skati, turklāt pārsteidzošākais ir tas, ka atrast labu ēstuvi ir vienkāršāk par vienkāršu. Ja Ziemeļitālija ir slavena ar saviem ātrajiem ēdieniem un trifelēm, Toskāna ar olīveļļu un pupiņām, Sicīlija ar saldumiem un Dienviditālija ar jūras veltēm un garšvielām, tad Romas ēdienkartē sastopami pilnīgi visi aprakstītie labumi.

Kalifornija, Sanfrancisko

Šī jūras līča pilsēta ir mājvieta izcili kvalitatīviem produktiem, piemēram, Cowgirl Creamery's Mt. Tam kafejnīcas siers, McEvoy Ranch olīveļļa un Scharfenberger šokolāde, bet katru no minētajiem ēdieniem var atrast arī gardēžu mekā ar nosaukumu Ferry Building.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.05.2024 - 14.05.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. Pasākums aptvers teritoriju no rallija pilsētas Liepājas līdz pat galvaspilsētai Rīgai. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.05.2024 - 15.05.2024 Margarita Balanas Lielajā dzintarā Liepājas reģiona TIB
11. maijā Liepājas Simfoniskais orķestris 143. koncertsezonu noslēgs kopā ar čellisti Margaritu Balanas | Skatīt vairāk
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43738699sec.